Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור עצוב [הלכה השרייד]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער בשבילך שהפסדת הרבה בגלל המחירון,אני מכיר את הנושא הזה של ירידת הערך ממש מקרוב עם סופר לנסר שנקנה ב 40 והיום הוא שווה בקושי 10-12

את השרייד קניתי לפני שנה ב 6000 ושמתי עוד אלפייה על דברים מסביב,מבחינתי זה הפסד של 7000 ש"ח נטו,נכון לרגע זה אני מובטל ובקושי גומר את החודש,אם אני אשתין דם אני אארגן אולי 2000 להעמיד את האוטו חזרה על הכביש כולל טסט ,הביטוח עדיין בתוקף אבל יותר מ 2000 אין ביכולתי להשיג.

כמו שאני רואה את הדברים גם אני חושב ש 1000 ש"ח להחזיר את המנוע למצב עבודה זה בלתי אפשרי אבל הבחור זרק כפפה ואני הרמתי.

כשאני מסתכל לעצמי בעיניים אני צורח לו בעצב "אכלת אותה ביג טיים":-(:-(

באמת אכלתי אותה בגדול עם המעט שאין לי.

תודה לך.

Shower the people you love with love

Show them the way that you feel

Things are gonna be much better if you only will

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אגב לא הייתי מוכר בחיים את האוטו ב 500 שקל.

הייתי מעדיף לפרק ולנסות לעשות משהו לבד. לקנות היינס וללמוד לעשות ראש מטעויות ומעזרה של אנשים (והיה פה 2 שעשו זאת ואפילו בהצלחה !)

פורסם

צודק אתה שניר!

ב 500 אני לא אמכור גם אם ארעב ללחם,רק המדחס של המזגן לבדו יתן לי 300

סוחרי החלפים קונים ממך ב 500 ש"ח ומוכרים ב 4000 את החלפים,ניסיתי פעם לקנות מכסה דלק ליונדאי אקסנט מסוחר חלפים,הוא דרש 70 שקלים וגם אחרי ויכוח ומשא ומתן של 10 דקות הוא לא הסכים להוריד מחיר,בסוף קניתי מכסה חליפי חדש בחנות אביזרי רכב ב 40 ש"ח-הוא אפילו היה משובח יותר מהמקורי.

הבעיה היא שאין לי מקום פרטי לפרק את הרכב בנוחות ובסבבה ומכור חלקים כשיגיע זמנם,הרכב עומד בכביש ציבורי.

בכל מקרה רק בגלל העקרון וגם אם הרכב ירקב בכביש אני לא אמכור אותו ב 500 ש"ח.

תודה לך.

פורסם
היו לי המון רכבים בחיים, חדשים ישנים ובגיל המעבר, הרכב שאני הכי נהנה לנסוע בו זה השרייד הזו, כחולה קטנה חבוטה, אבל עושה את העבודה כמו גדולה, בקרוב היא גם תיסע לאילת :)

ואם אתה חושב שזה אוטו זבל, תקנה פיג'ו 206 או 307 או רנו מגאן, אחכ תדבר על זבל.

ההצעה שלי לרכוש את הרכב במחיר הפירוק, עדיין עומדת תקפה (אגב בפירוק תקבל 500 ותצטרך לקזז עלות גרירה, תזכור את זה)

ספר לנו אחרי הנסיעה לאילת על חוויות הפיזיותרפיה, בזמן שהרכב עמד בצד "לנשום קצת". יש מצב שאעבור לידך עם ה206 שלי, להביא לך מים? (אולי מי קירור?)

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

כשאני עליתי מים המלח לירושלים היו המון אבל המון מגאנים וקליאו בצד עם מכסה מנוע מורם. השרייד עושה עבודה יפה מאוד אם היא מטופלת כיאות [טיפולים תקופתיים בזמן, רענון נוזל קירור איכותי, תחזוקה טובה למע' קירור].

הרכב שלי היה ידני 1.3 16 שס'.

נקנה ב6000, בוצע יישור קו ב2000 ונמכר כעבור שנה ו30000 ק"מ ב5000.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בואנ אני אספר לך משהו LOTY על נסיעה לאילת!

לפני 5 שנים בערך היה ברשותי סובארו מזדקן מודל 86 אוטומט.

בראש השנה של אותה שנה החלטתי ספונטנית על נסיעה לאילת.

פ"ת-אילת דרך ים המלח עם עצירה אחת בשביל הגב שלי לא בשביל הסובארו!

הסובארו עם רדיאטור סתום כשהוונטה מחוברת קבוע+רצועות מדחס ורצועות אלטרנטור בסוף הדרך שלהן+שמשה קדמית סדוקה במצב רע מאוד+קרבורטור שאכל הרבה מאוד משקעים עקב עצירות חירום ללא דלק במיכל וגמגום מחריד של סתימות בדיזות,במצב הזה הסובארו הגיע לאילת ללא שום בעיה בדרך ועם מזגן עובד רציף,אני באופן אישי מוריד את הכובע בפני הסובארו ומצדיע לו!

איזה דייהטסו מסריח וחדש הרבה יותר היה עובר את כל זה באותו המצב?

כשאני אומר שדייהטסו זה בושה ליצרני הרכב היפני אני מתכוון לזה,זו הקניה הרעה ביותר שהיתה לי בחיים ואני ממש מתעב את הרכב הזה.

פורסם

אגב אחרי השרייד החזקתי תקופה קצרה מאוד קליאו 96 אליזה.

תקופה קצרה - לא באשמתי.

כמות הבעיות ב3 חודשים היא פי 8 מכמות הבעיות של אבי בגרנד לאונה שלו ב10 שנים.

חיישנים, מחשבים, מזגן, גיר, ציריות.

ולא, לא קניתי רכב מוזנח. הרכב בא עם פירוט טיפולים מפורט וננהג ע"י נהג יחיד.

היום כאמור אני עם פונטו, אני מקווה שלאורך ימים ושנים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בואנ אני אספר לך משהו LOTY על נסיעה לאילת!

לפני 5 שנים בערך היה ברשותי סובארו מזדקן מודל 86 אוטומט.

בראש השנה של אותה שנה החלטתי ספונטנית על נסיעה לאילת.

פ"ת-אילת דרך ים המלח עם עצירה אחת בשביל הגב שלי לא בשביל הסובארו!

הסובארו עם רדיאטור סתום כשהוונטה מחוברת קבוע+רצועות מדחס ורצועות אלטרנטור בסוף הדרך שלהן+שמשה קדמית סדוקה במצב רע מאוד+קרבורטור שאכל הרבה מאוד משקעים עקב עצירות חירום ללא דלק במיכל וגמגום מחריד של סתימות בדיזות,במצב הזה הסובארו הגיע לאילת ללא שום בעיה בדרך ועם מזגן עובד רציף,אני באופן אישי מוריד את הכובע בפני הסובארו ומצדיע לו!

איזה דייהטסו מסריח וחדש הרבה יותר היה עובר את כל זה באותו המצב?

כשאני אומר שדייהטסו זה בושה ליצרני הרכב היפני אני מתכוון לזה,זו הקניה הרעה ביותר שהיתה לי בחיים ואני ממש מתעב את הרכב הזה.

אין דנים את האדם בשעת כעסו / צערו.

בהצלחה ברכב הבא שלך.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

זה לא קשור לכעס או צער אברג'ל.

יש יפני ויש יפני!

הדייהטסו מבחינת הגישה שלי לא מתקדם אפילו ליפניות אחרות!

את הדייהטסו אני מקטלג עם רנו פיג'ו ושאר קוריאנים למיניהם,לא לבלבל עם סיטרואן חלילה שנחשבת מבחינתי לפאר התוצרת הצרפתית.

אתה יכול להשוות דייהטסו ל מיצובישי/הונדה/טויוטה/סוזוקי/סובארו???

באמת אברג'יל,,לא מדובר כאן בכעס ועצב,כאן אני מדבר על איכות נטו.

דייהטסו נחשב בעיניי לפסולת היפנית!.

פורסם

ביחס לשווי הרכב, ולבעיות העתידיות שהוא עתיד להתקיל אותך בהם מפאת זקנו,

לדעתי אין סיבה ברכב כזה לבצע ראש מנוע.

כבעלים לשעבר של שרייד אוטמטית מודל 93 שדומה לשלך, גם לי הלך ראש מנוע ותיקנתי ראש

בעלות כוללת של בין 3,500 - 4,000. צריך לזכור שזה לא רק הראש, החליפו לי גם מס' צינורות רקובים מקורוזיה,

ותקלות שונות שנגרמו או גרמו לראש עצמו.

מכרתי לאחר מכן את הרכב בסביבות 6,000, אבל אם אתה מוסיף לזה את ההוצאות השוטפות השנתיות של הרכב בשל הבלאי

הטבעי שלו, הרי שהוצאתי עליו באותה השנה מעל ערכו בפועל.

נראה לי הכי נכון למכור לחלקים אם יש לך זמן לכך, ולהמתין שיהיה בידך הסכום הראוי לרכב חדיש יותר.

אגב, אם מדברים על אמינות של דייטסו מהשנים הללו, דעתי היא שהאמינות שלהן רחוקה שנות אור מיפניות אחרות.

לאחי היתה דייטסו אפלאוז 92 שגם היא היתה קרובה לשפוך מנוע ותושבות המנוע היו גמורות לחלוטין כך שלא היה שווה להשקיע בה ולכן נפטר ממנה בליסינג שנתן לו כמעט מחירון.

פורסם

תודה baba

אמרת בדיוק את מה שאני חושב עליו..

פורסם

אני לא אכנס פה לויכוחים אודות השרייד והאמינות.

אני אוסיף ואציין כי אין על סובארו, לי הייתה לגאסי שנסעה ירושלים - חולון ללא רדיאטור ללא מים במנוע ללא עצירות לקירור עם מחוג באדום ושסתומים שניגנו ואלס.

בחולון הוחלף לאוטו רדיאטור והמשיך לנסוע עוד הרבה אחכ עד שהיה מעורב בתאונת דרכים.

לגבי מי שאמר והעיר על השרייד: זה בסדר, גם אם האוטו ישרף לא ממש אכפת לי, אני אקנה אחת אחרת ב1000 שח או שאשפץ את זאת, ולא אין לי כוונה לעצור בכלל בדרך, אני גם אדאג להחליף את הכסאות באוטו למשהו יותר נוח (אולי פיג'ו אולי אודי, נראה מה נמצא).

למה אני מלכלך על 206:

הייתי ברשותי 206 (היום אצל סמיק מהפורום), האוטו בחודשיים עשה ככ הרבה צרות ששום רכב בחיים לא עשה לי, אפילו לא הוולקן המזויינת שקניתי והעברתי לזיו מהפורום.

ואם מישהו רוצה לקפוץ שהאוטו היה מזויין, אז לא, האוטו היה עם 60 אלף קמ מאשה בת 50 יד ראשונה שנת 2002.

שורה תחתונה אני אשאר עם היפניות לנצח.

יש לאחותי יורוסויפט גיר רגיל (מאוד נדיר בארץ), ואכן האוטו הזה פשוט לא מתקלקל ולא עושה צרות, רואה את המוסך פעם בשנה לצרכי טיפול/בדיקה לפני טסט.

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה, אני אסע עם השרייד לאילת, בקרוב מאוד (אני מכין את הרכב לזה כל יום)

האא, ואני רוצה להוסיף לפותח השרשור על הנושא של מכירת החלפים:

צא מהסרט, עכשיו הסברים:

אתה לא סוחר חלפים, אף אחד לא יבוא ויגיד "רגע אני פונה לX, יש לו רכב כזה לפירוק", עד שאתה תצליח למכור משהו מהרכב נשמתך תצא, ואם אין לך חניה פרטית בטאבו או חניה סגורה שלך, אז תוך שבועיים תקבל גם מדבקת פינוי מהעיריה.

ההצעה שלי נשארה בתוקף :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תגיד לי אור,מה אני נראה או נשמע לך ילד?

יש מספיק לוחות ברשת שאפשר לפרסם חלקים או רכב שלם למכירה,חינם לא עולה שקל.

באיזור שאני גר בו פקחים לא נכנסים,האוכלוסיה לא בריאה וכבר קרה שתקפו אותם.

עכשיו אם הרכב שלי עומד בכביש ואני דואג לנקות אותו היטב,הכיצד תדע שהוא אינו תקין?

ישנם דברים שאני יכול לפרק בקלות וללא מאמץ ולמכור אותם די מהר,להציע לי 500 שקל זה להעליב אותי ועוד לקזז גרירה???

תודה אבל לא תודה!.

דרך אגב,הפח והצבע במצב טוב למעט דפיקה קטנה שניתנת ליישור בקלות,אין רקבונות פח ואין קילופי צבע.

פורסם

לגבי פקחים אני לא יודע לא גר באיזור שלך.

לגבי העלויות אתה לבד אמרת שזה מה שיתנו לך, אני מוכן לתת את זה ללא קשר לגרירה (כלומר פינוי האוטו הוא בעיה שלי)

אפשר לפרק את כל הרכב לבד, פרקתי מספר רכבים בחיים שלי, אבל זה לא ככ ורוד כמו שזה נראה ולא ככ מהר תפתר מהחלקים, אנשים לא רצים לתקן מזגן ברכב הזה (בגלל זה אני קניתי את שלי עם מזגן דפוק, ככה עוד 70% מהשריידים שמוצעות למכירה)

מנוע אין לך מה למכור כי הוא מת

מה תעשה עם בנאדם יבוא לקנות את הגיר ויבקש אחריות ?

בקיצר, לא הכל ורוד כמו שזה נראה, אני לא יודע אם אתה ילד או לא, אבל ציינתי בפניך דברים שאולי לא שמת לב אליהם.

אין טעם לתקוף, אני סה"כ רוצה לעזור, אם אתה רוצה לפרק לבד שיהיה לך בהצלחה, אני אפילו אשמח להפנות אליך אנשים שצריכים חלקים במידה ואשמע, או אם אני אצטרך משהו בעצמי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הרבה תודה אור.

לא התכוונתי לתקוף חס ושלום,אני מודה לך ולכולם על הייעוץ וההכוונה מכל הלב.

תבין ש500 ש"ח זה לא ריאלי,אני נמצא במצב פיננסי אנוש וזקוק לכל שקל שאצליח להשיג,אני האחרון שרואה וורוד,זה אומנם צבע חביב עלי:wink:ויש לי אפילו חולצה או שתיים בצבע הזה אבל ראיית עולמי כמו גם הגוון האחראי על ההשקפה-שחורים הם משחור:evil:

אני מתנצל אם נשמעתי תוקפני,זה לא מרוע לב חס וחלילה,אני פשוט תקוע ללא התניידות ובלחץ נוראי.

סליחה והרבה תודה לך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...