Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון,

הפרשנות הסבירה שאני הייתי נותן למונח שימוש משפחתי - שימוש של בן/בת זוג וצאצאיהם.

אני הייתי מחריג את גיל הצאצאים עד גיל 21.

לא בטוח שהמחוקק רואה עין בעין את הפרשנות שלי.

אפשר לבקש מהמחוקק לשנות/להרחיב את ההגדרה - זה יקח עוד יותר זמן מאשר הליכים משפטיים.

רוצה לעזור לדורות הבאים - פנה למחוקק היום שישנה/ירחיב את ההגדרות. (עד שזה יקרה יתחלפו 3 ראשי ממשלה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

המחוקק לא מחוקק "שטויות כאלה" כיוון שמדובר בתקנות אופרטיביות. אלא תקנות של משרד התחבורה (סמכות הממשלה להתקין תקנות).

ישה, ההפרדה הנכונה בין שימוש עצמי ללא עצמי זה לא לעשות בזה שימוש מסחרי וזה גם מצוין בתקנות. לא מדובר בשימוש עצמי שלי או של משפחתי בלבד. וגם אם כן אם הוא קרוב אז גם הוא משפחה. בקיצור לפעמים צריך ללמוד מאחרים ולא להיות מקובע, ככה לא מתקדמים לשום מקום.

פורסם

תקנות נעשות מכוח סמכותו של המחוקק (ולענין זה - השר). נכון שלא הצביעו על כל תקנה ותקנה אבל גם שינוי תקנה הוא הליך פרוצדורלי.

חלק מהדברים הם לא חוקים ולא תקנות אלא נוהלים, וגם הם נכתבו מכוח האצלת הסמכות.

לא פעם ולא פעמיים תקנות נתקעו בגלל ששר החליף שר שהחליף שר וכל אחד מהם היה צריך ללמוד מחדש את הענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...