Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בעקבות מעיכות חניה מרגיזות בדלת הנוסע אני מעוניין לפרק את הדופן הפנימי של הדלת ולנסות ליישר את המעיכות מבפנים.

יש למישהו סכימה של כיצד לפרק את הדלת? בכדי שאוכל לעשות זאת ביעילות רבה ככל שניתן.

בנוסף אם למישהו יש רעיון אחר כיצד ל"תקן" בעצמי את המעיכות הללו (הן ממש מפריעות לי בעין), אני אשמח לשמוע רעיונות נוספים שלא יכללו את פירוק הדופן הפנימי של הדלת - החל מקרח יבש, ועד מייבש שיער... הכל יתקבל בברכה.

בנוסף רציתי לדעת מהיכן ניתן להשיג לקה לצביעת שריטות בפגושים ( ומהיכן להשיג את קוד הצבע? ) , ( הבעיה היא - הפגושים קצת יותר דהויים משאר צבע הרכב, כנראה בגלל שהצבע הצהוב דוהה יותר מהר על הפלסטיק מאשר על הפח ) כיצד ניתן "להפוך" את הצבע של הלקה לקצת יותר בהיר שיתאים לצבע הפגושים? לדלל אותו במים? בחומר אחר?

צירפתי תמונות של המעיכות בדלת הנוסע- סימנתי חיצים אדומים המצביעים על המעיכות + תמונות של השריטות בפגוש האחורי.

תודה רבה לכם

גיא

P8251046.jpg

P8251047.jpg

P8251041.jpg

• תוכן חדש...