Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש לי כרגע סאב של הרץ ES300,סאב פשוט מעולה משתלב ממש טוב עם המוזיקה ולא משתלט עליה.

המינוס היחידי שלו זו העוצמה,זה פשוט לא מספיק,חשבתי על להוסיף עוד ES300,ושיהיה לי זוג,ואז לתת להם בראש ב2 אום עם 600RMS (עכשיו הסאב מקבל 450 +-)

לפעמים אני שומע מוזיקה שחורה ובא לי לפרק את האוטו,ואני צריך משהו חזק יותר.

חשבתי על ההיי אנרג'י החדש ,על הכאוס,W6,ועל הFI Q,בכל מקרה צריך לשמוע כל סאב.

המגבר שלי מוציא 450RMS ב4 אום,600RMS ב2 אום.

אילו עוד סאבים יכולים להתאים לי ,ואלו סאבים לדעתכם לא מתאימים לי מהרשימה שכתבתי?

התקציב 2000 - 2500

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תן תקציב.

בעיקרון הסאבים שרשמת עונים לדרישות שלך מדוייקים ובעלי עוצמה מספקת, הייתי מוסיף לרשימה Adire audio shiva שמעתי אותו ומאוד התרשמתי, והוא נמכר במחירים מצחיקים

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

בתקציב הזה ובהגברה הזו הארסנל יהיה מעולה, סאב מאוד מדוייק ודי עוצמתי.

להוסיף עוד ES זו גם אפשרות טובה, תהיה לך יותר עוצמה והנצילות תגדל.

Q הוא לא הכי רלוונטי בשבילך כי אתה צריך מגבר רציני יותר בשבילו.

קח בחשבון שאתה מגביר על קלא ס A/B כך שאני לא בטו שמערכת החשמל שלך מסוגלת לספק את כל ה 600 RMS.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ממליץ מאוד על ההיי אנרג'י!

סאב מדויק מאוד ונעים, יכנס לך בתקציב וישאיר לך הרבה עודף.

למרות שעם התקציב הזה הייתי הולך כבר על הטופ ML3000 שהוא כבר בכמה רמות מעל.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם
בתקציב הזה ובהגברה הזו הארסנל יהיה מעולה, סאב מאוד מדוייק ודי עוצמתי.

להוסיף עוד ES זו גם אפשרות טובה, תהיה לך יותר עוצמה והנצילות תגדל.

Q הוא לא הכי רלוונטי בשבילך כי אתה צריך מגבר רציני יותר בשבילו.

קח בחשבון שאתה מגביר על קלא ס A/B כך שאני לא בטו שמערכת החשמל שלך מסוגלת לספק את כל ה 600 RMS.

היה לי קריפטון סאב של 1500RMS והמגבר שלי החזיק אותו יפה בלי נפילות מתח רציניות אני מאמין שאני יוכל להזיז את הQ,נגיד והמגבר שלי מחזיק אותו,הוא סאב שיכול להשתלב עם המוזיקה או שהוא חזק מידי?

audio כמה עלה לך ההיי אנרג'י? וכמה עולה הML3000?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ה-Q מעולה. מניסיון ארוך איתו :-P

אבל, כמו קודמיי, לא משנה איזה סאב היה לך, בשביל ה-Q תצטרך מגבר חזק (שזה אומר 1000WRMS וצפונה).

W6 גם אופציה טובה.

אבל, בתקציב המדובר הייתי הולך על כאוס 12 או 10 אינץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

audio כמה עלה לך ההיי אנרג'י? וכמה עולה הML3000?

על הדגם שלי אני לא יכול להגיד לך במדויק כי קניתי אותו יד 2 מחבר פורום אבל אני מעריך שהמחיר שלו 1500-1800 אם אני לא טועה.

לגבי הML3000 אני גם לא בטוח אבל אני מעריך שיכנס לך בתקציב, אולי בגלישה של כמה ש"ח (2800 +-).

רק "הבעיה" היחידה אצלו שהוא מגיע רק בתצורה של סליל בודד כך שתצטרך מונו בריא שנותן 750 WRMS ב-4 OHM!!!

אבל מה שבטוח בהחלט סאב ששווה את ההשקעה 1000000%, שני הדגמים.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

המחשבות שעובורת לי בראש הן:

1. כאוס.

2. W6.

3. IDMAX

ויש עוד אופציה מעניינת - יש ביד שניה ORION H2 ע"י חבר פורום מ-א-ו-ד מוכר. עד כמה שזכור לי זה סאב מאוד חזק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני זוכר לטובה את זוג ה15 FI Q ברכב של אליקו עומדים בקצב של הטראק הראשון של פוקל TOOLS שהוא הקלטה של אופנוע עם מנוע חד בוכנה.

מעבר לזה W6, IDMAX הם ללא ספק המלצות נהדרות

אבל אם כבר שולפים למי יש גדול יותר - למה שלא תלך על אאורה NRT 15 או 18 אינטש? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
עם אתה רוצה שילוב של עוצמה וSQ אמיתי לך על 15 אינץ, לדוגמה ID.

למה דווקא 15'?

מישהו יודע כמה עולה כאוס 12' ו 15'?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פנה ליבואן שלהם,

אליקו.

אני זוכר לטובה את זוג ה15 FI Q ברכב של אליקו עומדים בקצב של הטראק הראשון של פוקל TOOLS שהוא הקלטה של אופנוע עם מנוע חד בוכנה.

אתה מתכוון לטראק מס' 4.

back (Large).JPG

פורסם

אה כן... :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...