Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאון, סלח לי מאוד התגובה שלך ילדותית ומעוררת גיחוך.

לא כולם חייבים לאהוב כל אופי צליל. מבלי לשמוע את המערכת שלך אני יודע ובטוח שמדובר במערכת לא פחות ממעולה. מדוייקת ואני מקווה - מאוזנת.

אבל מפה ועד למערכת מושלמת הדרך ארוכה ואין לי ספק בדבר אחד - אין סיכוי שמערכת תהיה מושלמת לכ-ו-ל-ם כי לא כולם אוהבים את הסאונד המושלם שלהם בצורה זהה.

חבל שבחרת ישר להעלות ולהטיח רפש, לרמוז לאנטרסים כאלו ואחרים. דווקא אתה האדם האחרון כנראה בפורום שיכול לרמוז להתנהלות כשרה ונקיה לחלוטין.

ELI-I בוא רק נדייק בעובדות - הגיינים אחרי הליין דרייברים היו כמעט על שלושת רבעי (אני יודע - המברג היה ביד שלי :)) אחרי שזה דפק בצורה לא מבוקרת. ביקשנו מדני להוריד ממש טיפה. ובשום מקרה אני בטוח שהם כרגע לא מתחת לחצי בכל אחד מהם (ליין \ מגבר).

בקשר לתוצאה הסופית, ברור שהיא טובה יותר מאשר ללא הליין דרייבר. אין ספק בכלל, אבל באותה מידה היא גם דיי רחוקה מלהיות טובה.

אישית אהבתי ה-ר-ב-ה יותר את הסטאפ שלך עם הPG. היה הרבה יותר נשלט ומדוייק.

הבמה הקידמית מדהימה, רק חסר שם מיד של סקאנספיק כי יש תחושה של שינוי גוון צליל במיד. אבל בסך הכל את הבמה הקידמית מ-א-ו-ד אהבתי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע מאיפה אתה מביא את מה שאתה כותב ומה משפיע על דעותיך.

כל האנשים ששמעו את המערכת יסכימו איתי שמה שכתבת כאן חסר בסיס ב 100 אחוז וכי ניתן לשמוע שהנך כועס על משהו

ורוצה להראות כאן מעין תקיפה על משהו שבכלל לא קשור לנושא המקורי שעליו דיברת.

אולי לא כל כך כייף לשמוע פרגונים מוחצים כאלה..

לרשום - "לא לטעמי" זה בסדר, לרשום -"היי טקי מדי, חסר חיות, מסורס'...." זה בדיוק ההפך המוחלט 180 מעלות שבשום מצב שום אדם בעולם יכול לומר על המערכת הזו. (אלו בד"כ מילים קשות שהרבה אנשים צריכים לתמוך ולא רק אדם אחד - זה מה שגורם לאנשים לקטול מערכות בד"כ בצורה די מוחלטת)

מצד שני ניתן למצוא המון אנשים בעולם שרושמים בדיוק את ההפך - מאמרים וכד'.

אין אדם אחד שהייתה לו אפילו הערה אחת על הסאונד ברכב. כולל אופי הסאונד.

אין מה להשוות אפילו לסט-אפ הקודם שהיה אצלי ברכב לצורך העניין.

אנשים ישבו עם צמרמורות ולא מצאו את המילים וזה מה שקרה בפועל.

אבל אם אתה אומר מה שאתה אומר אני ואנשים נוספים יותר ממחכים ונשמח לשמוע משהו טוב יותר ולהבין למה אתה מתכוון.

לגבי המושגים - "חיות וכו..."

כמו כן אנחנו ממתינים לראות את תוצאת רכב ההדגמה של סינפוני ולשמוע על מה מדובר. (שום קשר לסניפוני כחברה משום שהם מעולים ואני מעריך מאוד את המגברים שלהם, אני פשוט אומר זאת משום שלמיטב ידיעתי זה משקף את מה שאתה מתכוון אליו)

אני מצפה שהחברים ששמעו ויודעים על מה מדובר להגיב בהתאם על מה שנכתב.

ליאון

על מה בדיוק אתה מתעצבן? זכותו של כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה.

זה שמישהו שמע את המערכת שלך ולא אהב זה בסדר ומקובל לחלוטין.

כבר שמעתי מערכות ביתיות שעולות כמו המערכת שלך ברכב+הרכב+עוד איזה 100Kש"ח בנוסף,ועדיין לא נפלתי.

אז מה זה אומר?- כלום.

לא כולם אוהבים את מה שאתה אוהב, זה בסדר,הגיוני ומקובל.

צביקה נכנס אליך לרכב, שמע ולא אהב( יותר נכון להגיד ש הוא ציפה למשהו קצת יותר מהתוצאה בפועל)., אז מה לא בסדר בתגובה שלו?

אתה מבקש רק ממי שיודע על מה מדובר שיגיב בהתאם? כלומר אתה קבל רק ביקורת חיובית? זה הרי אבסורד כי ביקורת היא דו-כיוונית.

בדיוק כמו כל חבר פורום, שמורה לו הזכות להגיב בכל צורה שהוא רואה לנכון שמשקפת את דעתו האישית.

אתה לא חייב להסכים, אבל אתה כן חייב לקבל את דעתו של האחר.

under construction..

פורסם

צביקה,

אנני יודע מהיכן שלפת את התגובה שלך, משתולל, נחמד לאחר הוספת הליין דריבר וכיוצא בזאת,

נכנסת אלי לרכב לאחר מכן? שמעת, ולו לשניה אחת? מהיכן הדעה הנחרצת?????

לא טענתי ולו לרגע שהארסנל חלש, הסאב שלי אינו היחידי ששמעתי ויש לי חוות דעת די מגובשת

עליו מניסיון, צביקה ולא משמיעה של מס' דקות מחוץ לרכב עם תע המטען פתוח וזה כולל גם את גורל,

אם זאת חוות דעת רצינית, משניכם, זה מעיד לא מעט על ניסיונכם או האוביקטיביות שלכם לכל מוצר

מלבד מוצרים מסוימים ששזורים כחוט השני בכל עשרות התגובות שלכם מהשבועות האחרונים (יכול

להיות צירוף מקרים למרות שאני לא מאמין בכך).

צביקה אני לא יודע איך אתה יכול לחוות דעה,כל כך מעמיקה ומנומקת, על מערכת מהסוג שיש ללאון ברכב

וזאת משמיעה של 3 דקות ברכב.

אני מאמין שניסיוני בסאונד לרכב (בסאונד לבית אין לי שום מושג אני מודה)

טיפה יותר גדול משנת ניסיונך בתחום,שמעתי הרבה, אבל הרבה יותר מערכות, זאת כבר למעלה מעשרים

שנה, ממה ששמעת אתה בשנה האחרונה ולי לא מספיקות 3 דקות והאזנה שיטחית לגבש כזאת חוות דעת מנומקת

ומפורטת כמו שרשמת כאן, ממש לא רציני צביקה.

חבל שעל חוסר ניסיונך וחוסר האוביקטיביות שלך אתה מחפה בכישרון כתיבה נדיר, שרבים יכולים להתקנות בו.

המזל שמי שיכול לקרוא בין השורות מקבל רושם שונה לגמרי.

עריכה: את זה צביקה, כתבת לפני כשנה וחודש, פה בפורום:

"שלום חברים.

ברשותי לנצ'יה קאפה. בדלתות הקדמיות אין מספיק עומק. המקוריים (5.25) רמקולים צרים.

המוסיקה לה אני מאזין בד"כ, שחורה ורוק - גם עברי. הסאונד שאני אוהב נוטה לפלאט בלי גבוהים צורמים ובלי נמוכים מרעידים. חשובה לי איכות הסאונד ואיכות הרכיבים ואני מוכן לשלם עליהם.

קודם כל האם ניתן ע"י HU איכותי וסט קדמי איכותי להגיע לסאונד איכותי, במינימום עוותים בווליום ובלי מגבר/ים וסאב. כי ההעדפה הראשונה שלי היא בלי. ומה המלצתכם לרכיבים אלו?

במקביל - הייתי רוצה לשמוע מכם הצעה/המלצה שונה שכן תכלול מגבר וסאב.

התקציב - כולל הרכבה - ואולי בניה מקדימה (כי אין עומק בדלתות)

בסטאפ הראשון והמועדף עליי - HU וקומפ' 5K ובסטאפ השני -כולל מגבר וסאב 8K.

תודה רבה מראש לכל המגיבים.

תודה רבה. "

מעניין שמזה קפצת להיות גורו בסאונד לרכב תוך כשנה.

אלי

פורסם

גורל,

אני מבין שאתה מגן פה על חבר שלך. זה מובן מבחינתי.

אני אענה לתגובתך,

1. נכון לא כולם אוהבים לאהוב כל אופי צליל. (לא כל אחד חייב לאהוב לנהוג בפרארי, אבל לומר שהיא ממש איטית?)

2. לא אני זה שפנה לגורם אחר כאשר הוא מדבר איתי בשרשור. אז אל תגיד שאני מטיח רפש.

אם הייתי כמו אנשים מסויימים בפורום הזה, מגיע לכל מפגש ומנסה לקדם אינטרסים עסקיים ולדבר עם כולם כל היום על מוצרים של אודיסון\הרץ אז היית לך הזכות לומר את זה.

אבל עצם העובדה שאני בקושי מגיע, לא מנסה לשכנע אף אחד, מגיע עם תוצאות ותקוע כל היום באוטו ורק משמיע לאנשים את המערכת , ממש לא מרמז על משהו כזה.

לא הרווחתי שקל על אף בנאדם בפורום הזה ואני לא צריך ולא מתכוון לעשות את זה,

להפך, רק עזרתי לאנשים.

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

אלי, מה לך להתמרמר - האין זה נאה לקבל ביקורת כבר ? אם ביקורת אינה אוהדת במאה אחוז היא כבר לא ביקורת ?

אלי להזכירך, אתה היית מרוצה עד השמיים לפני המפגש, אמרת שהמגבר נשמע מדהים. הסאב נשמע מדהים ובכלל לא שמת לב שיש לך תקלה שהיא סופר חמורה.

אז בוא לא נתחיל עם ניסיון ובלה בלה בלה. סלח לי.

דווקא נראה שההודעה שלך מונעת מאנטרסים, כי בעבר אם הייתי כותב דבר דומה על הסופרימו, בחיים לא היית יוצא על אף אחד ככה. אבל שמדובר בסלסטרה פתאום אתה מרגיש את עצמך כנקרא לדגל.

חבל שאתה בוחר בכל פעם שיש ביקורת כלשהי, לחפש לשנות כיוון לשרשור ולסובב את זה למקום של אנטרסים כאלו ואחרים.

לא תוכל להתווכח עם עובדות אלי, מצטער, שגילינו שיש לך בעיה לא לעגתי ולא הקנטתי אלא נרתמתי לנסות ולעזור, זרקתי הצעות בינהן גם הליין דרייבר שיש לך עכשיו ברכב. שדני חיבר דרך הקרוס של המגבר, ולא היה בטוח בחיתוכים באתי ועברתי עליהם כדי שימנע נזק אפשרי. אבל זה כמובן נשכח מהעין אל מול האנטרסים כאלו ואחרים, חבל מאוד שככה אתה בוחר להגיב.

במפגש אתמול (לאחר איתור התקלה) היו לפחות 6 אנשים, אני לא רוצה להעלות שמות. אבל בכנות אני אומר לך, הדעות היו אחידות לחלוטין, כ-ל מי ששמע את זה בטח לפני הליין, וגם אחריו. חשב באותו רגע (אולי בלילה אחרי השינה - זה עבר לו :)) שהסאב לא נשמע טוב, וזאת עובדה יקירי. אז במקום לחפש איפה להכות האחר בנקודות כאלו ואחרות. תתחיל לחשוב למה הסאב נשמע כמו שהוא נשמע ולפתור את התקלה.

נ.ב. היות ועיצוב המגבר זהה כמעט לחלוטין לסאנדאון 1500D. (אני מצרף תמונות לנוחיותך) והיות והסאנדאון מגבר מעולה, אני מעריך שהבעיה לא במגבר (אלא אם מדובר בכשל נקודתי). והייתי מתחיל לחפש איפה היא כן,

celestra.jpg

sundown.jpg

פורסם

ניר

א. אני לא מתעצבן

ב. לא מדובר כאן על דעה שמישהו הביע מעניין טעם אישי. אתה מוזמן לקרוא שוב כל מה שכתבתי בעיון.

להאחז ב" טעם אישי" על מנת לכתוב כל דבר זה משהו שנהוג פה אובר על המידה לצערי.

הסיבה - תמיד ניתן לומר את זה בלי ביסוס של שום דבר.

דרך אגב, אני עדיין מצפה לשמוע "איך מערכת היי אנד" צריכה להשמע (אני באמת רוצה)

תודה

Sound Monitor DTA-500X + CDT-450X

Audison THESIS HV VENTI @ High-End Custom X-over

Audison THESIS THX3 @ Audison THESIS Sax & Voce & Violino

Audison THESIS Uno @ 2X Audison THESIS Basso

פורסם

גורל אנני מתמרמר על דבר זה או אחר ואני מודה לך מאוד על העזרה במפגש.

תקרא שוב את תגובתי ותבין על מה ההתמרמרות, אין לי דבר נגד ביקורת, נהפוך

הוא, ביקורת בונה היא מנוף נהדר לשיפור ולהתקדמות ולא רק בסאונד אלא בכל תחום בחיים

את זה אני מיישם גם בתחום עיסוקי בתור רופא שיניים וזה עובד.

הביקורת צריכה להיות באמת בתום לב מתוך רצון לעזור ולא ביקורת הורסת שאין כלום מאחוריה.

שים לב שהפעם לא מדובר בסלסטרה אלא גם במערכת ואדם שבו פגשתי בפעם הראשונה במפגש

ועד אתמול אף לא הכרתי אותו, על תנסה לסובב ולעוות את מ שרשמתי הרי דברי מופיעים ממש מעליך.

אם ישנם פה אינטרסים הרי שהם לא שלי.

אם אתה רוצה לגבש דעה על מערכת מסוימת כנס גם לרכב לאחר התיקונים ותקשיב, באמת תקשיב

ואז זאת באמת ביקורת בונה שאותה אקבל בברכה. עובדה שקיבלתי את ביקורתך בקשר לסאב בתחילה.

דרך אגב, אם התמונות שהעלת דומות ידידי, הרי שאתה חייב להשתמש במשקפיים.

אלי

פורסם

לדאבוני הרב לא הייתי במפגש בגלל התחייבויות קודמות.היתה לי תחושה שאני מפסיד את "מפגש חיי" ובו אוכל לפגוש את כל האנשים הטובים שמאחורי המילים. ולפי התגובות -אכן כן...אבל....

מהצד,בקוראי את הרשמים והתגובות אני תופס את הראש ולא מאמין-מדוע לא ניתן לחוות דיעה ללא תגובת נגד של "עופרת יצוקה"?

ידידיי-ניתן ואף רצוי להביע דיעה בתנאי שתהיה עניינית וללא משוא פנים.וחבל,פשוט חבל שהתגובות הן מתחת לחגורה ואני שבסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום משתהה לנוכח המכות שמתחת לחגורה.תמיד,אבל תמיד לא תהיה תמימות דעים של 100 אחוז ועל כל נושא שבעולם ואפילו הטיפשי ביותר. לכן,כאחד שמסתובב בפורום כשנה ועדיין לא יודע מי נגד מי כאן ועל מה -מתקשה לעקוב אחר הלך הרוחות בפורום.

קחו אויר חבריה!בסך הכל זה נושא אהוב של כולנו-בואו נשאיר את זה כך!

ליאור

פורסם

אלי_I - בוא לפחות נהיה כנים שנינו,

לא רק שלא קיבלת את הביקורת שלי על הסאב בפעם הראשונה, התווכחת עם ניר ואיתי עד לרמה כזאת שהלכנו "להוכיח" את זה ברכב של צביקה. וגם לאחר מכן לא בדיוק הסכמת איתנו.

שוב אני אומר תרצה תקבל, לא תרצה אל תקבל - מה שבא לך. יש לך תקלה כלשהי במערכת. אתה יכול להתווכח פה בפורום, מצד שני אתה יכול לאתר ולתקן אותה. החלטה שלך לא של אף אחד אחר פה.

בקשר לתמונות - ניתן לראות בצורה מאוד ברורה, מבנה כמעט זהה של רכיבים, תכנון מעט שונה של הסידור על הבורד. מבנה טרמינלים כמעט זהה. הולכת זרם ע"י זוג חוטים בצורה עילית. מבנה של ספק כפול ומייצב כפול.

סידור של קבלים וטרנזיסטורים באותם מיקומים, אותם כמויות(עם כי הסידור שוב - מעט שונה מבחינת הפריסה על הPCB).

בקיצור המגבר הזה הוא כמעט (ואני אומר כמעט רק מתוך נימוס:)) אותו מגבר.

אגב גם המידות כמעט זהות, זה לא אומר הרבה, אבל 1 ועוד 1 זה 11.

17.7" x 9.6" x 2.2"

17.1" x 9.9" x 2.1"

פורסם

אני מבין שנכנסתם חזק אלי-I ולליאון בקטע האישי. אז בבקשה.

אלי, אתה מקשקש כאן רבות על 20 שנות נסיון. עם פיוניר 6X9 וסט של דרגסטר לפני שנתיים? come on. כולנו יודעים לחפש בהסטוריית הודעות, לא חשבתי שתרד נמוך כל כך. הייתי מצפה לאדם, אבא לילדים, רופא שיניים, בגילך - למעט יותר.

לא רק שאינני בטוח שאין לי יותר נסיון ממך עם "20 שנות נסיונך", אלא יותר ויותר עושה רושם הפוך, ראה את הפסקה הבאה של גורל:

אלי להזכירך, אתה היית מרוצה עד השמיים לפני המפגש, אמרת שהמגבר נשמע מדהים. הסאב נשמע מדהים ובכלל לא שמת לב שיש לך תקלה שהיא סופר חמורה.

והנה אדם בעל 18 שנות נסיון שואל בפורום ב16/10/06:

ערב טוב

רציתי לברר מה ההבדל בין רמקולים 6.5 אינץ ל 5.25.

האם ההבדל רק בקוטר הרמקולים או גם בשמע?

בקיצור, זה באמת לא האישיו. אף אחד כאן לא גורו סאונד ולא בטיח. בסך הכל אמרתי שלא נפלתי מהכסא. זה נכון. מה קרה? מה התנפלתם עליי? תגיד לי ליאון, מישהו כאן חייב לך משהו? זו זכותי ואף חובתי לשתף בתחושותיי את הפורום. על מה לחצתי לך בדיוק?

צריך להיות גורו או אודיופיל על מנת לומר את המשפט הבא:

אבל בתוצאה הסופית, אותו ערך מוסף שאני מחפש ממערכת אודיו, שתרגש אותי - לא היה קיים שם

??

לא נפלתי, ולא ריגש אותי. נו מה? למי בדיוק יש בעיה עם זה, שמיד שולף את האינטרסים ואת שאר הקשקשת שבדיוק אותם אלו שהשתמשו בהטחתם נגועים בהם?!

אלי, אנא ממך - חסוך מאיתנו את המוסר הכפול שלך. כולנו יודעים להדביק שרשורים מה"פ או מהמסנג'ר, נכון? חבל לצאת אידיוט.:wink:

ברכב של ליאון ישבתי כ40 דקות, נראה לי שיותר. האזנתי לכעשרה ויותר שירים. לא 3 דקות. סגנונות שונים. חוות דיעה מנומקת ומעמיקה לא הייתה כאן. להיפך! לא שפטתי את נק' החיתוך, הפאזות או אלמנטים אחרים. אמרתי דבר מאד פשוט. לא נפלתי מהכסא. זה לא ריגש אותי. ראו שניכם את ההודעה המוקרית וקראו אותה שוב. ושוב ושוב.

אני בכלל לא מבין איך הגענו לכל הדיבורים הללו שלכם.

פורסם

WOW!!!

זו התגובה שלי על המפגש הראשון שהשתתפתי בו.

תודה לכל מי שהשמיע לי את המערכת שלו, מהפשוטות והזולות - עד לאון :-D.

מהחוויות שחיוויתי - מצמרמורות - במספר רכבים - אצל צביקה, אופיר, JEKKA וכמובן לאון - עד צחוק בלתי נשלט - אצל אליקו - ה FI פשוט הרעידו לי כל תא בגוף!!

סליחה לכל אלה שהשארתי להם שפריצים על הדש..

תודה מיוחדת ללאון, שמכיוון שבאתי להאזין אחרון, העביר לי סשן של מעל שעה וחצי, שגרם לי לחכות חמש דק' לפני שהדלקתי את המערכת באוטו וגם אז לקח לי זמן להתגבר על המרמור..:wink:.

אני דווקא נהניתי הכי הרבה, דבר קשה בפני עצמו בהתחשב בתנאים, מבוב מארלי אצל לאון. לאון, תקן אותי אם אני טועה, אתה לא ממש אהבת את ההקלטה הזו, היא פחות מצוינת בעינייך. דווקא מה שגרם לי להתאהב בה. דווקא שם הרגשתי איך נשמעת הקלטה ממוצעת במערכת הנ"ל. יכולתי ממש לראות את אדון מארלי יושב, מנגן ושר בשמחה עם שאר הזמרים והנגנים. עברה אליי ההרגשה האמיתית של האווירה באולפן, שוב, ככה זה נשמע לי, זה מה שאני חוויתי.

לטעמי, המערכת הזו מגדירה מחדש את מה שמנוגן בה.

אני מודה לכל מי שאיפשר זאת שהתמזל לי לשמוע את זה.

משפט אחרון זה נכון לגבי כל המערכות שיצא לי לשמוע בשבת. שמעתי מגוון כ"כ גדול של תצורות ורכיבים, להתרשם לעומק תודה לסבלנות ולחברותיות של כל מי שנתן לי הזדמנות לעשות זאת.

אני מאוד שמחתי להכיר את חברי הפורום שיצא לי להכיר ומסקרן אותי להכיר את השאר ולשמוע את המערכות שלכם.

המפגש הזה היה מבורך מבחינתי. כן ירבו!!

עדיאל

פורסם

לא יודע איך עוד פעם גלשתם לויכוחים האלה.

כל כך נהנתי אתמול במפגש, כמו שלא נהתי כבר הרבה זמן (אולי זה הבירות בחום של אתמול) אבל אני חוזר הביתה נכנס לפורום ומגלה דברים מגעילים כאלה.

אני חייב להגיד שאתמול הבנתי שהפורום מלא בחבורת קשקשנים (בלשון של צביקה) אשר מהללים ציוד, מתקינים, ללא שום קשר למציאות, לתוצאות ולסאונד.

אני לא יודע אולי קשה לכם לתת ביקורת לחברים שלכם, או שכאשר בנאדם חוזר על אותם דברים הוא משכנע את עצמו כל כך חזק עד שהוא מעבד אחיזה במציאות.

אני הגעתי אתמול במיוחד בשביל לשמוע את כל הציוד שאין כאן בצפון ולא יצא לי לשמוע במפגשי צפון-מרכז וכמובן המערכת של לאון, ואמרתי לו את דעתי אחד על אחד.

במהלך סבב מערכות ישבתי ברכב של בחור מאוד נחמד ופשוט התביישתי (לא בשם עצמי). הבאנדם הוציא מעל 10K על מערכת והתקנה שהורכבה מהמלצות חמות כאן בפורום, והיא נשמעת יותר גרוע מאשר כמה מערכות מובנות ששמעתי.

נ"ב

אני לא יבואן ואין לי אף חבר יבואן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...