Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איחור לטסט

racquel127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לא יודעת אם כבר ענו לשאלה הזאת, כי אני חדשה בפורום (סורי אם כבר ענו) אבל איחרתי (מאד) לטסט, הייתי אמורה לעשות את זה ב2.6.09 והיום ה14.7.09 וכבר עצרו אותי בדרך ונתנו לי קנס של 250 ש"ח. עכשיו אני מפחדת לנסוע למוסך כדי לקבל את האישור בלמים (הרכב ישן מאד) כי אולי יעצרו אותי שוב בדרך, ואם אגיד שאני בדרך לתקן את הרכב אולי השוטר יגיד: ככה כולם אומרים, ובינתיים יוריד את הרכב שלי מהכביש? האם יש אפשרות לנסוע לא עם הרכב שלי למשרד הרישוי ולבקש מהם הארכת זמן עוד לפני שהם ראו את הרכב שלי בכלל??? אני גרה במודיעין, יש ברמלה או בלוד או גם בבית שמש, מישהו יש להם ניסיון עם שלושלם ויכול להגיד לי איפה עדיף לעשות את הטסט? ומה עם ההארכה??:cry:

תודה

רחלי

פורסם

את יכולה לקבל בכל משרד רישוי, רשיון תנועה זמני ל-48 שעות(ניתן להוציא עד 3 אישורים).

לכל מכון רישוי תמצאי כאלו שמרוצים וכ-20% שיביעו התנגדות נחרצת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אבל שמעתי שבלי הרכב הם לא יתנו לי את ההארכה, וכדי להגיע לשם צריך לעבור המון משטרה.. אני חושבת שאצטרך לקחת את הצאנס שלי ולנסוע. דרך אגב, המוסך שנתן לי את האישור בלמים גם אמר שבלי שטיפת מנוע לא אעבור את הטסט, ואמר שלפני המכון רישוי בבית שמש יש תחנת דלק שיעשה את זה.

מכיר?

ולי היו אומרים את הפתגם הזה: א מענטש טראכט, און דער אייבערשטער לאכט...

8)

רחלי

פורסם

משרד הרישוי לא צריך את הרכב בשביל הארכה.

את רק צריכה להגיע למשרד הרישוי (באוטובוס/במונית/ברגל) לעמוד בתור, להציג רשיון נהיגה או תעודת זהות.

הפקידה שואלת אותך מס' רכב וממתי את רוצה את הרישיון בתוקף (אפשר לקבל תאריך ושעה עתידיים) תקבלי טופס לתשלום בדואר (34 ש"ח). זהו הרישיון הזמני. יש לנהוג בהתאם לכללים הכתובים בו.

אפשר לבקש תאריך ושעה עתידיים שבהן הרישיון יכנס לתוקף. הרישיון תקף ל-48 שעות, אז תעשי את השיקול איך את מנצלת אותן ביעילות ולא מקבלת רישיון שמתחיל בשעה 12 בצהריים כשבעצם רק בבוקר המחרת תתחילי סידורים וכבר איבדת 19 שעות מתכולתו. אם את יודעת שרק מחר ב-7 בבוקר תקחי את הרכב לטסט/תיקונים וכו', אז תבקשי שתוקפו יתחיל משעה 7 בבוקר של יום המחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

48 שעות זה מספיק בהחלט, אפשר לקבל אישור בלמים, ולגשת ישר לטסט, זה זה לא לוקח יותר משעה וחצי-שעתיים.

אם נכשלים בטסט, מקבלים שבוע נוסף, בו אפשר לנסוע עם הרכב לצורך תיקונים, ללא קשר לתוקף הרישיון המקורי.

• תוכן חדש...