Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה 23:00 בערך באתי לנסוע הביתה מנצרת כשפתאום התקשר חבר והזהיר את כולנו שניסע לאט בירידה לכיוון הצומת כי יש שם ניידת עם שוטרים.

מותר לנסוע שם 60 אז נסעתי 60 כשמאחורי אני רואה רכב טס על לפחות 100-120 ומשיג אותי במהירות. כשהתקרבתי לניידת, שעמדה בצד ללא אורות, פתאום הוא הדליק את הצקלקות ושלושה שוטרים קפצו לכביש וסימנו עם פנס. התחלתי להאיט ואז התברר לי שהם מסמנים לרכב שמאחורי לעצור כי ממלזו אותו על מהירות גבוהה רק מה שהתברר בשניה האחרונה שזאת הייתה גם ניידת:lol: אז השוטר המאוכזב צעק לי "סע סע" וכל השוטרים חזרו לשוליים. העיניין הוא ש40 מטר אחרי זה עצרתי בצומת ליד אותה הניידת שטסה לה בירידה סתם ככה רק כי מותר לו:evil:

כמובן נסע ללא צקלקות דולקות ולא מיהר לשום ארוע כי עמדנו בצומת ביחד וחיכינו לירוק.

פורסם

זה לא חדש, להם מותר הכל.

כל בוקר אני רואה ברחבי עירי שוטרים בתפקיד עם ניידות בשאנטי מדברים בפלאפון בזמן נסיעה בתוך העיר.

עם משטרה שכזו איך אפשר לאכוף את החוק כמו שצריך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

לא כזה נדיר בשום מקום. לא פעם הייתי בתוך ניידת שנסעה 160, בנתיב ציבורי, כי ממהרים להגיע לבורקס לאכול (משא"ז).

לא פעם גם ראיתי ניידות (וגם אמבולנסים) שמגיעים לרמזור, מפעילים סירנה וצ'קלקות, עוברים באדום, וממשיכים לנסוע. ולא נוסעים מהר לפני או אחרימה ששולל את אפשרות ה"אני ממהר לאירוע"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה ברור שזה לא נדיר ששוטרים נוסעים איך שבא להם אבל הקטע המצחיק שהיה כל כך חשוך שלא ראו שזאת ניידת וממלזו אותו (או תפסו עם דבורה, אני לא בטוח) וניסו לעצור אותו ורק ב20 מטרים האחרונים ראו שזאת ניידת משטרה. הם ממש התאכזבו.:-)

פורסם
לא כזה נדיר בשום מקום. לא פעם הייתי בתוך ניידת שנסעה 160, בנתיב ציבורי, כי ממהרים להגיע לבורקס לאכול (משא"ז).

לא פעם גם ראיתי ניידות (וגם אמבולנסים) שמגיעים לרמזור, מפעילים סירנה וצ'קלקות, עוברים באדום, וממשיכים לנסוע. ולא נוסעים מהר לפני או אחרימה ששולל את אפשרות ה"אני ממהר לאירוע"

בעת חציית רמזור אדום ע"י אמבולנס- היית רוצה שהוא היה מתפרץ לאמצע הצומת מבלי להאט לפני ולוודא שכולם רואים אותו ונותנים לו לעבור??

לפעמים קורה מקרה שאמבולנס בדרך לאירוע ואז מבטלים את האירוע ואז אתה רואה שהוא מכבה צ'קלקות וסירנה ומחכה לירוק וחוזר לתחנה..

בחיים לא ראיתי או שמעתי על מקרה של אמבולנס שמדליק סירנה כדי להיעה מהר למיקום ולא לאירוע.

פורסם

באתונה ערש הדמוקרטיה נאמר כך

" מה שמותר לזאוס אסור לשור "

זאוס הוא בנו של הטיטאן קרונוס. בנוסף להיותו ראשון האלים ומטיל הרעם, זאוס אחראי על המשפט, הצדק, על

אסיפות העם, ועל הכנסת האורחים.

כאילו לא התקדם העולם מאז.

דוגמא אישית - הצחקת את הבורסה.

אילו שוטר או כל נבחר ציבור היה עף על מעשים כאלה ייתכן והיה לנו קצת יותר טוב.

או כמאמר חז"ל "נאה דורש נאה מקיים" שוב מראה כמה פעם אנחנו היינו מתקדמים לעומת הגויים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בחיים לא ראיתי או שמעתי על מקרה של אמבולנס שמדליק סירנה כדי להיעה מהר למיקום ולא לאירוע.

אז בוא אני אספר לך על אחד מדיירים פה אצלנו בשכונה שהוא נהג אמבולנס, וכל פעם באופן קבוע היה נכנס לשכונה עם צ'קלקה וסירנה פועלים.

הרבה זמן כבר לא שמעתי אותו אז כנראה שהוא עבר דירה או עובד בתור משהו אחר (עובד פח זבל?)

פורסם
אז השוטר המאוכזב צעק לי "סע סע" וכל השוטרים חזרו לשוליים.

משעשע, השוטר מאוכזב שהוא לא יכול לרשום דוח לעמיתו השוטר ....והרי הוא ניסה כל כך ורצה כל כך לרשום

דוח למישהו ולהראות שהוא עובד.

פורסם
בעת חציית רמזור אדום ע"י אמבולנס- היית רוצה שהוא היה מתפרץ לאמצע הצומת מבלי להאט לפני ולוודא שכולם רואים אותו ונותנים לו לעבור??

לפעמים קורה מקרה שאמבולנס בדרך לאירוע ואז מבטלים את האירוע ואז אתה רואה שהוא מכבה צ'קלקות וסירנה ומחכה לירוק וחוזר לתחנה..

נתחיל בזה שהנה שמעת.

אולי לא הבנת אותי נכון. אמבולנס מגיע לרמזור אדום, באמצע הלילה, בנסיעה רגועה ולא מהירה. לפני הרמזור מדליק סירנות וצ'קלקות, עובר את הרמזור, מכבה סירנות, וממשיך בנסיעה רגועה.

קצת קשה לי להאמין שהוא נוסע לאירוע ב50 קמ"ש

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אילו שוטר או כל נבחר ציבור היה עף על מעשים כאלה ייתכן והיה לנו קצת יותר טוב.

יאשה, אחד בפה ואחד בלב.

מצד אחד אתה רוצה להעיף שוטר מהתפקיד על זה שהוא מנצל את תפקידו ונוסע קצת מהר, מצד שני, כל המדינה נרעשת כשתת אלוף תמיר מקבל עונש "כמו שאתם רוצים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...