Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שמאסה ישוב לאיתנו במהרה.

לגבי האדון אילדיס אני מחזק את מה שנאמר, וחייב להוסיף כי מעלליו של האדון אינם מסתכמים, למצער, בפורמולה 1.

לא יודע מי מכם חובב טניס, אך האדון אילדיס שימש כשדר במהלך משחק הטניס בין רוז'ה פדרר ובין רובן סודרלינג בווימבלדון, כאשר לצידו ישב פרשן מתחיל שאין לו כל מושג בטניס, אחד ששמו שלמה גליקשטיין משהו...

האדון המהולל אילדיס, פשוט לא סתם את הפה לרגע אחד, דיבר בין נקודות ולא נתן לפרשן להוציא מילה.

ניחא היה האדון אילדיס מפיק מרגליות מפיו אך בתור "קורבנות" פורמולה 1 אתם כבר יכולים לשער כמה ברבורים מיותרים נפלטו לחלל האויר.

מדהים כיצד יושב לידו שחקן מפואר, קפטן נבחרת הדיוויס בעבר והוא פשוט לא נותן לו להשחיל מילה.

אגב, פיצוי מסויים היה בחצי הגמר במפגש בין פדרר לטומי האס בו שידר אילדיס בצוותא עם שלמה צורף. זה האחרון חיית מיקרופון כריזמטית העמיד את אילדיס במקומו וירה לעברו צרורות "הבאת אותי ואתה לא נותן לי לדבר", "שתוק ושב בשקט ותן לי להסביר לך" ועוד.

מיותר לציין כי אילדיס סוף סוף קצת שתק.

מצטרף לכל עצומה,

דביר

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצחון ראשון העונה להמילטון

ממקום רביעי לראשון , יפה לו

קיירונין שני

וובר שלישי

מזכיר את שנה שעברה

:wink:
פורסם

קימי שני זינק שביעי כל הכבוד

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם מאסה היה מנזק חמישי עם מערכת הקארס

בנתיים מתפלל לשלומו

פורסם

נכון לעכשיו, קבוצת רנו הוענשו על תקרית הצמיג של אלונסו והם מושעים מהגראן-פרי בולנסיה בעוד חודש, לאחר הפגרה.

השופטים בהונגריה קבעו כי מכונאי קבוצת רנו התרשלו במלאכתם ושיחררו את אלונסו לדרכו ביודעין שהם לא איבטחו כהלכה את הצמיג למקומו ובנוסף לכך לא טחו להתריע בפני אלונסו על הבעיה, גם כאשר הוא אמר להם כי הוא חושב שיש לו תקר בצמיג.

רנו הודיעו בתגובה כי הם שומרים לעצמם את הזכות לערער .

הימור שלי - העונש יוחלף לקנס גבוה והשעיה על-תנאי בלבד . אל תשכחו שהמרוץ הבא הוא הביתי של אלונסו בספרד ובמידה והוא לא ישתתף קהל גדול יוותר על התענוג היקר..

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שיפור במצב של מאסה. מזיז את ידיו ורגליו אך עדיין לא מדבר

למרות הכל מאסה ישאר בהרדמה לפחות עד מחר. מאסה התחיל להזיז את ידיו ורגליו ולהראות סימנים חיוביים אך עדיין לא מדבר. בבדיקת ה-CT שעבר נראה שיפור במצב הפגיעה בראשו, אך למרות זאת בבית החולים הוחלט להשאירו בהרדמה לפחות עד מחר.

בעזרת השם שייצא מזה. מתפלל לשלומו

פורסם

לואיס המילטון: אני כל הזמן חושב על פליפה מאסה

"פורמולה 1: אלוף העולם דואג לנהג של פרארי, שנמצא בתרדמת בעקבות התאונה הקשה שעבר. הברזילאי התעורר 3 פעמים מהתרדמת ויצר קשר עם משפחתו "

"אלא שנהגה של מקלארן-מרצדס לא האריך בחגיגות בשל פציעתו הקשה של חברו למירוצי הפורמולה 1: "אני חושב רק על פליפה. למרות החגיגות שלנו, חשוב שנזכור שישנו חבר ששוכב בבית החולים".

http://one.co.il/Article/141382.html

פורסם

עדכון לגבי פליפה מאסה.

במצב הכללי יש שיפור אולם הרופאים שמטפלים בו בבית החולים בהונגריה הודיעו כי יש לו פגיעה חמורה בעין שמאל והם מאד זהירים בהערכתם לגבי האפשרות שיוכל לשבת ליד הגה של מכונית מרוץ בעתיד...

דובי

פורסם

דובי ערב טוב

האם לא היתה מחשבה בעבר ע"י מנהלי המרוץ לחייב חופות לרכבים ( כמו במטוסים ) .????

אחרי שני המקרים זה לבטח היה יכול למנוע הרוג ופצוע קשה !

ערב טוב

חמי

פורסם

חמי

אני אענה לך בדיוק מה שכתבתי לגבי זה בבלוג של דורפן.

מדי פעם, כאשר קורה משהו חמור עולה ההצעה להרכיב חופות כאלו או אחרות לפורמולה-1 ולאחר זמן מה ההצעה נופלת.

דובי

פורסם

מדוע ההצעה נופלת ?

האם זה פוגע בבטיחות, בביצועים,באירודינמיקה ?

והאם בכלל קיים דגם של F1 עם חופה

מזכרוני במרוץ לה מאן משתתפות מכוניות עם חופה כדוגמת אסטון מרטין ופיגו ולהם זה לא הפריע למצח .

חמי

פורסם

חמי תחשוב על ההתתנגדות שחופה תוסיף, לפי דעתי זה יפגע המון בביצועים של המכונית.

בטיחות לעומת ביצועים על כף המוזנאים, מה אתה חושב שמעניין אותם יותר?

לגבי הפאשלה של רנו, היה יכול להימנע אם רק אלונסו היה יורד מהמסלול כשהספינר עף.

ומישהו יכול להסביר לי למה יום אחרי התאונה של מאסה, כשהספינר של אלונסו התפוצץ על המסלול למה לא הכניסו saftey car ופינו את השברים?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...