Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח לשמוע איך מחליפים מסנן דלק מזדה לנטיס דור 2 שנת 2001

אמרו לי כמה אנשים שונים שזה מסובך, האומנם?חלק אמרו שצריך לפרק כול המיכל דלק בשביל זה??!!!!

תודה מראש לכול העונים ,גיל

פורסם

לא צריך לפרק את כל המיכל אלא רק להוריד מושבים אחוריים ולפרק דרך שם את משאבת הדלק אם זכור לי נכון היה בחור ששאל הרבה שאלות על הנושא ולבסוף אחרי שהסבירו לו הכל אז כשעשה זאת הוא העלה מדריך חפש את זה שלא נתחיל להסביר הכל מהתחלה.

פורסם

לפי מה שאני יודע ברכב הזה,הפילטר נמצא במיכל הדלק בצמוד למשאבת הדלק.

אני כמעט בטוח שאין צורך להחליף פילטר דלק בשום טיפול.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אתה לא צודק בכלל ואם אתה לא בטוח במאה אחוז אז פשוט אל תרשום, ומסנן הדלק הוא בבית המשאבה עצמה ולא לידה.

רגע אני הוסיף שתבין למה אני הגבתי כפי שהגבתי הוראות יצרן הן להחליף מסנן דלק כל 75.000 ק"מ

פורסם

להחליף פילטר דלק בלנטיס זה לא כזה פשוט. אפשר בקלות להרוס את בית המשאבה (עשויה מפלסטיק) ולגרום לבעיית שאיבת דלק.

אל תסתבך עם זה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ברשותי גם לנטיס 1800 99 ,וגם אני התלבטתי כמוך...

כתוב לפי הוראות יצרן כל 75000 החלפה,ששאלתי במוסך לא מורשה אמרו לי

אין צורך להתעסק עם זה-אף אחד לא מחליף את זה לא צריך....

התשובה ממש לא נראתה לי ונסעתי למוסך מאזדה מורשה ברחובות.

שאלתי לפני ההחלפה כמה יעלה לי? אמרו לי אם המסנן בפנים לבן המסנן 150 + עבודה= 240

אם המסנן שחור 220+ עבודה= 310.

נו טוב התפללתי והצלחתי:-)יצא מסנן לבן.

מה שכן ישבתי והסתכלתי מה המכונאי עושה:

א.פרק מושב אחורי והוציאו מחוץ לרכב.

ב.פרק איזה 8 ברגים ואומים.

ג.שלף את המסנן החוצה(יושב ממש בתוך המיכל עצמו)

ד.ניתק הצינורות.

ה.הרכיב וחבר לצינורות חדש וסגר הכל.

מה המסקנה? אל תנסה לבד!!!

אם לא הרכבת טוב גם תגרום נזק לרכב גם הישבן של הנוסעים מאחור עלול להשרף...

בקיצור גש למוסך מורשה .

(נ.ב-חולה על מאזדה לנטיס...)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...