Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חמים ב 20-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

במסגרת המשך מחשבות על ביצוע רויזיה מסויימת במערך צי הרכב בבית, נבדקת האפשרות הבאה:

רכב "חמים" ב 20-25K~.

הגדרה של "חמים":

- ידני (חובה)

- מנוע חזק. המדד: 0-100 בפחות מ 10 שניות

- חובה שידע לפנות. אי לכך אמריקאיות לא באות בחשבון (גם כי אין ידני), וגם איביזה כנראה לא תהיה מספיק טובה.:oops:

- כיפי ומתגמל בפניות (לא מתלהב מנסיעה בקו ישר)

הרכב יסע כ 7K בשנה (אולי אפילו פחות). רוב הזמן יעמוד בחניה מקורה ללא תנועה. רוב הנסיעות יהיו לשם כיף (לכן הדרישה לספורטיביות). ליוימיום יהיה כלי תחבורה אחר.

רצוי (כמעט חובה) מרכב 5 דלות (לא משנה האטצ' או סטיישן). מומלץ סאנרוף.

צריכת דלק פחות מעניינת, שכן הק"מ לא גדול ממילא, ובנסיעות כיף גם פריוס אוכלת יותר מ M3. :idea:

רצוי משהו שלא ידרוש שכיבה מתחתיו / ביקור במוסך כל יומיים. אבל גם אמינות מוחלטת אינה חובה כאן (אני מנסה להיות ראלי).

יש בכלל חיה שעונה לצרכים האלה? :roll:

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

רנו מגאן קופה ? בתקציב הנ"ל מתאים בול+תואם את דרישותיך..

הרכב דיי זריז ע"פ נתונים ובדיקת שטח

http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=83083

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

סיטרואן וולקן מומלצת בחום.

בתור בעלים של אחת.

היא איננה חורכת אספלט אך היא זריזה והכיף שהיא מסבה בסיבובים הוא עצום.

המבחר לא קטן והמחירים נמוכים בהרבה מהאחות התאומה 306XSI.

בהצלחה

פורסם

תודה על התגובות.

לגבי ה 306 וה ZX, בסביבות ה 20K (גם אם נעלה ל 25) - זה מחייב לרדת לאזור שנתון 95-96 (בפג'ו).

וה ZX הופסק ייצורה ב 97 (אמנם מחירה זול יותר).

להתעסק עם רכבים צרפתיים (אני בד"כ לא בקטע של סטיגמות, אבל פה זה מתבקש:roll:) שסביר להניח עברו התעללות כלשהי (לא בהכרח קשה) במשך כמעט 15 שנה - מפחיד משהו. :?

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

הייתי בעלים של 306 XSI 1998 שממש לא עברה שום התעללות והפגינה אמינות מופלאה וכמובן הסבה עונג רב (זה קצת יותר יקר מהתקציב הנ"ל אבל שווה את ההפרש).

עם סבלנות אני מניח שאפשר למצא.

פורסם

אני רואה שה-106 ראלי שהייתה שייכת לי 4 שנים מוצעת כיום למכירה, על"י הבעלים הנוכחי שלה, בלוח יד-2.

(דור שני, לבנה, 97', חישוקים של ספידליין, דורש 30K).

ממליץ לך להוסיף קצת ולרכוש אותה.

המכונית במצב מעולה והיא תחסוך לך הרבה ריצות, בדיקות וישורי קו למיניהם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...