Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע חוות דעת של חברי הפורום.

אז ככה, יש כבר 3 רכבים שאני מעוניין לרכוש, אך אני מתלבט ואינני יודע מי מהן תהיה הבחירה.

הונדה סיויק מודל 93 גיר רגיל (125 כ"ס)

פורד אסקורט RS2000 מודל 94 (150 כ"ס)

פיאט טיפו ספורטיבה מנוע 2000 ( 150 כ"ס)

מי מבין 3 המכוניות הנ"ל תפגין אמינות וכוח? לשם העניין, המכוניות אחרי יישור קו (מה שאני יעשה לאחר רכישה)

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הכי אמינה וזולה לאחזקה - סיויק.

הכי מהנה, מרווחת וחזקה - פורד.

פוטנציאל שיפורים הכי טוב - טיפו.

אין רכב מושלם, הכל שאלה של סדר עדיפויות. אני ממליץ לך לעשות סיבוב בכל הרכבים ואז לחזור עם שאלות ספציפיות.

הבעיה של הפורד (בעיקר) והטיפו (קצת פחות) זה זמינות חלקים עקב מספר מועט של רכבים שנמכרו/שרדו את השנים.

מבחינה כלכלית הסיויק תהיה הבחירה הכלכלית האולטימטיבית, היא מציעה מרווח סביר, אמינות גבוהה וזמינות חלקים. יהיה לך קשה למצוא אחת ידנית שלא עברה התעללות. דגמי ההאצ'בק והקופה הם הכי מבוקשים (כמעט בלתי אפשרי למצוא מתחת ליד חמישית ופחות מ-200K ק"מ) לכן אם המראה לא חשוב לך אפשר להתפשר על סדאן שעוד אפשר למצוא פה ושם שמורות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נראה לי שיש עוד טיפו ספורטיבה במצב מקורי עם 150 כ"ס.

נשארו כמה יחידות בודדות (פחות מ10) ובכולן המנוע הוחלף למנוע טורבו של פיאט קופה/לנצ'יה קאפה.

פורסם

הטיפו שאני מדבר עליה נמצאת במצב מקורי.

הייתי רוכש אותה D: הבעיה שהיא מכוערת וחיפשתי דברים באפטרמרקט אולי לשנות לה קצת את הלוק ה "פיאטי" שלה.. אבל לא מצאתי משהו

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...