Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה rms נותן המגבר של מאק אוודיו z4200 בגישור ? חלק אומרים לי 150 חלק אומרים לי 285 ואם כדי לחבר אותו בגישור לסאב סארבין ווגה HED12?

ומה אתם אומרים על הקומפוננט של focal 165v1? איך הוא בעוצמה באסים ודיוק?

פורסם

מניסיון עם שני הרכיבים האלו הם עובדים טוב ביחד..המגבר לא צריך מאמץ מיוחד להפעיל טוב את הסאב.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מה התקציב? אולי יש קומבינציות יותר משתלמות..

בכל אופן,הZ4200 מפיק 285 RMS אבל ב 14.4 V ,

לגבי הקומפוננט,הוא לא מדגמי הדגל של פוקל,באסים חזקים מקבלים מסטים שברמות גבוהות יותר(איטום/תיבה - לא לשכוח)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

המגבר מפיק 285W ב14.4V בעומס, ב25 מעלות חום,

מצב יותר אמיתי, בטמפרטורת עבודה של 40-50 מעלות, בעומס , 13V בכניסה.

אתה תקבל כ205-220W בגישור.

אפשר לחבר אותו לסאב בלי בעיה.

תמיר

פורסם

התקציב שלי זה 3500 בערך למערכת קומפלט

אני יודע שכולם פה יגידו לי מורל אבל אמרו לי שהוא מאוד רך ואני רוצה משהו הגרסיבי שאפשר לשמוע בווליום גבוה ושלא היה חירחורים ושהסאונד לא ישמע כמו חתולה שנכנסה למנוע.

ועוד משהו אני לא שואף לשלמות רק משהו שאני היה מבסוט מימנו(ובוא נגיד שזה היה מאוד קל לעשות אותי מבסוט ביגלל שזאת המערכת הראשונה שאני הולך לקנות)

• תוכן חדש...