Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחכות ליומיים לפני זה קצת בעייתי, אולי זה ישתלם אבל אנחנו כולם אנשים שעובדים בעבודה מסודרת, בחיים לא נקבל חופש של 8 ימים יומיים לפני.

עוד משהו בקשר לתקציב החלטנו להגדילו קצת, 449$ טיסה ומלון ו- 500EURO בזבוזים.

ARIKC אני בטוח שכולם רוצים להישאר שם אבל מתישהו ניגמר הכסף חייבים לחזור.

בכל מקרה זה טיול קטן לפני טיול יותר גדול, עדיין לא החלטתי אבל זה או ארצות הברית או אוסטרליה.

בקשר למזגן, אנחנו כבר מודעים לזה שהמזגן מצריך תוספת של 5 EURO ליום, אני מתאר לעצמי שאלה יהיו ה-35 EURO הכי טובים שנבזבז שם.:wink:

עוד שאלה אחת מה בנוגע לביטוח רפואי, מישהו יכול לתת לי הסבר איפה ואיך עושים את זה?

מתקשר לקופת חולים,אומר להם שאתה טס לחול, והם מביאים לך איזה טופס שאתה מראה אותו לכל בית חולים אם חס וחלילה תצטרך,עלות של כ70 ש"ח אם אני זוכר נכון,תיקח את הביטוח שכולל ספורט ימי ואתגרי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז האמת שסגרתי את הדיל כבר לפני איזה שבועיים, 411$ לאדם= טיסה+ הסעה למלון +מלון דירות על בסיס לינה בלבד.

המחיר לשבוע מתאריך 21לאוגוסט עד ה-28.

עשיתי ביטוח בריאות 1.8$ ליום + ביטוח ספורט אתגרי שהוא עוד 1.8$ ליום.

אני יודע שהביטוח ספורט אתגרי תופס רק על דברים שיש לנו רשיון עליהם כמו טרקטורון, אבל זה מחייב רשיון בינלאומי.

בעקבות זה יש לי שאלה, חלק אומרים שהרשיון שלנו תופס וחלק אומרים לי שצריך להוציא אחד ב מ,מ,ס,י, אז מה עושים?

בנוסף אשמח לקבל המלצות של מקומות שאסור לפספס.

עריכה: דרך אגב התקציב לביזבוזים גדל ויעמוד על 700-600 EURO

תודה

מאור8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...