Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בדקתי כרגע בספר טיפולים ואני רואה שהטיפול של ה 80K לא בוצע..

רשום שיש לבצע בו:

*מסנן דלק, נוזל קירור, נוזל בלמים, LIO 2, מסנן אוויר, טבעת אטימה לפקק שמן, מסנן שמן מנוע, מצת סיויק, שמן מנוע סינטטי W/04.

אני כרגע מתקרב ל 86K קילומטר, וב 90K יש שוב טיפול שהוא שמן מנוע סינטטי, מסנן שמן, טבעת אטימה לפקק שמן..

מכיוון שה 80 לא בוצע, אני חושב לבצע את ה 80 וה 90 יחד... ורשום שב 100K צריך לבצע טיימינג או 5 שנים, אנחנו מתקרבים לינואר ואז בעצם צריך לעשות גם טיימינג, האם כדאי לטרוף הכל בטיפול אחד?

אודה לתשובות, אני רק רוצה לציין שהתגובות שלכם ממש עוזרות.

המשך ערב נעים,

פורסם

בכדי לחסוך בזמן וכניסה נוספת למוסך מומלץ לבצע את כול הפעולות הנדרשות בטיפול 100K כולל החלפת רצועת תיזמון.

אני הייתי מוסיף את הפעולות הבאות (יש לבקשם)

1. ניקוי פתחי ניקוז מים (לקראת החורף)

2. בדיקת בלמים ומערכת היגוי (תהייה נוכח שעושים את הבדיקה)

איזה כייף לי :)

פורסם

אז בעצם לחכות עכשיו עוד 14K ק"מ ולעשות הכל ב 100 אלף?

אין לזה השלכות כי אני כבר 16K ק"מ ללא טיפול...

או להכנס עכשיו לטיפול של הכל.... טיימינג כל המסננים ומה שרשום + 2 הבדיקות שציינת?

שאלה 2 - רצוי מוסך מורשה? כי טיימינג אני מניח זה דבר שעדיף לא להסתבך איתו?

*עצם העובדה שזה טיפול מאד גדול יניב איזשהי התחשבות והנחה? (ראש ישראלי מצוי)

פורסם

אתה כבר נוסע ללא טיפול רוצה למשוך את זה על 100 אלף

זה ממש לא בריא ויכול להרוס לך את כל המנוע והקראנק כי ממש אין לך מה לצפות מהשמן כבר סיים תפקידו

אני במקומך הייתי מחליף כעת דחוף מאוד את שמן + פלטר שמן ומחכה ל 100 אלף בקוצר רוח לעשות שאר הדברים שאתה ציינת

שמן אסור לזלזל בזה כי זה כמו דם למנוע

פורסם

אני מבחינתי לעשות את הכל עכשיו, כולל הטיימינג.

השאלה אם זה בסדר? ולא עדיף לחכות?

מבחינת "ביזבוז כסף"

פורסם

עדכון:

ניגשתי היום למוסך מורשה (אם תרצו אציין את השם במידה וזה אפשרי)

ביקשתי לבצע את הטיפול הסטנדרטי של 80K + רצועת טיימינג.

השיחה החלה בהכרות נעימה, בא נאמר לי שרצוי להחליף מותחן (שהוא חלק יחסית יקר, 800 שקל משהו כזה) עקב שעושים את הטיפול פעם ב 5 שנים או 100K...

מפה לשם הטיפול כולו כולל עבודה (החלפת מסנן אוויר שהיה סתום, מסנן שמן, שמן מנוע, טבעת אטימה, נוזל בלמים, טיימינג + מותחן נדמה לי שזה הכל)

יצא 2900 ש"ח עולל מע"מ..

אני יודע שמוסך לא מורשה יכלתי לסיים עם 2000 +- אך העדפתי לבצע טיפול גדול שכזה במוסך מורשה, אני לא בטוח אם צדקתי בבחירה שלי, אבל זה היסטוריה כרגע.

תודה למגיבים מעליי, והמשך יום נעים

פורסם

אני יודע שמוסך לא מורשה יכלתי לסיים עם 2000 +- אך העדפתי לבצע טיפול גדול שכזה במוסך מורשה, אני לא בטוח אם צדקתי בבחירה שלי, אבל זה היסטוריה כרגע.

תודה למגיבים מעליי, והמשך יום נעים

יחס נעים וכוס מים קרים או קפה חם ושירותים וסביבה נקייה כמו שקיימת בהרבה מוסכים מורשים מעניק תחושה נעימה ללקוח.

כמובן אתה משלם על זה במחיר הגבוה של הטיפול.

איזה כייף לי :)

פורסם

כבר עשית, עשית חכם שהקדמת את הטיפול אני למוסך מורשה לא הייתי הולך... העיקר התיהיה מרוצה.

לילה טוב

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...