Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז vs מאזדה 3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון עד עכשיו במבחנים שנערכו הקרוז יצאה עם ידה על העליונה

ורק מיכוון שהחבילות איבזור ובטיחות בקרוז מתקדמות יותר אני אישית אוהב את הקרוז יותר מהמאזדה

המאוסה והצפופה

פורסם

בסך הכל כל הרכבים האלה מקבוצה 2 הם רכבים סטנדרטיים שלא שווים הרבה, אין מה לעשות... אי אפשר לשאוף לשלמות במחיר של 110 אלף ש"ח.

היום נסעתי פעם ראשונה ברכב פולסוואגן טוארג עם מנוע 5000 סמ"ק, ניראה לי אחד הרכבים הכי יקרים שנסעתי בהם אי פעם, ( 800 אלף ש"ח ).

דבר ראשון, זה מדהים, החומרים כל כך איכותיים והרכב כל כך שקט מבפנים, הריפוד עור התפור וההאצה שלו שפשוט מדביקה אותך אל הכיסא ולוקחת אותך ל 100 רמש תוך 7 שניות, נגנבתי לגמרי, אז בינתיים שאנחנו כל יום טוחנים איזה רכב קבוצה 2 יותר טוב וממשיכים לטחון את אותו הנושא, התשובה היא פשוטה : הרכבים האלה לא באמת שווים משהוא.

אני אישית מעריך לפחות את זה שאני מקבל רכב חדש מהעבודה ולא צריך לנסוע על רכב ישן וממש לא משנה לי איזה רכב כי בקבוצה זו לא תמצאו, לא נוחות אמיתית, לא כוח אמיתית, לא בטיחות אמיתית ולא שלמות, זאת דעתי ואשמח אם תחשבו על זה קצת לעומק ותגיבו לי

עדי :).

• תוכן חדש...