Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב שלי יש מונית לונדונית שרשומה כמונית ישראלית. היא נראית במצב די טוב ואני חושב שהיא למכירה.

זה רכב די טוב לנוסעים, ומעולה לנכים בגלל הדלתות הגדולות.

האם אפשר לקנות רכב כזה, לשלם את המיסים ולהמיר אותו לשימוש פרטי?

יש תקינה שונה למוניות ולרכבים פרטיים?

עריכה: נו טוב, קבלו תמונה להמחשה.

txii_taxi_25_10_05.jpg

פורסם

היא לא שונה משום מונית שהופכת לפרייבט. קח בחשבון שהרכב מגיע עם ה"כובע" על הגג (TAXI) אותו כנראה תידרש להוריד בדרך זו או אחרת כשהרכב כבר לא יהיה מונית. השאלה היותר חשובה היא למה שתרצה לקנות את הרכב הזה? יש לו יותר חסרונות מיתרונות, והגדול שהחסרונות הוא העדר מוסך מורשה לרכב וחוסר ממשי בחלקי חילוף.

פורסם

הוא לא מעניין אותי בתור יותר מקוריוז ומשהו מעניין שיכול להיות לי. סוג של אספנות אם תרצה, אבל עם אוטו בן 8.

לפי YNET יש 2 בארץ במצב נסיעה, אבל יכול להיות שיתחילו לייבא אותן באופן סדיר כמוניות, ואז גם יהיה מוסך מרכזי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3758059,00.html

בלי קשר, אם אני אקנה אותה היא תחזור להיות שחורה.

פורסם

אני חושב שייבוא מחודש של הרכב הזה הוא טעות. הדבר הזה לא הולך להפוך ללהיט מכירות (בלשון המעטה).

את ה-LTI מכרו בארץ ב-2001-2002 ז"א שאין כמעט מיסים על האוטו. ע"פ הכתבה יש אחת למכירה שעומדת כבר הרבה זמן ז"א שבטח ניתן לקנות אותה בגרושים.

רשום שנמכרו 10 יחידות, אחת עומד למכירה מה שאומר שרק אחת ויחידה עד דופקת מונה :) איפה נעלמו כל השאר (אני כמעט בטוח שהן לא "התאזרחו")?

פורסם

אחת עומדת ליד הבית שלי, בשניה אני נתקל כמעט כל יום כי היא מועסקת על ידי חברת מוניות שעובדת באוניברסיטת חיפה.

השאר בטוח ירדו מהכביש בגלל בעיות טכניות. כמו שאמרת, יש בעיות עם חלקים ואין שירות רשמי.

פורסם

יש עוד לפחות שתיים שמסתובבות באזור המרכז.

יש עוד קצת מידע על הדגם כאן. מבחינת נתונים יבשים הוא נראה מאוד לא מרשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפני כשנה אבא שלי רצה לקנות כזה רכב, אחרי מונית כמובן,

הבעלים טען שמנוע, גיר, ועוד הרבה חלקים מכניים - ניסן, והככב מטופל במורשה של ניסן

לא יודע עד כמה זה נכון

נ.ב. העיסקה התבטלה בגלל המחיר המופרז של הבעלים דרש :-)

LEON אדומה

GOLF כחולה

• תוכן חדש...