Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורא לאחד מימליון ודווקה לי זה קרא, ביום שישי בבוקר נסעתי לעשות מגש אחורית לאוטו (רובר 200 שנת 98) ועמדתי בשיפוע טלול

כאשר הפנים כלפי למעלה, אתחלתי לסגור את החלונות,

ואופ! החלון של הנוסע הפסיק ליסגר 2 ס"מ לפני הסגירה הסופית, כמובן ניסיתי לפתוח ולסגור

אבל נפתח בצורא מוזרה חצי חלון זז חצי עומד ובסוף יצא מהגומיות,

פתחתי את כל הדלת וגילתי לונה פארק כל הזרועות נאפכו דומות לרכבת ערים

פירקתי את המנגנון, ואבנתי שאחד הזרועות פשוט יצא מהמקום ובגלל שהמשחכתי לשחק זה גרם לעתקמות

טלפון למוסך "שלום, אני צריך מנגנון מסילות לחלון חשמל" בעל המוסך - "600 שקל מפירוק"

אני - "אבל אני צריך רק את המסילות" בעל המוסך - "לא משנה אם, בלי, 600 שקל, עם אתה רוצה חדש עולה 1600 שקל"

בקיצור ויתרתי אמרתי יש לי ראש ושתי ידיים ואני ימצא דרך לשפץ,

ופה זה אתחיל:

1.סגרתי את החלון תקתי ראצ'ט בין החלון לדלת ועליתי הבייתה לאתחיל בשיפוץ

2. אתחלתי לחפש דרך לשפץ את הגלל השבור שמחזיק על הציר, ללא צלחה

3.ישור כל הצירים שתעקמו (על הדרך נישבר הגלגל השני)ו

4.חיפשתי משהו חילופי לגלגלים הללו, ומסתבר שחצי שקל הוא בדיוק במידה,

5. חוררתי עם אחי את החצי שקל

6.לקחנו את החומר פלסטלינה שאופף לאבן

7.אלבשנו את החצי ביחד עם החומר על הציר ונתנו צורה לחומר

8.שיוף לחומר ולחצי שילך בחופשיות בתוך הציר

9.בדיקה שהכל באמת אולך חלק,

10.הרכבה של כל המכלול בחזרה ואופ! הכל עובד כמו חדש

העובדות שאבנתי:

1.לא להפעיל חלון חשמל בשיפוע זה מפעיל יותר לחץ על המנגנון

2.במכוניות ישנות צריך לפתוח לפכות פעם אחד את המנגנון לנקות ולגרז אותו מחדש (ככה פחות סיכוי שיקרא את מה שקרא לי)

כמובן שאני בסוף יקנה מנגנון חדש אבל זה יחסוך לי כסף בנתיים לסיים את הישור קו של הרכב לעכשיו.

IMG_3318.jpg

IMG_3319.jpg

IMG_3320.jpg

IMG_3323.jpg

IMG_3327.jpg

IMG_3329.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
אני מקווה שהספיקו לעשות את המגש אחורית, אבל לא הבנתי למה בשיפוע?

את המגש עשיתי אצל אבא שלי בעבודה, אני עושה את המגש לבד ולא אצל בעל מיקצוע. נסענו לאיזה מקום ליד העבודה שלו ושם הייתי צריך לחנות לצורך לעביר כמה דברים, וחנייתי בשיפוע

פורסם

באיזה חומר הדבקתם את החצי שקל?זה היה אפוקסי נוזלי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

פלסטלינה, בקיצור אפוקסי כמו שאמרתה, שתי חומרים שמערבים ביחד.

דרך הרגב השיפוץ אחזיק בדיוק 24 שעות, אז תיקנתי אצל זגג רכב בפתח תקווה, עשה עבודה מעולה

פורסם

איזה מנגנון מחורבן, כמו בקוואליר :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...