Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"אני אחלה של נהגת... בום! נפילה חופשית"

TheHunter88
שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נהגת טעתה בהילוך וצנחה בקניון מלחה; 2 נפצעו

אשה שנהגה ברכב נפצעה קל-בינוני, לאחר שטעתה בהילוך, ומכוניתה צנחה מהקומה השלישית בחניון של קניון מלחה בירושלים. בעלה שהיה עמה נפצע באורח דומה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738714,00.html

______________________________________________________________________________________________

מי שחושב לרשום הערות שעלולות להיתפס כשוביניסטיות, רק בגלל שמדובר בנהגת, שינסה להגיד זאת קודם

לאמא שלו

ו/או

אשתו

וייבדוק אם הן אכן כאלו

(כי אנחנו לא סובלים כאלו בפורום)

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

ועכשיו יתחיל שרשור שוביניסטי... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"מחקירת המשטרה עולה, כי הנהגת, בת 23 ממזרח ירושלים, ניסתה להיכנס לחניה - לא עצרה, פגעה בבעלה שעמד מחוץ לרכב וצנחה לקומת הקרקע. החלק הקדמי של הרכב פגע בקרקע. הרכב נפגע גם מעץ"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3738714,00.html

מה שמאד הזכיר לי את הקטע הבא:

תקופה - לפני כשנתיים. בבניין של חבר שלי החניה נמצאת בגובה הקומה השניה של הבנין, מהחניה יש גשר שמחבר לכניסה לחדר מדרגות.

שכנה שלו שחנתה חניה במקביל כשהפרונט של הרכב כלפי הגדר הייתה צריכה לשלב לרוורס - במקום זה היא שמה "D" ולחצה פול גז, הרכב פשוט עקר את הגדר והיא צנחה לרווח שבין הבניין לחניה מקומה שניה. למזלה יצאה שלמה.

אבל פה לא מסתיים הסיפור שלנו:lol: אותה הגברת כחודש מאוחר יותר, הפעם מצויידת בביואיק חדשה מאלדן חונה הפעם כשהאחורי הרכב לכיוון הגדר. הפעם עשתה הפוך, שילבה לרוורס לחצה פול גז והלך על הגדר בשנית:roll:

תמונה אחת שווה אלף מילים, ו2 אולי אפילו אלפיים:wink:

Copy of DSC00357.jpg

Copy of DSC00362.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערנו, בארץ יש המון שלא יודעים לנהוג.

כן כן, גם המון גברים שלא יודעים לנהוג ועוד יותר כאלו ששמים ז*ן על כולם.

בקשר למקרה, אין לי מילים. בשניה הראשונה כשאתה זז לכיוון הלא רצוי הדבר הראשון שאתה עושה הוא ללחוץ על הברקס. לא יאומן מה קורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגים מהסוג הזה אסור שיהיו על הכביש - ולא משנה אם זה גבר או אישה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מצליח להבין איך (א)נשים נוהגים הפוך.

מן הסתם הרכב עם גיר אוטומטי. משלבים ל-D או רברס, מרימים את הרגל מהברקס, והאוטו מתחיל לגלוש לכיוון מסוים.

לא הכיוון הרצוי? לוחצים על הברקס (הדוושה השמאלית). למה ישר פול גז?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואוו, מזל שבבנין של החבר שלך החדר שפונה לחניה הוא הממ"ד, לדעתי שתי הקומות הראשונות צריכות לנעול את חלון הפלדה כל הזמן.:shock:

אני מקווה בשבילה (השכנה) ובשביל כולם שהיא לא חזרה לנהוג יותר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם התקינו גדר חדשה על חומת בטון בגובה חצי מטר. משהו שיבלום את השכנה בנסיון הבא להכנס הבייתה בלי לצאת מהאוטו:wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם התקינו גדר חדשה על חומת בטון בגובה חצי מטר. משהו שיבלום את השכנה בנסיון הבא להכנס הבייתה בלי לצאת מהאוטו:wink:

יש לי הרגשה שזה לא יעזור...

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...