Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין: אקורד (98-02), פאסאט (01-05) או גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור המצרכים:משפחה 2+1, לרוב נוסע בעיר (הררית), עד פעמיים בחודש נסיעה ארוכה (עד 300K).

מאוד חשוב: נוחות בנסיעה ארוכה, צריכת דלק, אמינות (גיר במיוחד), עלויות טיפול, הנאה בנהיגה (ביצועים).

תקציב: עד 65K.

היום יש לי קסנטיה מנוע 2000 שנה 2001, אני מאוד מבסוט ממנה, נוחה מאוד, ביצועים מהנים(בניסעה ארוכה בטורים סבירים - 160K), אחיזת כביש מעולה, כניסה לשטח... אבל התחילה בעיה עם הגיר לכן אני מתלבט לתקן (גיר מיבוא - או שיבוץ???).

או ללכת על אחד מהרכבים : אקורד (98-02), פאסאט (01-05) או גולף.

פורסם

כל הפרמטרים מעודדים על אקורד, אבל מה עם נוחות הנסיעה - הכסאות שלה?

ןמה עם החלקים? יש תחליפי? פירוקים? מחיר מיקורי?

פורסם

אוטו יפני = חלפים ותיקונים זולים יותר (HONDA).

אני יכול להגיד שHONDA ACCORD תמיד הייתה ידועה בתור מכונית מוצלחת, למעשה, אבא שלי, לפני שהוא קנה את הPASSAT (2008) חלומו מצעירותו היה ACCORD. גם יהיה לך קל למכור את הרכב, אני מניח.

PASSAT יש לאבא שלי עכשיו, וגם אני נהגתי בא.. אבל שוב פעם 2008. מכונית מדהימה, לחצתי טיפה על הבנזין וקפצתי. אוטו יחסית גדול (זו הייתה הסיבה העיקרית לקנייה שלו למען האמת) אז נוח מאוד גם ליושבים מאחורה. אוטו מעולה, מאוד מרוצים, אבל שוב, 2008. מנוע 1.8TSI TURBO זה מה שיש לנו.

אז לנוחות - מניסיון של קנייה (ישבתי והתרווחתי בHONDA לפני קניית הPASSAT - שוב אני חוזר, 2008) הייתי כנראה הולך על הפאסאט. אבל על עלות תיקונים ואני מניח שגם מחיר זול יותר.. הייתי הולך על הHONDA, הוא גם יותר אמין אני מניח.

חכה לעוד תגובות, הידע שלי יחסית מועט, רק עברתי טסט :p.

פורסם

אתמול התיישבתי על כסא באקורד מודל 2001, את האמת אין מה להשבות מול הקסנטיה, הכסא בקסנטיה אוחז בנהג בצורה מעולה שזה מתבטא טוב מאוד בסיבובים, אני לא יכול לדמיין זאת באקורד.

צריך לבדוק את זה בפאסאט - או שנקבל יותר ויותר עיצות מהחברים בפורם

תודה

• תוכן חדש...