Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

אני צריך להיות באיזור הבורסה ברמת גן בשעות הבוקר סביבות שעה 6 לעבודה שם.

האם יש שם באיזור חניות באפור (ללא תשלום) ? או מקומות אחרים חניונים בחינם או שהכול שם רק בתשלום בלבד?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חינם אין שם

הפיתרון הזול ביותר הוא ליקנות כרטיס חניה יומי בעשרה שקלים במכשירים המפוזרים ברחובות הבורסה

הכרטיס מעניק לך זכות חנייה במקומות המסומנים בכחול לבן באיזור זה בלבד

שים לב שבמהלך היום כל מילימטר של מדרכה המסומנת בכחול לבן - תפוס.

בהצלחה :wink:

SENA לשעבר

פורסם

בתוך הבורסה קשה לי להאמין שתמצא משהו. האזור הזה הוא סוג של ניסוי - כמה מכוניות אפשר לדחוס לאזור אחד בלי שיתפוצץ.

אם אתה מגיע מוקדם אז אפשר למצוא מקומות ברחובות מסביב. אם לא באזור עלית (לדעתי גם שם הכל כחול-לבן) אז ברחובות הקטנים שבאזור גשר ההלכה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בנוסף לכרטיס,האם יש חניה באפור קרוב לאזור? לא חייב להיות דווקא בבורסה אלא בסביבה.

אני מוכן ללכת 5 דקות ברגל.

פורסם

יש שתי אפשרויות לנסות:

1- אם אתה בא מההלכה, פונה לרחוב יהודית (בצומת של בהדונס וזמיר טריקים), פונה שוב בכיכר ימינה, ואיפה שמסומן 1 באדום (בין רחוב רות לביאליק)- יש שטח ריק בין שני בניינים. קח בחשבון שנכנסות שם רק 5 מכוניות וזה כרוך בלעלות על מדרכה.

2- על דרך אבא הלל יש קטע מדרכה קצר ואפור. גם שם יש מקום ל5 או 6 מכוניות.

מקווה שהספקתי לעזור.

הכותב גר באזור הבורסה.

Doc1.zip

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתה יכול גם להיכנס בצומת עלית לארלוזורוב ולחפש חנייה בסימטאות שיוצאות ממנו ימינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסמטאות ליד ארלוזרוב גם כחול לבן, חדש חדש מחודש שעבר.

וגם שם קשה למצוא חניה, אולי רק אחרי השעה 9-10 בבוקר עד 18:00 יש חניה כי כולם בעבודה, אז אם אתה מגיע יותר מוקדם זאת בעיה.

(פעם חזרתי מיציאה באמצע הלילה ונאלצתי לישון באוטו כי לא הייתה חניה)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

תודה שביט על המפה.:-) לגבי חניה בארלוזרוב האם צבוע באפור או בכחול לבן? התבלבלתי כבר.:roll:

פורסם

אתמול בערב חניתי שם באפור אבל לא הסתכלתי יותר מידי סביב לראות מה קורה ברחובות שממש צמודים לארלוזורוב (חניתי 2 רחובות פנימה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה נכנס מאבא הלל לרח' גלעד, לפני הכיכר יש אתר בניה או משהו כזה, ראיתי כמה פעמים שחונים שם בצד ימין של הכביש, אין שום שלט או סימון (נכון ללפני שבוע-שבועיים), אבל אני לא יודע אם כדאי לחנות שם יום שלם. אולי תעבור שם לבדוק אם לא תמצא בשום מקום אחר.

עוד רעיון, כשנוסעים על מנחם בגין ועוברים מתחת לגשר של ז'בוטינסקי (זה בעצם ממשיך לרחוב שפע טל) לוקחים ברמזור הראשון ימינה לעלות חזרה לז'בוטינסקי, תמיד חונים רכבים בצד ימין של הכביש, אני מניח שבבוקר אפשר למצוא שם מקום. לא יודע אבל לגבי גישה משם לבורסה ברגל.

• תוכן חדש...