Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי אתם לא מספיק ממליצים עליהם, כי לא באים למפגשים עם הסטים שלהם, לא מספיק מכירים אותם וכי הריינבאו הרבה יותר ליניארי..:shock:

אגב, יש מישהו בארץ עם 2 או 3 חלקים של ES מסדרת הGOLD? אני מעוניין אישית לבוא ולשמוע, לא משנה מהיכן בארץ.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי יש כמה דרייברים שאני רוצה לשמוע כאן בארץ..

זה אמור להישמע בסגנון "מורלי" (תכנון VOICE COIL דומה ולפי ZAPH הוא נותן בראש לסופרימו..)

http://cgi.ebay.com/HiVi-D6-8-6-Poly-Bass-Midrange-Shielded_W0QQitemZ140300060978QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item20aa890932&_trksid=p3286.m20.l1116

וזה אמור להיות משהו אחר לגמרי, ברמת REFERENCE, לפי מקורות זרים - ברמה של הרוולייטור עם נצילות 95DB בדגם של ה 4 אוהם !!:

http://cgi.ebay.de/Midbass-18Sound-Eighteensound-6ND430-4-8-16Ohm-High-End_W0QQitemZ250345659690QQcmdZViewItemQQptZLautsprecher_Selbstbau?hash=item3a49c39d2a&_trksid=p3286.c0.m14

המחירים ליחידה.

לי כרגע יש דברים אחרים על הראש (כמו לקנות דירה..) אבל אני מוכן לעזור ביבוא ל"אמיץ" שמוכן לנסות משהו חדש.

...CASKA for life

פורסם
ת'האמת נשמע טוב.

אני אוהב את הדיוק ובמיוחד הטוויטר ייעזור לי בהאוסים כי אני שומע מלאא האוסים.

מאיפה קניתה אפשר לדעת?

כעיקרון זה יהיה קצת כבד עליך הם עולים בסביבות 3000 הבאתי אותם מפאנץ מערכות תכתוב בגוגל כנס לשם הם יושבים בת"א ברחוב צלנוב 17 תגיד שניר שלח אותך תקבל מחירים יפים והצעות טובות תבקש את מיכאל או מוטי אל תשכח לא פירטת איזה מידה של קומפוננט אתה צריך האלפאסוניק אצלי זה 5.25 שיהיה בהצחה וכן אם אתה רוצה משו באמת איכותי ופצצה בקש חברת m.b.quart אלה קומפוננטים אני לא ממש מתמצ במחירים שלהם אבל תבדוק שיהיה בהצלחה

פורסם
כי אתם לא מספיק ממליצים עליהם, כי לא באים למפגשים עם הסטים שלהם, לא מספיק מכירים אותם וכי הריינבאו הרבה יותר ליניארי..:shock:

אגב, יש מישהו בארץ עם 2 או 3 חלקים של ES מסדרת הGOLD? אני מעוניין אישית לבוא ולשמוע, לא משנה מהיכן בארץ.

לי יש כולל הUPSTAGE ראה חתימה שלי אתה מוזמן אני מאשדוד.

פורסם

Alphasonic doesnt compare with the big boys from morel hertz or focal . Let alone hybrid audio ... Come on , they probably worth 200 bucks and some sucker buys em here thinking they are hi end ? Give me a break ... Alphasonic pfff ... :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

Yea they are super tweeters with 3 inch voice coils that play 40hz like a mini sub , new from alphasonic that discovered the secret never before seen technique of tweeter design :) . Just buy the clarus from hybrid audio somthing tells me you dont listen to bethoven symphonies that require "harmony" or some audiophile mambo jambo like that ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דיפורס, אתה טוען שהקלארוס לא יכול להשמע טוב באף סיטואציה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

א.למה שוב, מתי רבנו ?

ב.אף אחד לא יכול להדליק אותי, אני כלכך מרוצה ממה שהולך אצלי ברכב שלא משנה מי יכתוב מה יכתוב - בסוף יום עבודה, אנדריאה בוצ'אלי, אמה שפלן, ואחרים מרגיעים אותי בקלי קלות :)

פורסם

מאותה סיבה שלך גורל, גם בתחרויות SQ בחו"ל מתחרים שזוכים ומבינים דבר או שניים בסאונד, הולכים הביתה בסוף היום עם קלארוס באוטו שלהם. לא נראה לי שהם שומעים כ"כ ממבו ג'מבו..:wink: זה שהמידבאס שלו גמיש והיכולת המצוינת שלו לרדת נמוך, כמו לעלות מספיק גבוה [5/5.5KHZ] לא עושה אותו לרמקול עבור חובבי ההיפ הופ בלבד.. גם במוסיקה שחורה הוא עושה את העבודה מצוין. טוב יותר מהרבה סטים ברמת המחירים שלו.

תעשה קצת גוגל תראה עם איזה ציוד אנשים משלבים את זה..

אבל לפני שאתה רץ לרכוש את הסט הזה, לך תשמע אותו ותראה אם אתה אוהב.

פורסם

צביקה

שמעתי את ה CDT ויש לי את הגרמניום של ריינבו

שתיהם טובים - הגרמניום קנה אותי מהרגע שהדלקתי את המערכת ללא כיוונים איטום וכ"ו ועד היום

איכות אמיתית שגם בתנאים לא תנאים נותנת הרגשה מדהימה,ובתנאים הנכונים לא פחות מגן עדן :wink:

הCDT זה אחד הסטים שהכי נהנתי לשמוע מעולם ואני יכול בלב שלם למצב אותו ממש קרוב להרץ MILLE

הריינבו גרמניום (וכמובן מן הסתם גם הסדרות הגבוהות מעליו) זה משהו שלדעתי כל חובב אודיו חייב לשמוע פעם בחיים

ד"א תוכל לקפוץ גם לצחי היבואן (אקא) הHD מותקן אצלו ברכב

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...