Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד מים בפג'ו 205 99'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב,

אני כבר כמה זמן סובל מבעיה מעצבנת במיוחד של איבוד מים ברכב, אין נזילות הרכב עבר טיפול מטורף לפני שבוע כולל טיימינג ציריות תפוחי הגה תושבות וכול דבר אפשרי בערך, דוד שלי שותף בבעלות של מוסך והוא עשה לי את העבודה, הוא אמר שאין שום נזילות מים ולא מובן מאיפה המים נעלמים, המשאבה בסדר ולא נוזלת,

איך יכול לקרות מצב שהמים נעלמים בצורה כזאת?? כלומר מקריאה מאוד ממושכת בפורום הבנתי שזו מערכת אטומה ומים לא צריכים להיעלם אם הכול תקין, והכול אצלי תקין ככה שאני לא מבין לאן זה נעלם,

הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שהפקק של המיכל עיבוי הוא לא מקורי של פג'ו אלה של VAG (ככה קניתי את הרכב) יכול להיות שהוא משחרר לחץ בצורה שונה או לא משחרר לחץ בצורה נכונה וכתוצאה מכך המים מתאדים או משהו בסיגנון?!

פורסם

ממה שאני זוכר המערכות קירור של פג'ו עובדות תחת לחץ גבוהה קצת.

הגיוני מאוד שהשסתום בפקק של VAG משחרר בלחץ נמוך יותר.

סתם לדוגמא (אני זורק מספרים שרירותיים לחלוטין כי אין לי אני לא זוכר את הלחץ במדויק), המערכת קירור ב-205 עובדת על 1 באר ואילו הפקק של VAG משחרר לחץ כבר ב-0.8 באר .

בכל מיקרה תרכוש פקק מקורי חדש אין זה סיפור יקר אם אני זוכר נכון בסביבות 90 ש"ח.

פורסם

מקפיץ, אשמח לתשובה בנושא ממי שמכיר ויודע, כי אני מנסה להבין איך השוני בלחצים משפיע על האיבוד מים

פורסם

תתחיל מלהחליף את הפקק של הרדיאטור, הוא לא יקר ועלול להיות בעייתי לא רק בגלל הלחץ אלא בגלל שההברגה שלו עלולה לא להתאים במאת האחוזים.

נוסף על כך, האם הרכב מעשן? האם יש איבוד של שמן? מה צבע השמן? האם בדקת שאין רטיבות בתוך תא הנוסעים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין רטיבות, אין נזילות מים ושמן בכלל, הרכב לא מעשן ולא מאבד שמן בכלל. הפקק הוא לא של הרדיאטור אלא של המיכל עיבוי

פורסם

בדוק את הצינור העבה התחתון העובר מעל לציריה הימנית. עקב תכנון מוצלח במיוחד הצינור נוגע בציריה לעיתים. במקום להרים את הצינור מהנדסי פיז'ו המעולים הוסיפו שרוול חיזוק בנקודה הבעייתית (כך אפשר לזהות אותה). למרבה הצער השרוול עשוי מחומר רך ומשתפשף אף הוא.

תוצאה: בסופו של דבר - פריצת הצינור ויציאת כל המים, אבל לפני כן - יש אפשרות של חור קטנטן בצינור שנפתח רק בשעת טילטולי הנסיעה, כך שהמים נוזלים על הכביש ובדיקה של הרכב במצב נייח אינה מראה על כל תקלה.

הפתרון - אם זה העניין - הוא להחליף את הצינור ולקשור אותו עם איזה חוט קצת יותר גבוה, כך שלא יגע בציריה. יש לצינור הזה מין תפס פח, שלא עושה את העבודה.

דני

• תוכן חדש...