Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Hybrid 6 VS Hertz Hi Energy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Power Output RMS @ 4 ohms 100 W x 2

Power Output RMS @ 2 ohms 200 W x 2

Bridged Output RMS @ 4 ohms 350 W x 1

בקשר לאיכות, האוזן שלך צריכה להחליט.

לדעתי אם יש לך אפשרות לשדרג ל- LRX 4.1, לך על זה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

קודם תנצל את הציוד שלך עד תום, אחר כך תראה אם ולאן אתה רוצה לשדרג.

אם הרמקולים מעוותים בווליום גבוה, יכול להיות התקנה לקויה (חוסר בידוד אקוסטי תורם לכך רבות) רכיב כלשהו על עוצמה גבוהה מדי (HU מעל 80% ווליום, גיין פתוח עד הסוף במגבר)

יש אפשרות בקרוס להנחית את עוצמת הטויטר, תנסה את האפשרות.

מתחדשת*

פורסם

במחיר של 2500 לא הייתי חושב לכיוון של ההיבריד מחיר שניראה לי דיי מופרז ולא ממש מצדיק אותו

לגבי המגבר של NAKAMICHI אם אני לא טועה ל-Alexander80 יש מגבר כזה שמגביר גם סט של הייבריד אוביישן תנסה לברר איתו איך השילוב ביניהם

אם יש לך אופצייה ללכת על ה-Audison LRX 4.1 זה כבר קפיצת מדרגה דבר שאם בעתיד תירצה לעבוד אקטיבי

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הגיין במגבר.. מעל איזור הרבע כבר לא משמיע הבדלים בעוצמה, רק עיוותים.

ה HU אני מגיע איתו לאיזור ה66 ואין זיופים.. מעל זה כבר מתחילים (המקסימום אני חושב שזה 80 )

שוב, הבעיה היא שהווליום חלש לטעמי ..

עם ההרץ הייתי מגיע לווליום גבוה יותר ללא עיוותים.

לחבר שלי יש קומפוננט של BOSTON ACOUSTICS דגם PRO עם מגבר AUDISON LRX4.1

וזה נשמע פשוט מ-ד-ה-י-ם !!!

למישהו יש עוד נסיון עם הקומפוננטים של בוסטון ? ניתן להביא כאלה בארץ ?

עד 2500 שקל איזה קומפוננט ניתן להביא ??

שיתאים לסגנון המוסיקה של מורל, אפילו בוסטון למי שמכיר..

Turbine

פורסם

לדעתי אתה צריך לבדוק את ההתקנה שלך.

בכל מקרה יש לך ציוד טוב, וחבל ללכת להחליף לפני שבאמת הבנת מה יש לך ביד.

כמו כן ממליץ לך להגיע למפגש הקרוב להתרשם מעוד מגוון רכיבים, אולי גם לשמוע איך הסט הזה יכול להשמע כשהא מותקן ומכוון כמו שצריך.

מתחדשת*

פורסם

ניתן להביא לארץ הכול, למשל את אלה cgi.ebay.com/BOSTON-ACOUSTIC-PRO60SE-6-5-COMPONENT-PRO-60-SE-PRO60_W0QQitemZ250438145556QQcmdZViewItemQQptZCar_Speakers?hash=item3a4f46d614&_trksid=p3286.c0.m14 . רק צריך לדעת מה לחפש ואם זה כדאי.

פורסם

אמנם מזה זמן מה לא היגבתי כאן ,

אבל היות והנושא קרוב לליבי - אני אומר כמה דברים בתקווה שיעזרו.

כפי שניתן לראות מהחתימה - אני הבעלים של הייבריד אוביישן 6 ואני מרוצה מהם בטירוף כבר כמה שנים,

כשעברתי למגבר הנוכחי שלי (של אלפיין) הם קיבלו זריקת מרץ והסאונד השתפר מאוד (כמו שיוסי "אלפיין" רשם לך.. ובצדק, האיש מקצוען)

החיווט שלי לרמקולים הוא כבל של קולנוע ביתי בעובי 1.5מ"מ ,

הRCA שלי הם של סטינגר (לא הסדרה האדומה הפשוטה אלא סדרה אחת או שתיים יותר טובה) ,

אני לא מסכים שחייבים בידוד אבל בהחלט מסכים שבידוד ישנה את הסאונד לטובה בצורה משמעותית.

שים לב לחיווט ברכב שלך (אם אני לא טועה רשמת שהוא בסיסי.. או לא הוחלף או משהוא כזה) ,

אם אתה יכול לעבוד בצורת בי-אמפ , זה נהדר (לא מכיר את היכולות של הרדיו-דיסק שלך).

לעניין ההרץ: סט מצויין ומעניין , באופן אישי , העדפתי את המורל בגלל שהוא נעם לי לאוזן במפגשים שבהם הייתי והיקשבתי ברכבים של אחרים.

אני חושב שההייבריד סט מאוזן וטוב יותר - אבל זו האוזן שלי , ההרץ יכול להישמע לאחרים טוב יותר.

אם יורשה לי לתת עצה נוספת :

היות ואני לא מכיר אותך באופן אישי ולא מכיר את רמת המקצועיות שלך , אני מציע לפנות לאיש מקצוע שיבצע את החיתוכים הנדרשים וכיוונונים הנדרשים על מנת שהרמקולים שלך לא יעוותו את הצלילים , לא משנה איזה מגבר זה - עם כיוון נכון זה לא אמור לקרות, אולי הווליום לא יהיה גבוה \ חזק כשתרצה , אבל כך או כך הרמקול יישמע בגדר הנורמה ולא כאילו תופסים לו ב"חבילה" עם צבת.

יש כאן בפורום אנשים נפלאים בעלי ידע רב שיישמחו לעזור אם בזמן מפגש ואם באופן פרטי.

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יתרון להרץ כי כמעט באותו הווליום שהגעתי אליו עם ההרץ, המורל מתחילים להתעוות ולזייף !

רדיו דיסק של ECLIPSE 7200

מישהו יכול לעזור ? זה הגיוני הדבר ? שההרץ הזולים יותר מתפקדים טוב יותר מההייבריד שכולם מדברים עליו ?

מבחינת ווליום והתמודדות עם עוצמה ..

אם החיוט של האוטו הוא אותו הדבר ולא החליפיו אותו וגם בדקו עם אותו המגבר וגם אותו הרדיו ,אז הרמקול של ההרץ יותר חזק או שאני מפספס משהו?

• תוכן חדש...