Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי אוטוביאנקי Y10 מבציר 89' אשר בזמן האחרון המנוע שלה נהיה יותר ויותר בעייתי.

עלתה בראשי המחשבה להחליף מנוע, ואם כבר מחליפים מנוע- אז לנפח גדול יותר בכדי לשפר את הסחיבה (לא שיש תלונות, מנוע הFIRE בנפח 1000 סמק הפתיע אותי פעמים רבות).

אשמח למידע מבוסס מניסיון.

אוסיף ואומר שגנבה לאוזני שמועה הטוענת כי מסתובבת ביאנקי Y10 עם מנוע 1600 בארץ, הכצעקתה?

אשמח אם חכמי הפורום יוכלו להאיר את עיניי בנושא הנ"ל, מכיוון שלפי מיטב ידיעתי נפח המנוע המירבי ברכב זה הוא 1300 סמק.

לסיום, ביצעתי חיפוש בנושא הנ"ל והוא לא דובר בפורום זה מעולם.

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

היי,

הייתי שוקל טוב טוב לפני צעד כזה, מנוע 1.6 יכול להיות כבד באופן משמעותי ממנוע הפייר שלך ומכאן שהחלפה כזאת יכולה לשנות את איזון הרכב והתנהגות ההיגוי בצורה קיצונית.

פורסם

יש משהו בדבריך, אך בכל זאת אני בטוח שניתן להגדיל ולו במקצת את נפח המנוע.

השאלה היא כיצד עושים את זה בפן החוקי וכיצד מבררים עד איזה נפח מותר לי להגדיל?

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

עוז שלום רב !

כשאתה כותב, שלאחרונה המנוע נהיה יותר ויותר בעייתי, למה אתה מתכוון, פרט יותר.

מהיכרותי עם הרכב, לאחר שבצעתי ברכב נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור, ולאחרונה, חוט הצתה נפגם והחלפתי לך אותו, מהנסיעת מבחן שאני ביצעתי ברכב, לאחר הטיפול בקרבורטור, נוכחתי לדעת שהרכב זריז להפליא, וזאת ביחס לגודל המנוע שלו, כך שהחלפת מנוע ל1100 מיותרת ולא כלכלית.

אני מודע לכך שאתה קשור ואוהב את הרכב, הרגשתי בזאת, כשבקרת אצלי, ואני מודע לכך שאתה מוכן להשקיע ברכב, למרות גילו, ישנם פרמטרים נוספים, שיוכלו לשפר במקצת את תאוצתו, בהשקעה מזערית, ואתה מודע לכך, וואקום מפלג ברכבך לא תקין, וזקוק להחלפה, אך מכיוון שהוא הפוך, קשה לך להשיג אותו, אך אני מאמין שאם תתאמץ, תוכל להשיג וואקום מפלג.

בכל בעייה אחרת שאני יכול לטפל ולשפר, אתה מוזמן לבוא אלי ואעשה זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...