Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 17K

e2392
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שביקשתי יעוץ בפורום לגבי מכונית בשבילי נהג חדש צעיר בסכום של 8 K

וקבלתי תגובות אשר מיעצות לי לחסוך עוד כסף למשהו יותר טוב וכך עשיתי .

חסכתי ועבדתי בחופש וצברתי סכום של 17K רק לרכב כשאני מודע לישור קו וביטוח (בזכותכם :lol:)

לכן חיפשתי ביד 2 רכב ומצאתי פיאט פונטו ספייס מודלים 01 02 וגם אחד 03 .

הדרישות שלי מהרכב :

בטיחות

חסכון בדלק

חלפים זולים ולא נדירים

אמינות יחסית

ידני

שנתון מעל 2000 כי הבנתי שעדיף רכב כמה שפחות ישן

כל המאפיינים הנל מצאתי בערך בפיאט .

האם יש עוד רכב שאני יכול לקחת בחשבון ?

ועוד דבר קטן האם אני צריך לעשות ביטוח מקיף לרכב בסכום הזה ? (אצלי זה יקר כי אני נהג חדש צעיר בו 17.5 )

תודה רבה רבה למדתי המון בזכותם והפורום הנהדר הזה :-D

פורסם

ממה שידוע לי ביטוח מקיף הוא לא חובה לשום רכב.

כל הקטע שאם הוא נגנב אז הלכו ה17 אלף שחסכת.

אם קוראת תאונה באשמתך - תיקונים של הרכב שלך עליך ואם זה טוטאל לוסט אז עוד פעם הלכו ה17 אלף.

לשיקולך.

אצלי לדוגמה אין ביטוח מקיף מתוך שיקולים שהאוטו לא נראה מספיק אטרקטיבי לגנב + אם אני עושה תאונה באשמתי אז אני דפוק.

ד"א מתוך נסיון בחרת אחלה אוטו :)

פורסם
ממה שידוע לי ביטוח מקיף הוא לא חובה לשום רכב.

כל הקטע שאם הוא נגנב אז הלכו ה17 אלף שחסכת.

אם קוראת תאונה באשמתך - תיקונים של הרכב שלך עליך ואם זה טוטאל לוסט אז עוד פעם הלכו ה17 אלף.

לשיקולך.

אצלי לדוגמה אין ביטוח מקיף מתוך שיקולים שהאוטו לא נראה מספיק אטרקטיבי לגנב + אם אני עושה תאונה באשמתי אז אני דפוק.

ד"א מתוך נסיון בחרת אחלה אוטו :)

יש משהו ספציפי שאני צריך לשים לב כשאני בודק רכב כזה (פונטו)?

פורסם

פשוט אבא שלי אמר לי שבמחיר כזה צריך לבטח גם מקיף .

האם זה אמת או שכדי לוותר ?

אין לי כרגע כסף גם לביטוח מקיף לרכב .

איך אני יכול להגן עליו מפני גניבה בלי ביטוח מקיף לרכב?

פורסם
יש משהו ספציפי שאני צריך לשים לב כשאני בודק רכב כזה (פונטו)?

דבר יחידי שאני יכול לחשוב עליו זה מזגן, אני לא יודע איך זה עובד בדגמים שמעל שנת 2000 אבל אם הוא לא מקורי אז זה כאילו בלי מזגן.

לא קשור למחיר הרכב, זה 100% לשיקולך, אפשר לקנות גם רכב ב200 אלף שקל ולא לעשות מקיף.

איך אני יכול להגן עליו מפני גניבה בלי ביטוח מקיף לרכב?

גם ביטוח מקיף לא באמת מגן על הרכב, במקרה של גניבה, אם אני לא טועה, יחזירו לך מחיר מחירון לאותה תקופה של רכב. ז"א שאם יגנבו לך אחרי 3 שנים אז יחזירו לך במקרה הטוב 10 אלף. וסמוך עליי אחרי 3 שנים אתה תשלם יותר מ10 אלף על ביטוח מקיף.

לפי דעתי הדרך הכי טובה להגן זה לבחור מקומות חניה נכונים, לדוגמא אם אתה תחנה צמוד למזדה 3 בצבע אדום, לא יגנבו לך את רכב :)

• תוכן חדש...