Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

What i mean is , the speaker is the weakest link in any sound system. I just dont think they should color the sound in any way , just reproduce it. Thats why i laught when i read all that "audiophile" voodoo saying that plays hip hop well , that is sharp , that is "harmonic" its all bs , exuse me. Tweeters reproduce sound with the materials they are build with , soft domes will have be soft , metal domes will be metalic . This applies to cone midbass elements also. They should be built to easily reproduce thus that is all. Tweeters should not play anything lower then 3khz for example. Any sound coloration clearly comes from the source signal via amps head units and anything in between. You will NOT be able to tell apart from any same level speaker be it morel hertz or focal IF the signals source is the same. SO Buy the speaker that can easily reproduce the source - in this case , the clarus , thanks to its design that easily reproduces what it should

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צביקה

שמעתי את ה CDT ויש לי את הגרמניום של ריינבו

שתיהם טובים - הגרמניום קנה אותי מהרגע שהדלקתי את המערכת ללא כיוונים איטום וכ"ו ועד היום

איכות אמיתית שגם בתנאים לא תנאים נותנת הרגשה מדהימה,ובתנאים הנכונים לא פחות מגן עדן :wink:

הCDT זה אחד הסטים שהכי נהנתי לשמוע מעולם ואני יכול בלב שלם למצב אותו ממש קרוב להרץ MILLE

הריינבו גרמניום (וכמובן מן הסתם גם הסדרות הגבוהות מעליו) זה משהו שלדעתי כל חובב אודיו חייב לשמוע פעם בחיים

ד"א תוכל לקפוץ גם לצחי היבואן (אקא) הHD מותקן אצלו ברכב

ת'האמת (כלומר את האמת) חבר שלי הציע לי על הריינבאו גרמניום.

יש להם 2 גרסאות CS

אחת פשוטה יותר ואחת טובה יותר.

הפשוטה משתווה להייבריד?! או שאפילו יותר טובה?!

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

היי,

לי היה במשך חודשיים בערך את הCDT AUDIO M6 (הם כרגע בארון נחים להם עד שאעבור ל 3 WAY:wink:) ובשביל הניסיון החלפתי (ולא שדרגתי) לריינבו ונדיום פייז פלאג, שניהם היו באותה תצורה (איטום ומגברים זהים), הריינבו מעט יותר בולטים במיד למרות ש הCDT עולים הרבה יותר גבוה מבחינת תדרים (לפחות לפי הגדרות יצרן) אבל מבחינת עוצמה ותדרים נמוכים כלומר באסים ה CDT ממש אבל ממש חזקים, לפניהם היה לי הייבריד אוביישן שהיו מאוד טובים בווקאל אבל רחוקים שנות אור מ CDT בכל מה שקשור לנמוכים ועוצמה.

יש סיכוי שאחזור חזרה ל CDT כי מאוד אהבתי את האופי סאונד שלהם והחמימות של הסאונד (בקטע הזה מאוד מזכירים את המורל) וכמובן הבאסים :wink:.

את הקלארוס לא יצא לי עדיין לשמוע אך אני בהחלט חושב לנסות אותם בעתיד, כולם משבחים פה את הבאסים שלהם אשמח להשוות אותם ל CDT בהמשך הדרך.

מקווה שקצת עזרתי לך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

בכל מקרה.

משחתי לשמוע על הריינבאו גרמניום.

הגרסא הנמוכה שלהם מה2 גירסאות משתווה להייבריד?!

פורסם

אלמוג.

אתה יודע שלהוציא ממורל בס. צריך התקנה מתאימה.

אבל להוציא בס מהקלרוס צריך פחות להשקיע.

ולמה? בגלל המבנה של הרמקול. והאופי סאונד שלו.

ולכן אתה שואל המון שאלות. תתחיל לקרוא FAQ למעלה.

ולחפש בחיפוש. יש המון אבל המון מידע בפורום.

ויש המון דברים שישפיעו על הסאונד. בקיצור (איטום. בניות. זויות. פאזות. איזה רמקול (חברה), מגבר. נפח. ועוד)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני הבאתי את הפרטים של המגבר ורציתי לדעת מה הרמקול הכי משתלםלי.. שמעתי ואני יותר פחות או יותר מחירים

פורסם

הנה ביקורות על הגרמניום והקלארוס

http://www.caraudiomag.com/reviews/cae_0709_rainbow_cs_germanium/index.html

http://www.caraudiomag.com/reviews/caep_0807_carbon_fiber_subwoofer_enclosure/index.html

למרות שאני מאמין שצריך לקנות לפי טעם אישי ולפי שמיעה, בהשוואות מקצועיות שמים לב לדברים שאני לפחות לא תמיד שם לב אליהם בשמיעה ראשונית או בשמיעת התרשמות ורק אחרי כמה שעות עם הסט אני שם לב לדברים מסויימים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש אפשרות לשמוע - זה מבחינתי תופס יותר טוב מ1500 ביקורות של אלוף העולם באליפות הארץ.

רק במקרה ואין סיכוי לשמוע גם לא במאמץ רציני. אז אין ברירה.

פורסם

+1 ענק לגורל.

אלמוג, תעזוב את הביקורות בצד, תגיע למפגש, תעבור רכב רכב ותרביץ שמיעה הגונה, זה עניין של טעם נטו!

פורסם

:shock: כן? ואם תקח סט מעולה ותתקין אותו בנפח לא נכון בלי בבידוד בלי כלום, כל המערכת אוף פייז וטיימ קורקשן לקוי.

בן אדם יש ברכב ויגיד מה זה?? אין לא באס, אין כלום, סט זבל!

הבאתי את המקרה הקיצוני אבל מספיק אלמנט אחד כדי לתת חוות דעת שגויה על סט!

פורסם

זה גם נכון, בפעם הראשונה שמעתי את הקלארוס ברכב של דני בכלל לא אהבתי אותו, לאחר מספר שמיעות, ובכמה רכבים, עם כיוונים שמתאימים לי ובשמיעה של השירים שאני אוהב, גיליתי שזה יכול להיות סט מצויין בשבילי.

נכון שכדאי ולדעתי חייב לשמוע את הסט, אבל שמע אותו בכמה ווריאציות שתוכל ואל תתעלם מביקורת של אנשים אחרים עליו, אל תיקח אותה באופן אבסולוטי, אבל תתחשב בה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...