Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מצברים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה לייבא מצבר מיוחד למיאטה. האם יכולים לעשות לי בעיות בנושא ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
למיאטה המצבר יושב בתא המטען ולכן צריך מצבר ג'ל שהוא יקר יותר ועמיד יותר.

מצב רגיל פולט גזים רעילים אשר יחדרו לתא הנוסעים.

במיאטות המצבר המקורי הינו מצבר AGM ולא ג'ל כמו שכולם חושבים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אבל ניתן להשיג מצברים כאלו בארץ, אז למה להתאמץ ולייבא?

עד עכשיו לא מצאתי. מצאתי בגודל המתאים אך לא אטומים. בטח יבקשו גם מחיר גבוה למצבר כזה. בחו"ל לדוגמא, מצבר כזה עולה 114 דולר (לא כולל משלוח).

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שיקולי תיכנון של הייצרן שיכולות להיות רבות כגון: חיסכון במקום בתא המנוע או עקב טמפ' גבוהה השוררת בתא המנוע.

פורסם
עד עכשיו לא מצאתי. מצאתי בגודל המתאים אך לא אטומים. בטח יבקשו גם מחיר גבוה למצבר כזה. בחו"ל לדוגמא, מצבר כזה עולה 114 דולר (לא כולל משלוח).

אתה יכול לנסות לרכוש מצבר רטוב של בוש או וורטא עם VRLA ולחבר צינורית לשסתום ההקלה/ביטחון ולנתב את הצינורית מחוץ לרכב.

רק תבדוק שהמצבר לא נוזל במצב upside down

פורסם
אתה יכול לנסות לרכוש מצבר רטוב של בוש או וורטא עם VRLA ולחבר צינורית לשסתום ההקלה/ביטחון ולנתב את הצינורית מחוץ לרכב.

רק תבדוק שהמצבר לא נוזל במצב upside down

מה זה VRLA ?

בגדול, במיאטה יש צינורות ניקוז אדים למצבר אז אני לא חושב שתהיה בעיה.

פורסם
המצבר בתא המטען לטובת חלוקת משקל.

גם שיקול אבל לא היחיד, מכיוון שאף אחד מאיתנו לא היה בצוות התיכנון של מיאטה ניתן להניח כמה הנחות הגיוניות וטכניות.

• תוכן חדש...