Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגעו לי ברובר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הבחורה לא דיברה בטלפון ולמעשה היא עשתה משהו מועיל שמתחיל באות מ ומסתיים באות ה ? :roll:

פרנקוס, לקחת ממנה מספר טלפון ? יופי, האם היא נראית טוב ומדברת לעניין ? מצויין !

אתה כבר תדע מה לעשות איתה :x אומרים שפוסטמות הם משהו במיטה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסקרה?? :-D

מרק, תפסיק לפנטז. הבחורה נשואה. דברים כאלה מפסיקים לעשות אחרי החתונה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יוסי אתה לא לבד, גם אני אכלתי אותה עם הרובר נכנסתי במשהי בכרמל.

אומנם זה היה באשמתי, הגעתי לכיכר, שתי מכוניות לפני הראשונה נכנסה לכיכר בגלישה והשניה עצרה אז גם אני עצרתי ואז שוב היא נסעה ופתאום נעצרה שוב סתם!!:evil: לא היה שום רכב בכיכר או כל דבר שהוא שהצדיק עצירה.

רק חבל שבאתו רגע לא הייתי כל כך מרוכז ונכנסתי בה.

נזקים: לה לא נגרם שום נזק אפילו לא סריטה, מדובר ביונדאי גטס ואני כנראה אצטרך להחליף טמבון, מכסע מנוע ורדיאטור.

רק מחר אני גורר את הרכב למוסך, נקווה לטוב.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יעקב שטויות אני ואלעד קנינו רובר שלמה ב-300 ש"ח, אין לה מנוע אבל יש רדיאטור וטמבון רק מכסע מנוע אני לא זוכר.

מחר אני יבקש מהגרריסט שבא לגרור את שלי למוסך, שיעשה טובה בתשלום סימלי כמובן ויביא לנו אותה לעתלית.

פורסם

יעקב תעשה לי טובה ותרשום עוד הודעה {פה זה לא נספר}, ה-666 הזה לא בה לי טוב במוצאי שבת.

שבוע טוב8)

פורסם

הוא כבר עלה ל668...

דיברתי עם הביטוח שלי היום (ביטוח ישיר) ומחרתיים אני נוסע לשמאי במוסך הסדר כדי שיראה את הנזק ושיסדרו לי רכב חלופי.

למה לא מחר? מחר התור של הטמפרה להיכנס למוסך בגלל בעיה בבלמים.

לפי מה שאמרו לי אחרי שתיארתי את המקרה, זה שהאשמה היא על הנהגת השניה (כבר ידעתי את זה, אבל אני רוצה שהביטוח יגיד את זה), אז היא תישא בהוצאות.

עכשיו נראה מה שווה חברת הביטוח הזאת.

פורסם

העיקר שאתה בסדר. כל השאר זה רק עניין של כסף (או עצבים. או שניהם).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יוסי תכניס אותו למוסך הפחחים אם אני לא טועה הוא מופיע בחברות הביטוח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

הרכב נשאר כמו חדש מבחינת הפחחות של הכנף. הכל שם חדש חוץ מהפגוש הקדמי, שאותו צבעו.

העלות של כל זה היא של 6400 ש"ח בערך, כולל שכך טרחה של שמאי.

הנהגת השניה אפילו לא הודיע לחברת הביטוח שלה שהיא הייתה מעורבת במקרה הזה, אז חברת הביטוח שלה רצתה להתנער מזה.

יש להם עוד 30 יום לענות על התביעה.

נ.ב: הטפסים שהם מבקשים הם פשוט דביליים.

שלחתי להם את כל הפרטים עם תמונות והכל, והם עדיין דורשים טופס בפורמט שלהם ועם כתב היד של אחותי (בעלת הרכב והפוליסה).

פורסם

אתה לא חייב למלא את הטפסים שלהם (חברת הביטוח של הפוגעת), זו לא טענה שתחזיק מים בבית המשפט.

מול חברת הביטוח שלך, אם יש, ממליץ להיות קצת יותר סובלני לדברים כאלו, עדיף שהסוכן יהיה לצידך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

באמת מעניין אם במידה והוא יצתרך את עזרת הסוכן שלו(ביטוח ישיר כפי שרשם)... מי יהיה לעזרתו שם בחברה?

פרנקוס ..תעדכן בבקשה כשיהיה עדכון.

יום טוב.

• תוכן חדש...