Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 1.6 ידנית עשתה 115000.

הבעיה שלי מתחילה בהנעה, פעמים שהרכב מניע מכה ראשונה ופעמים שלוקח לו 2-3 ניסיונות.

הבעיה עוד יותר מטרידה כאשר אני עוצר עם הרכב ואז הוא נכבה ללא שום סיבה, אחרי מקרה כזה ההנעה קשה הרבה יותר, צריך לתת גז כדי שהרכב יניע.

בנוסף ישנם פעמים כשהרכב עומד מונע נניח ברמזור יש לו קפיצות בטורים זתומרת המחוג מקפץ, כאילו נותנים מכות גז קלות.

כדי להפסיק את התופעה אני נותן מכה קלה לגז ואז זה מתייצב על 1000 סל"ד, הרכב גם מגמגם בתחילת נסיעה, כלומר לא מאיץ מיידית לוקח לו 2-3 שניות לדחוף את עצמו.

לדברי המוסכניק הבעיות קשורות לפילטר אוויר ולחיישן המצערת החלפה של החיישן והפילטר סדר גודל של 3000 ש"ח

שאלותיי הם :

1. האם המחירים הנ"ל הגיוניים? אפשר למצוא משהו יותר זול משמעותית?

2. האם הבעיות בהנעה קשורות בכלל לפילטר אוויר, או לחיישן המצערת? או שיכולה להיות סיבה נוספת? (זולה יותר?)

3. האם יש קשר לעובדה שהקלאץ' מחליק?

אשמח לעזרה וייעוץ, כי אין לי שום מושג במכונאות.

יהודה

פורסם
שלום לכולם

ברשותי גולף שנת 2000 מנוע 1.6 ידנית עשתה 115000.

הבעיה שלי מתחילה בהנעה, פעמים שהרכב מניע מכה ראשונה ופעמים שלוקח לו 2-3 ניסיונות.

הבעיה עוד יותר מטרידה כאשר אני עוצר עם הרכב ואז הוא נכבה ללא שום סיבה, אחרי מקרה כזה ההנעה קשה הרבה יותר, צריך לתת גז כדי שהרכב יניע.

בנוסף ישנם פעמים כשהרכב עומד מונע נניח ברמזור יש לו קפיצות בטורים זתומרת המחוג מקפץ, כאילו נותנים מכות גז קלות.

כדי להפסיק את התופעה אני נותן מכה קלה לגז ואז זה מתייצב על 1000 סל"ד, הרכב גם מגמגם בתחילת נסיעה, כלומר לא מאיץ מיידית לוקח לו 2-3 שניות לדחוף את עצמו.

לדברי המוסכניק הבעיות קשורות לפילטר אוויר ולחיישן המצערת החלפה של החיישן והפילטר סדר גודל של 3000 ש"ח

שאלותיי הם :

1. האם המחירים הנ"ל הגיוניים? אפשר למצוא משהו יותר זול משמעותית?

2. האם הבעיות בהנעה קשורות בכלל לפילטר אוויר, או לחיישן המצערת? או שיכולה להיות סיבה נוספת? (זולה יותר?)

3. האם יש קשר לעובדה שהקלאץ' מחליק?

אשמח לעזרה וייעוץ, כי אין לי שום מושג במכונאות.

יהודה

לגבי הקלאץ' אין לי תשובה בשבילך... לגבי השאר תתחיל בניקוי מצערת עם ספריי קרבורטורים של STP. אם זכרוני לא מטעה אותי הוא עלה לי 30 ש"ח באוטודיפו. ספריי מעולה! אצלי עשה את העבודה באופן מושלם בבעיה דומה מאוד מלבד הקלאץ' (יש לי פולו 02 אוטומט)

ולגבי הפילטר אתה יכול לקנות חלפי בכמה עשרות שקלים וזה עבודה שאתה במעט ידע טכני יכול לעשות לבד.. (גם את ניקוי המצערת)

בהצלחה :)

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...