Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי כרגע C230 אפורה של אבי שנמצא בחו"ל. מישהו קנאי, או סתם ילד משועמם חרט בחפץ חד החל מהכנף הקדמית, עבור בשתי הדלתות ועד הכנף האחורית ומכסה מיכל הדלק.

אם כבר מכניסים את האוטו לפחח, אז נתקן בהזדמנות כמה שפשופים קטנים וכן את תחתית הפגוש הקדמי שניזוקה מחנייה קרובה מידי למדרכות.

על כל הסיפור, רוצים במוסך מרצדס 4,800 ש"ח + מע"מ בעוד שבמוסך פחחות וצבע כללי מרשת "ד"ר פח וצבע" רוצים 3,100 + מע"מ.

לשאלתי, במוסך השני לא משתמשים בצבעים של מרצדס, "אך מתאימים צבע לפי מספר צבע".

לדברי סוכן הביטוח אין טעם להפעיל את הביטוח, כי אובדן הנחת היעדר תביעות תעלה יותר.

האם אפשר להסתפק במוסך הזול יותר?

פורסם

תראה, ההפרש הוא לא כזה גדול והוא אפילו לא פחות מחצי או חצי מהמחיר שמרצדס מבקשים. חוץ מזה הרכב חדש? אם כן(וגם אם לא) ואם הוא עומד להישאר עוד כמה שנים, עדיף להשקיע בצבע מקורי ועבודה טובה.

פורסם

אני הייתי מבצע במורשה מרצדס - אבל

המחיר קצת יקר , גם לצבע איכותי , נסה להסתדר איתם על המחיר - במידה ואתה לא מפעיל ביטוח :idea:

ספר על הצעות אחרות שקיבלתה וכו'

במידה ואתה מפעיל ביטוח - השמאי כבר יסתדר/יסדר איתם :wink: .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה זה צבע של מרצדס?

מרצדס לא מייצרת צבעי רכב. גם כשאתה נכנס למוסך מורשה ועושה טיפול גדול לא שמים לך שמן מנוע של מרצדס אלא של יצרן שמנים כלשהוא (תמורת מה שמשלמים עליו אני מקווה שלא מדובר בשמן של פז).

אני חושב שאפשר להכנס עם הרכב לפחח מקצועי אחר. 3000 ש"ח נשמע לי קצת יקר בשביל צביעה של שתי כנפיים ושתי דלתות ללא תיקוני פחחות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקהפיק גם כשאני התעניינתי בצבע למרצדס שלי הפחח אמר לי שהוא משתמש בצבע המקורי של מרצדס ובגלל זה יקר.

כנראה שמרצדס מוכרת פחיות צבע שלהם.

ההבדל אצלי עמד בין 3000 שקל לצבע מקורי לבין 1500 צבע של דופון ושניהן גרמנים.

אבל עדיין לא עשיתי כלום.:-(

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חברת מרצדס לא מייצרת צבע.

לצבע הרכב יש קוד מספר, ויש מספר יצרנים המייצרים אותו.

כנראה שלמוסכים / חברה יש הסכם בלעדיות עם אחת יצרניות הצבע.

חפש פחח שעובד עם יצרני צבע איכותיים. אתה ממש לא חייב לבצע תיקון צבע במוסך מורשה.

היתרון היחיד לביצוע במוסך מורשה הוא שבעתיד, כשתמכור את הרכב, כל ההסטוריה תהיה במוסך אחד, ותוכל "להשמע" אמין כשתסביר שביצעת רק תיקון לאחר שריטה ולא תאונה, בהנחה שהרכב מטופל רק שם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במידה וזה רק השריטה הזאת ולא שום דבר אחר אז כל פחח יוכל לסדר לך את זה.

יש איזה חומר שהוא כמו שפכטל אך מיועד לתיקון שריטות כאלה, ממלאים ואז צובעים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

כל יצרן רכב עובד עם יצרן צבע ספציפי, היתרון בלצבוע עם אותו יצרן של צבע הוא הסיכוי להתאמה יותר טובה של גוון, אך למרות זאת, תמיד יהיו הבדלים עקב דהייה הגוון ושינויים גוון קלים שתמיד קיימים במיכל הצבע עצמו, גם כאשר היצרן צבע הוא אותו יצרן.

צבעי רכב מקצועי, גם בשימוש בצבע מיצרן אחר ובאותו קוד צבע, יבצע עוד מספר שינויי גוון כדי לקבל אחידות בצביעה, כך ששימוש ביצרן הצבע שבו משתמש גם מפעל הרכב הוא לא העניין היחידי להבטיח אחידות גוון.

פורסם
היתרון היחיד לביצוע במוסך מורשה הוא שבעתיד, כשתמכור את הרכב, כל ההסטוריה תהיה במוסך אחד, ותוכל "להשמע" אמין כשתסביר שביצעת רק תיקון לאחר שריטה ולא תאונה, בהנחה שהרכב מטופל רק שם.

רוצה להוסיף בעניין הזה ולומר שכדאי שתצלם את הרכב חפני התיקון ואחריו ככה תהיינה לך גם הוכחות שלא עבר תאונה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

מניסיון אישי (C240 בצבע זהוב) איכות הצבע (בעל המקצוע) חשובה יותר מאיכות הצבע (חומר גלם).

אצלי, אחרי נשיקה מאחורה לפני כחודשיים, החלטתי לתקן את הכנפיים השמאליות (הקידמית והאחורית) ממספר סריטות עמוקות (כמו אצלך) ומעיכה קטנה. העלות הייתה 450 ש"ח לכנף אצל קוסטה (צבעי רכב, נדמה לי שבסוף קיבוץ גלויות). וכששאלתי על הצבע נאמר לי כי הם לא משתמשים בצבעים של מרצדס אלא מתאימים צבע לפי מספר צבע המופיע ברישיון.

לאחר התיקון, אני לא מצליח להבדיל בעין בין הצבע החדש לישן לאחר התיקון, והצבע הישן הוא הצבע המקורי של מרצדס והוא בן 10 שנים(...) לכן נראה לי בוצעה אצלי עבודה איכותית במחיר קצת יותר שפוי ממה שהציעו לך.

המלצתי, בדוק בעוד מספר מוסכים של צבעי רכב ובקש המלצות.

פורסם

לפני שאתה משקיע כל כך הרבה מכספך הטוב בצביעה של האוטו , למה שלא תשקיע קצת מזמנך הטוב ותסתכל ופקח עיניים לראות אם גם למכוניות אחרות ברחוב יש נזקין בעקבות סריטה מעצם חד אם כן, אפשר לעשות הרבה דברים כי זו השחטה יותר רצינית ואני הייתי פשוט לפעמים בערבים שם עין לראות אם יש מישהו שמסתובב ליד המכוניות ונראה חשוד, לא יעזור לא צבע של מרצדס ולא צבע של אללה אם אתה תוציא את הרכב מתוקן ואחרי שבוע עוד פעם אותה סריטה

פורסם

תודה על התגובות.

הפרש של 1,700 ש"ח לפני מע"מ הוא הפרש גדול וכמו שכתבו לי כאן, עוד שבוע זה יכול לקרות שוב.

המוסך של ד"ר פח עשה לי עבודה יפה על הפוקוס הפרטית (שהיא בצבע בורדו, שלדעתי קשה יותר להתאמה מהאפור של המרצדס), אז נראה לי שהוא יסתדר עם העבודה הזו.

אם כאשר הרכב יימכר הקונה יחליט להוריד מהמחיר בגלל עבודת הצביעה, הוא יעשה את זה ללא קשר להיכן היא בוצעה.

• תוכן חדש...