Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סיאט קורדובה 1.6 שנת 2000 גיר אוטומט.

יש לי בעיה : כשאני מעביר הילוך מ P או D ל R אז האוטו נותן קפיצה קטנה.כשעשיתי טיפול לאוטו אז אמרו לי שזה בגלל תושבות מנוע קרואות,אוקיי החליפו אותם אבל הבעיה לא נפתרה. אז מה זה יכול להיות???

"עדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע"

פורסם
שלום יש לי סיאט קורדובה 1.6 שנת 2000 גיר אוטומט.

יש לי בעיה : כשאני מעביר הילוך מ P או D ל R אז האוטו נותן קפיצה קטנה.כשעשיתי טיפול לאוטו אז אמרו לי שזה בגלל תושבות מנוע קרואות,אוקיי החליפו אותם אבל הבעיה לא נפתרה. אז מה זה יכול להיות???[/quote

הבעייה הינה לחץ שמן גבוה בגיר או התפסותה של בוכנה בבית השסתומים , כאשר אתה מעביר את הידית מ-P ל-D לחץ השמן צריך לרדת ורק אחרי השילוב הוא שוב מטפס , אצליך הלחץ נשאר קרבוע גבוה.

הפתרון ניקוי מוח ושסתומים חשמליים מזוהמה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום ברזילי.

האם אפשר לבצע ניקויים אלו לבר. באמצים ביתיים?

ואם כן מה הדרך ואיפה אני מוצא את החיישנים וכו'?

בתודה מראש יוסי.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי כמו שכבר הזכירו כאן ,

או סלד סרק גבוהה או בעיה עם תושבות מנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...