Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גורמים בבית החולים בבודפשט מסרו שמצבו של מאסה משתפר. הזיז שפתיים ודיבר עם משפחתו, בעזרת השם אנחנו מצפים לשיפור נוסף שיבוא במהרה.

פורסם
שאלת מיליון הדולר .

אני הימרתי על הגרמני...

דובי

אני מאמין שלא מעט מפנטזים על חזרה של שומכאר למסלול..

הוא מרוויח 5 מיליון דולר העונה, לפחות שיעשה משהו!?

אמפרזה 2.0R ידני.

פורסם
גורמים בבית החולים בבודפשט מסרו שמצבו של מאסה משתפר. הזיז שפתיים ודיבר עם משפחתו, בעזרת השם אנחנו מצפים לשיפור נוסף שיבוא במהרה.

מקווה שאכן יתאושש מהפציעה החמורה שלו.

למרות שיש לי ספק רב אם ישוב לנהוג על המסלול.

(מאוד מקווה שאני טועה ונראה אותו מפגין את ביצועיו על המסלול).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מיכאל שומאכר הודיע היום שהוא יהיה מוכן להתחרות במרוץ הבא וזה בשביל מאסה, הוא אמר גם שהוא לא מתכוון להכנס באופן קבוע לסבב התחריות, בואו ולא נשכח שהוא מרויח 6 מליון דולר לשנה מקבוצת פרארי ונראה לי שיש עליו לחץ מצד הקבוצה, מה שכן במידה וכן נראה אותו יהיה מעניין לראות מה השתנה אחרי 5 שנים שהוא לא התחרה.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

פורסם
יהיה מעניין לראות מה השתנה אחרי 5 שנים שהוא לא התחרה.

המשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

התכוונת לשנתיים וחצי...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

האם חלום יתגשם ונראה שוב את שומאכר נוהג ?

הלוואי..

חבל שהכל בעקבות הפגיעה של מאסה - בכל מקרה נקווה שהוא יחלים במהירות.

ולגבי אילדיס - הכל כבר נאמר, :evil: רק תאמרו איפה לחתום ואהיה שם.

אילן

פורסם

לדעתי אם יחזור להתחרות זה יראה כמו מייקל ג'ורדן בוושינגטון וחבל (אני מקווה גם שאוכל את הכובע בעניין זה).

מה שכן, מעניין זה יהיה, מאוד.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני חושב שהוא חוזר בגלל הכבוד למאסה

הוא פינה לו את המקום בסוף 2006 היות ופרארי חתמו עם קימי והוא לא רצה שמאסה סתם יהיה בחוץ

שומאכר מאוד אוהב את מאסה ואני מאמין שהוא חוזר רק בשבילו את מי מעניין התוצאות, העיקר שמאסה יהיה בריא.

• תוכן חדש...