Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור עצוב [הלכה השרייד]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור ידידי.

גם לי היו לא מעט מכוניות ברשותי,לא כולן היו בבעלותי אבל היו צמודות אלי והכרתי אותן היטב.

בוא נתחיל.

הראשונה הקסומה היתה סובארו FF 72 ה אוטו בה הידיעה:wink::-D

אאודי 80 83

קורטינה 82

סיאט מלאגה

סיאט איביזה

טנדר סקודה

אונו 1000

אונו 1400

סוזוקי קארי(סטייל סובאריות)

רנו אקספרס

פיג'ו 205

פיאסטה 1.1

מיצובישי סופר לנסר

סובארו 86

יונדאי אקסנט

והשרייד המעאפן

היו עוד כמה מזדמנות אבל לא הכרתי אותן היטב בכדי לחוות דיעה.

תסכים איתי שזה לא מעט מכוניות להכיר אישית כל אחת מהן,חד משמעית אני אומר לך שהשרייד זה זבל בהתגלמות,רכב שאחרי 200,000 קילומטר אתה צריך לקחת משכנתא ולהחליף מנוע זו נפילה,אם הרכב במחירון שווה 25-30 אז אתה משקיע,אבל בגרוטאה ששווה 4 וקצת במקרה הטוב?

לדעתי האישית הסוזוקי סוויפט והג'אסטי של סובארו טובים ואמינים בהרבה מהשרייד,את הקליאו והשרייד הייתי קושר ביחד ומטביע בים,דייהטסו לדעתי זו בושה ליפנים אבל גם בושה וכלימה אפשר למכור לישראלים ואפילו ביוקר,עניין של שיווק:wink:

Shower the people you love with love

Show them the way that you feel

Things are gonna be much better if you only will

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שווה לפתוח ראש בכל מקרה, אולי רק נשרף האטם ראש וצריך רק שטח ואטם ואתה מחזיר אותה לכביש במחיר טנק דלק בסיאט שלי.

תהייה אופטימי!

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ודייהטסו זה לא זבל. לא!

איזה גיר ואיזה מנוע?

לחבר יש 1.3 ידנית, היא נוסעת נפלא :-P (רציני!)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אור, אני אישית לא הייתי נוסע בשרייד 93 לאילת וגם לא ממליץ לך, כבר נתקלתי בשרייד שהחליפו לה פעמיים ראש מנוע שנשרף, היא הייתה שנת 98 ומצבה מצויין, פימיים בימים חמים מאוד הראש מנוע הלך למרות שהקירור פעל.

אנשים זקנים לא אוהבים 40 מעלות.

פורסם

היו לי המון רכבים בחיים, חדשים ישנים ובגיל המעבר, הרכב שאני הכי נהנה לנסוע בו זה השרייד הזו, כחולה קטנה חבוטה, אבל עושה את העבודה כמו גדולה, בקרוב היא גם תיסע לאילת :)

ואם אתה חושב שזה אוטו זבל, תקנה פיג'ו 206 או 307 או רנו מגאן, אחכ תדבר על זבל.

למה ישר להכניס צרפתיות?איך אתה בדיוק קובע ש-206 זה זבל?

פורסם

תודה Fanjio,אני אוהב את הגישה שלך,היא מעודדת.:-o

תראה,הבעיה התחילה מהתחממות יתר ואובדן מים,ביעבוע רצחני במיכל העיבוי.

בשלב ראשוני חשבתי לתומי שהרדיאטור סתום,היו לי כבר מקרים כאלו בעבר.

לקחתי את הרדיאטור לניקוי ויצא חדש עם נוזל קירור משובח,אך הפלא ופלא הבעיה לא נעלמה:-(

השלב הבא היה להחליף את מכסה הרדיאטור לחדש אך גם זה לא פתר את הבעיה.

הלכתי לחבר מכונאי-הוציא הפלגים מהמקום סיבב משהו מהצד ואמר תניע ותקווה שלא יעלו המים מהרדיאטור,עלו גם עלו ואני אבל וחפוי ראש בועט ומקלל סביב.

אמר לי חברי,הראש מנוע בדרך תעיף את הגרוטאה מהר כי היא לא תחזיק הרבה זמן,משכתי ומשכתי והלך הראש.

אותו חבר הינו בעל תעודה של מנהל מוסך והואנ יודע מה הוא אומר-דהיינו לטענתו חבל להשקיע כסף על ראש כי בהרבה מקרים זה לא מצליח ויש בריחת קומפרסיה,מנוע מיבוא או מפירוק זה עסק לא זול לגרוטאה כזאת וכשמדובר במנוע משומש זה גם הימור לא קטן.

שווה להמר רקנ על החלפת אטמים בראש? כבר פתחתי לא אחליף גומיות שסתומים?

בקיצורנ אם פותחים ראש זה לא יגמר רק באטמים.

תודה לך.

פורסם

עשיתי כמה עשרות שריידים ולמרות שאני די צעיר לא נתקלתי עדיין בתופעות של בריחת קומפרסיה..

אה רגע כן נתקלתי..

נתקלתי בתופעות של בריחת קומפרסיה מצלינדר אחד לשני אחרי ראש מנוע של בנאדם שלא יודע מזה לסגור עם מפתח מומנט..

בקיצור הבעיה העיקרית של רוב השריידים שהם מתחילים לעשן קצת אחרי ראש מנוע בגלל שהרינגים עייפים.

שיפוץ ראש לשרייד עולה 250-300 שקל סט אטמים באיזור ה100 שקל שזה מאוד בלחץ ועבודה 500 שקל.

במקרה הגרוע הגעתה ל900 שקל והאוטו התחיל לעשן ואתה יכול לסחוב איתו עוד כמה עשרות אלפי קילומטרים טובים.

לא טוב?

פורסם

A.B

אתה ערב לתוצאה תמורת 900 ש"ח?

אם החבר'ה כאן ימליצו לעשות זאת יתכן ואסגור איתך עיסקה.

תודה לך.

פורסם

אם לא עשו לראש שטח/מילוי ונשאר לו מספיק טולרנס, אני לא מבין למה שתהיה בריחת קומפרסיה.

900 ש"ח נשמע לי הוגן במידה ולא נכנסים לסרט של רינגים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

המחיר נשמע גם לי הוגן אבל אני מאוד ספקן באשר לתוצאה ודורש ערבות,אין מצב שאני אזרוק 900 ש"ח סתם,בדרך כלל כשפותחים ראש רואים שזה הלך,וגם זה הלך ובטח שהוא גם הלך וגם זה וזה,בסוף ה900 מגיע ל3000 ומזה אני חושש.

פורסם
והאוטו התחיל לעשן ואתה יכול לסחוב איתו עוד כמה עשרות אלפי קילומטרים טובים.

לא טוב?

ואלה?

אם אוטו מעשן אתה ממליץ להמשיך לנסוע. זה חונק את שאר הנהגים בכביש:evil:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

במחיר של 5000 ש"ח אפשר לקנות רנו 19 או סיטרואן ZX שמגיעות עם מזגן והגה כוח ולפעמים גם חלונות חשמל.

יש גם כאלה במצב נסיעה פנטסטי ועם שנתונים כמו 95-96.

מישהו עדיין ממליץ על להחליף מנוע בגרוטאה מתפרקת עם צבע גמור ובלי טסט?

פורסם

רכבים שראיתי ב 5000 ש"ח היו גמורים ונראו רע מאוד!

הבחור כאן טען שב 900 ש"ח הוא עושה ראש,2500 אני לא אשקיע,דרך אגב הצבע אצלי באוטו נראה בסדר:wink:

פורסם
ואלה?

אם אוטו מעשן אתה ממליץ להמשיך לנסוע. זה חונק את שאר הנהגים בכביש:evil:

שלא לדבר על מה זה עושה לאטמוספרה ולסביבה.

תשמרו על עצמכם ועלינו.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

חביבי אל תסתמך על עניין ה900 ש"ח זה יהיה הרבה יותר אני מבטיח לך.

ואם זה יעודד אותך אז דע לך שהמחיר שאני הפסדתי על הרכב שלי בחצי שנה רק ביגלל המחירון הוא מחיר של יותר מכפול משווי

הרכב שלך כשהוא במצב חדש! אז קח את זה בקלות ותגיד תודה שמדובר באלפים בודדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...