Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בעור [לאחר מחקר...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קנינו פיזו 206 CC(משומשת) עם ריפודי עור (שחור אדום) ותהינו כל הזמן איך לטפל בריפודים...

הלכתי לאוטו דיפו, הם הציעו לי כל מני חומרים שלפי הכיתוב עליהם מתאימים גם לעור, לפי דעתי לא יכול להיות שחומר מסויים מושלם לפלסטיק, וגם לעור שהוא חומר שונה לחלוטין :!:

ניסית למרוח על המושבים קרם גוף (!) דבר שהומלץ לי ע"י כמה אנשים. הקרם היה יעיל למדי הגמיש וריכך את העור, אך לאחר מכן העור נשאר מט לחלוטין!

הלכתי לסופר, ושם מצאתי שני חומרים (מומלצים) "סנו עור" וחומר של יעקובי לטיפול בעור. ה"סנו" הוא מין נוזל שבא בבקבוק שמכיל 500 גר' וחומר של יעקובי בא בספרי שמכיל 340 גר'.

את ה"סנו עור" מיישמים בעזרת מתלית, אין למרוח ישירות על העור, צריך למרוח לחכות ולנגב.

את החומר של יעקובי צריך לרסס על העור לחכות מעט שייתיבש ולנגב.

בסופו של דבר בחרתי בספריי, כייוון שהיישום נוח יותר ועל החומר לוגו של baly

יש לציין כי את הסנו ניסיתי כבר, הוא משאיר את הריפודים יותר שמנוניים ויותר ממבריקים אך לדעתי פחות טוב (תלויי מה רוצים)

בברכה

נ.ב. עלות בין 30 ל 35 ש"ח למיכל שמספיק להרבה זמן

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

-אני היחיד שמפריע לו לשבת על משהו שיכול להרוס לו את הבגדים או שאני טועה?

רון.

-זה כמו שמישהו ינגב עלי את הידיים שלו אחרי שהוא שם קרם...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בעקבות קניית מגפי עור אוסטרליים קיבלתי מן המוכר משחה אשר עושה פלאים לעור.

המשחה שייכת לחב' אנגלית בשם: "CARR & DAY & MARTIN"

על הקופסה רשום - prepared saddle and leather soap

הפעולה המבוצעת - softens and cleans all leather goods

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כבר מעל שנתיים ומאוד מרוצה ביחוד מהטיפול להגה. אצלי העור נמצא רק בדפנות של המושב ולא היתה לי כל בעיה עם הכתמת בגדים. אני לא אוהב את רעיון הספריי כי המושב אצלי הוא חלק עור, חלק בד ואלקנטרה.

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אצלי כל האוטו מעור, תא הכפפות המושבים הדיפונים המושבים מאחור...

והחומרים האלו מיוחדים, לא מכתימים את הבגדים ולא כלום, בגלל זה מרססים מחכים שייתיבש ומ-נ-ג-ב-י-ם....

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

החומר של BALLY, הזלין ספריי (מה שיעקובי מייבאים), ממש מצויין. כשהוא מתייבש, אחרי שמנגבים, מרגישים רק עור רך ומפונק. רק מה, הוא טיפה מסריח לטעמי...

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...