Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למקצועיות וכושר האבחנה שלך אין ויכוח! אך הדרך שבחרת לעשות זאת מעידה על גילך, תאמין לי שגם בלי לקרוא את קורות החיים שלך אני יודע זאת.

חשבתי לתומי שנתתי לך שיעור קצר בתקשורת ותיחקור לקוח, אך אולי אתה לא בשל עדיין לקלוט.

פורסם

אני עובד בגירים אוטומטיים כ-30 שנה ולא נתקלתי בתקלה כזו שהסתדרה בסגירה ופתיחת מתג הצתה , כדי שהרכב יסע R הכלוב של מערכת הפלניטרית צריך להיות עצור והשמש הגדולה היא המניעה , מצב זה מתרחש רק אם מצמד השמש הגדולה נשאר מרותק ואילו המצמד של ההילוכים הקדמיים המעביר את התנועה הסיבובית מהטורבינה להשמש הקטנה נשאר משוחרר , לכן אני מאמין שיש פה בעייה רצינית בסולונואידים או בבית השסתומים (המוח) , יש מייד לפנות למוסך המורשה ולדרוש בדיקה יסודית.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

Dan-idin כתב:

למקצועיות וכושר האבחנה שלך אין ויכוח! אך הדרך שבחרת לעשות זאת מעידה על גילך, תאמין לי שגם בלי לקרוא את קורות החיים שלך אני יודע זאת.

חשתי שנתתי לך שיעור קצר בתקשורת ותיחקור לקוח, אך אולי אתה לא בשל עדיין לקלוט.

טוב הפנמתי אני מבטיח לשים לב יותר לאופן כתיבת התגובות שלי.

פורסם

לדניסאן, ומה לגבי חוסר שילוב הילוך? גיר נשאר ב N למרות ששולב ב D?

זו שאלה כללית או שייכת לשרשור ? כי פותח השרשור לא הזכיר מצב של שילוב לדרייב והגיר נשאר בניוטראל.

פורסם

הוא הזכיר כי הרכב נסע לאחור ואני העלתי השערה כי אולי הרכב היה בעליה ואז בשילוב ל D למעשה הרכב היה ב N עקב תקלה רגעית, ולכן הורגשה נסיעה לאחור.

פורסם

דן אחרי שכתבת את ההודעה האחרונה אני העלתי השערה אולי הרכב באמת היה בעליה "קשה" ואביו שילב ל-D אך לא לחץ על הגז וכמו שכולנו יודעים שעד זוית עליה מסויימת המנוע יכול להחזיק את הרכב במקום עם טורי סרק אך בעליה קשה על אף שמדובר בגיר אוטומט הרכב ידרדר אחורה.

פורסם

חבר'ה,אני תיארתי את מה שקרה,אבל בקשר לנורה שנדלקה,זה אבא שלי אמר ולא אני.

שאלתי אות אם הוא בטוח שזאת הייתה הצורה של הנורה שנדלקה והוא אמרה שכן.

יותר מאוחר הוא יבוא אני יראה לו את כל התגובות והוא יגיב עליהן,בכל מקרה תודה לבינתיים

פורסם
דן אחרי שכתבת את ההודעה האחרונה אני העלתי השערה אולי הרכב באמת היה בעליה "קשה" ואביו שילב ל-D אך לא לחץ על הגז וכמו שכולנו יודעים שעד זוית עליה מסויימת המנוע יכול להחזיק את הרכב במקום עם טורי סרק אך בעליה קשה על אף שמדובר בגיר אוטומט הרכב ידרדר אחורה.

אני חוזר על הבקשה לשמוע את הסיפור ממקור ראשון, אבא של פותח השרשור.

פורסם

אחרי ששניכם כתבתם את אשר כתבתם אני רוצה לשאול אתכם שאלה מה אתם עושים?

כאשר אתם עובדים עם חברות השכרה ומגיע לכם רכב שבכרטיס כתוב מנוע נכבה לעיתים ואין נהג יחיד ברכב כי הוא רכב של השכרה.

פורסם

רבותיי המלומדים, נגעתם פה בשרשור בנקודה מאוד חשובה. תיחקור לקוח מיקצועי וענייני יחד עם בחינת היסטורית הרכב באופן מדוקדק (אם ניתן) יכול להביא לפתרון בעיות קשות, בקלות. לדעת לדלות פרטים מהלקוח ההדיוט בתחום הרכב זו ממש אומנות ואותה יש לרכוש וללטש.

לגבי תיקון תקלות ברכב ליסינג/השכרה, כאשר קשה עד בלתי אפשרי להגיע ללקוח המתלונן ולתחקר, התשובה היא ברורה.

רב הסיכוי כי התיקון כי לא יתבצע כיאות וסביר להניח שיוחלפו חלקים תקינים לחלוטין וללא צורך והרכב יחזור למוסך כמה פעמים עד לפתרון המוחלט אם בכלל.

וזה אחד החסרונות בטיפול ברכב כזה ועוד נקודה מדוע רכב ליסינג/השכרה אינו מתוחזק כנדרש.

פורסם

השרשור הזה העלה בי זיכרון מר לגביי פוקוס חדשה עם בעיה בגיר שלא היה ניתן לתחקר לקוח הרכב חזר אליי 5 פעמים מבלי שמצאתי תקלה ברכב למעט תקלה בחיישן ה VSS בפעם הראשונה נבדקו רציפויות והתנגדויות לחיישן נמצא תקין, בפעם השניה הוחלף החיישן בפעם השלישית נסעתי עם הרכב למשך שבוע ולא אותרה כל תקלה, ושוב חזר הרכב בפעם הרביעית נבדק ולא אותרה התקלה בפעם החמישית הצלחתי להגיע ללקוח עצמו הוא לא ידע לתת לי שום נתון מתי זה קורה אלא מידיי פעם.

ולבסוף גיליתי שאילו הייתי פחות פדנט הייתי מוצא את התקלה סביר להניח בפעם פעמיים הראשונות, בגלל הגינותי ברגע שאני עולה לרכב של לקוח אני מכבה את המכשיר טלפון במידה וקיים ברכב, עכשיו ברכבי השכרה מבצעים שקע התחברות על מנת שלא יקחו מתחים המתקינים מנקודות לא נכונות בשקע זה קיים מתח קבוע מתח אחרי סוויץ מינוס ונתונים מ VSS

למתקיני הדלקן ליניהם שורה תחתונה על מנת לא להאריך את ההודעה המטומטם שחיבר את הפלא דו ברכב הנ"ל חיבר את כל מתחי הדיבורית ואת המתח יוצא להשתיק את המערכת חיבר לנתונים של חיישן ה-VSS וכך קרה בכל פעם שהלקוח קיבל שיחת טלפון היה משתגע לו הגיר

וכל זאת גילית מכיוון שסגרתי סוויץ פתחתי המכשיר נדלק ולפתע חייגו ללקוח וראיתי כי נדלק לי באותו הרגע קוד תקלה.

פורסם

בעזרת שתי פרמטרים ניתן לתקן רכב אחד עי תיחקור לקוח ושני עי אימות תלונת לקוח ,ולגבי הויקח בשרשור זה חבל לבזבז אנרגיות אל דברים שליליים או שוליים שתיכם עושים פה עבודת קודש ישר כח

• תוכן חדש...