Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק רכבי יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין כל קשר,מחירי המשומשות גבוה מאוד בארץ,נקודה.יש עוד הרבה מקום להנחית את המחיר.וזה יקרה,לאט אבל יקרה,מחירי המשומשות ימשיכו לרדת,כי כך פועל שוק נכון.

לדעתי אתה ממש טועה, מכונית משפחתית ממוצעת מאבדת מערכה 10-12K כל שנה.. מה אתה רוצה שהיא תאבד 30K כל שנה? נכון שבהרבה מדינות מפותחות מחירי המשומשות הרבה יותר נמוכים אבל גם מחירי החדשות.. אתה לא יכול לקנות אוטו חדש ב 120K ולצפות שעוד 3-4 שנים מחירו יהיה כמחיר פירות בשוק.. גם-כך המחיר יורדת דרסטית.. כמו שנאמר כבר, לקנות אוטו יד שניה זאת חוויה ממש לא נעימה, אחרי שבדקתי במשך כמה חודשים כ-20 מכוניות בלי הגזמה, השקעת המון זמן, כסף ובסוף התייאשתי.. הבנתי שעשיתי טעות ענקית שמכרתי את האוטו הישן שלי.. רכב במצב טוב בארץ אפשר לקנות רק חדש מהחברה.. זאת גם הסיבה שההורים שלי קונים אוטו פעם בהרבה מאוד שנים, אבל רק חדש מהחברה.. אומנם זה המון כסף, אבל לפחות הראש שקט להרבה שנים. כל בן-אדם שקונה לעצמו מוצר כלשהו רוצה לקבל ממנו הנאה, ורק ברכבים יד שניה אתה משקיע עשרות אלפי שקלים ומקבל כאב ראש איום, אכזבה קשה והוצאות אין סופיות (בדרך כלל).. נכון שפעם ב.. חבר מוכר רכב, או מישהו שמכירים ויודעים שהרכב באמת שמור.. אבל ברב המקרים לא כך הדבר.

פורסם

אם מישהו מוכר רכב במחיר נמוך ממחיר המחירון יש לזה סיבה. אף אחד לא יתן למישהו סתם ככה 2K במתנה.תקנה רכב 2K פחות ותשלם 5K על תיקונים. וגם כמו שכבר אמרו רכבי ליסינג די פוגעים במחירות פרטיות.

פורסם

מה אתה אומר ?

מכרנו לפני שבועיים רכב שמור ומתופל ברמה טובה, יד ראשונה, וללא תאונות.

הרכב נמכר במחירון פחות 60%, וגם לקח כמעט חודשיים למצוא קונה, שיהיה מוכן לשלם את הסכום הזה.

למה - ככה. המחיר ששולם זה מחיר השוק של הרכב הנ"ל.

פורסם

ידידה שלי חיפשה פיאט פונטו אוטומטית, בסביבות 30 אלף ש"ח.

אפילו לא אחת לא הייתה מטופלת במוסך מורשה, כולן עם ק"מ של 100 אלף ומעלה ואין היסטוריית טיפולים.

כל אחד חושב שיש לו איזה מציאה היסטרית ביד.

סופו של יום - נסיעה לחברת ההשכרה SIXT, רכישה של יונדאי גטס 2007, שנה וחצי על הכביש, עם 75 אלף ק"מ.

הוציאה 48 אלף ש"ח אבל בתשלומים מרובים למשך 3 שנים, במקום להוציא 30 אלף ש"ח מזומן.

בבדיקה האוטו יצא במצב מעולה, ואני בטוח בכל מאודי כי כל פונטו שהיא הייתה קונה הייתה מצריכה יישור קו של 5000 ש"ח לפחות.

אז האם כולם מפגרים? לא בטוח. מה שכן בטוח זה שתמורת תוספת של 13K הבחורה קיבלה תשלומים נוחים, קפיצה של 4 שנים בשנתון ושקט נפשי.

פורסם

גם ככה המחירון לא מראה דבר , בן אדם ממוצע מטפל ברכב איפה שזול יותר ונוח יותר , ואם אפשר בלי קבלה אז עדיף.

חברות הליסינינג לא שונות בהרבה מהשוק הפרטי , אז לפחות בחברת ליסינג יש נילונים ותשלומים נוחים.

אודי A4

דימה.

פורסם
מה שמצחיק במה שאתה אומר זה שאבא שלי ניסה למכור את הניסאן פרימיירה 2004 שלו גם יד ראשונה עם 90K בשעון ודרש מחירון הוא הוצף בטלפונים ומכר את האוטו תוך יומיים.

ואני שומע הרבה מקרים דומים,דווקא מכוניות בלי שוק בתור חדשות הולכות ממש טוב ובקלות בשוק היד2,אולי בשוק היד שנייה הגלגל התהפך?.

אלמרה או פרימיירה עם עבר פרטי בלבד זה דבר יותר נדיר מקאררה בארצנו :)

פורסם

אני לא מכיר ולא שמעתי על אדם שקנה רכב משומש ולא השקיע סכום כזה או אחר לצורך תיקונים או תחזוקה שהוזנחה על ידי בעל רכב קודם לקראת מכירה.

כמוון שיש גם רכבים בעלי מוניטין נמוך או רכבים שיש מלא כאלה בשוק (בעיקר בגלל ליסינג) איך עדין אם רכב באמת שווה אז אפשר למכור אותו במחיר מחירון או מאוד קרוב.

• תוכן חדש...