Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום , ושבת שלום .

יש לי את הרכב הנ"ל הוא כ-245,000 ק"מ - גיר ידני .

החלפתי לפני כשנה מייסב בגלגל האחורי הימני אחרי חצי שנה הלך המייסב - הרכב גמע בתקופה זו אולי כ-7,000 ק"מ .

החלפתי לאחר מכן במוסך אחר בו הייתי את המייסב שוב .

לפני כשלושה חודשים החלפתי את המייסב בגלגל האחורי השמאלי במוסך אחר מזה שבו החלפתי את המייסב הימני , אך בדקתי

היום וכנראה ששוב המייסב הנ"ל נשבר .

המייסבים שהורכבו בכל המקרים הם של חברת NSK או SKF אני לא זוכר .

המייסבים הוחלפו בשני מוסכים שונים , רק אני נוהג על הרכב והנסיעות איתו הן רגועות לא נוסע על שבילי כורכר , לא יורד

מדרכות , נוסע על באמפרים באיטיות .

מה הסיבה לבלאי המואץ במייסבים , היכן הטעות ? .

מקרה מוזר ביותר .

תודה מראש לעונים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

היי עשיתי חיפוש וקראתי דעות חלוקות על באם להחליף מייסב בצד בגלגל אחד - לדוגמא רק שמאלי אחורי באם הוא הרוס , אך יש גם הרבה דעות שאומרות להחליף את המייסבים בשני הגלגלים - כוונתי לגלגלים בשני הצדדים .

קראתי המון בפורום בעזרת החיפוש , אך עדיין לא הבנתי איך יתכן שמייסבים כמו של חברת SKF/NSK -הולכים בתדירות גבוהה .

לא קראתי הסבר לכך , מישהו יוכל להסביר את התופעה/היכן נעוצה הבעייה ? .

תודה מראש ושבת שלום .

פורסם

בחיפוש היית מוצא את הסיבות הבאות:

• כדאי לבדוק זוויות מתלה אחורי.
  • כמו כן התקנה לא נכונה וקפדנית לפי הוראות יצרן יכולה לגרום להרס מיסבים.
  • לעיתים נוצר גם בלאי בבית המייסב או בציר יד הסרן שגם גורם לבלאי מואץ למיסב גלגל.
  • אחרון, חישוקים הגלגלים ומידת הצמיגים אמורים להיות לפי הרשיון או נתוני היצרן.

פורסם

שלום.

לצערי 99% מהמקרים שבהם מיסבים בגלגלים נהרסים אחרי החלפה נובעת מהסיבות הבאות.

עבודה חפוזה ורשלנית.

חוסר נקיון .

כיון לא נכון של המיסב.

לא מחלפים מחזרי שמן.

בזמן הוצאת המיסבים גורמים לגרדים בתוך הנבה לא מנקים את הגרדים ואז המיסב החדש "לא מתישב " במקומו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אתה יכול לבדוק איזו חברה זה בדיוק כי SKF היא בהרבה יותר טובה ואיכותית מאשר NSK

וגם היתי ממליץ על החלפה בשתי הצדדים ישר ולא בצד אחד כן ובצד אחר לא

פורסם

במיסב קוני קפול יש להקפיד על ההתקנה יותר מדוקדקת מאשר מיסב סגור. כמו שבני ציין הניקיון הוא קריטי כי המיסבים חשופים, גם לסוג הגריז יש חשיבות ומילוי גלילי המיסב בגריז ולא פחות חשוב מהכל הוא מומנט וסדר פעולות ההידוק, אי הקפדה על האחרון יגרום לחיי מיסב קצרים במיוחד.

בקיצור - לעבוד לפי הנחיות יצרן.

פורסם

מה שמרגיז הוא ששני מוסכים שונים שביצעו את העבודה לא עשו אותה כמו שצריך .

מילא הייתי מנסה לתקן לבד .

יש הרבה בעלי מקצוע בכלל ובתחום הרכב בפרט שהם לכל היותר חובבנים .

עצוב שכך .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב ברשותי הרכב הנ"ל , אני צריך להחליף את המייסב בגלגלים האחוריים , האם הדבר אפשרי לחובבן ? .

או שזה עבודה למקצוען ? .

תודה מראש .

פורסם

שלום.

שתי מוסכים לפי דברך לא החליפו בצורה מיקצועית את המיסבים ואכשו אתה שואל אם אתה יכול להחליף לבד כחובב נו ואתה רוצה תשובה?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...