Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת אני מחזיק בדיפלומה של הנדסאי רכב בתחום הרכב כבר 8 שנים

רק בחודשים האחרונים התחלתי לעסוק בתחום הרכב

השאלה שלי איזה סוג מכונאי אני נקרא סוג 2 או 3 שאלתי לא מעט וכל אחד ענה לי אחרת

ובכלל על מנת ללכת ללימודי הסמכה לניהול מוסך או לקצין בטיחות רכב האם יש לי פטורים מקורסים מסוימים

ואם כן מה הם?

תודה .

פורסם

עוד פרט קטן לקציני בטיחות אתה צריך גם רשיון C

אני גם מסיים עוד מעט לימודי הנדסאי רכב ושוקל להמשיך להסמכה

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

שלום שתיהיה בריא, אתה בעל דיפלומת הנדסאי ואתה שואל איזה סוג מכונאי אתה?

ראשית אם אתה "הנדסאי" שמתעסק במכונאות אז תחזור לשנן טוב טוב את החומר ולהעשיר את הידע ואז תראה לאיזה גדולות תגיע והשאלה הזו תיהיה שאלה רטורית.

הנדסאים הם הרמה הכי גבוהה שניתנת ללמידה בתחום הרכב כיום בארץ (מהנדסים יש רק בחו"ל).

עכשיו לגבי שאלתך לפני שתוכל ללכת למשרד התחבורה להגיש בקשה לרישום למבחני ההסמכה עלייך להירשם אצל "רשם ההנדסאים" עניין של פחות ממאה שקלים ואתה מקבל מעיין תעודה מהם, שרק איתה תוכל לגשת למשרד התחבורה.

פורסם

אני מתנצל מראש שאני מתעלק על השרשור אבל אני הנדסאי מכטרוניקה האם גם אני אמור להרשם בפנקס ההנדסאים? ומה בדיוק יוצא לי מהעניין?

אגב דמי הרשמה נכון ללפני חודשיים הינם 150 ש"ח.

• תוכן חדש...