Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז עכשיו בדיוק חזרתי אחרי שראיתי גולף 2007 שאבא של חבר מהעבודה מוכר.

ממש התלהבתי מהרכב. שמור, קילומטראז' נמוך, במצב מצויין. ממש נהניתי לנהוג עליו. אבל כמו שאמרו פה מקודם הרכב קצת קטן על הצרכים ונראה לי שהוא יהיה צפוף מדי.

מעבר לזה, המחיר (שהולם את הרכב הספציפי שראיתי) לא מצדיק בשבילי את התמורה שאני מקבל ממנו. ואני מניח שגולף שמורה לא מגיעה בחינם. כך שנראה לי שאני מוותר על הגולף.

עוד התלבטתי קצת אם אולי בכ"ז ללכת על 307/C4, אבל אם כבר צרפתיות אז נראה לי שאם לא תצוץ פתאום איזו אסטרה מציאה אני אלך על C5.

מישהו פה יודע אם כדאי לי לקנות בלובינסקי טרייד ? נראה לי שיש להם מלאי די גדול וזה הטרייד אין של היבואן ואין לי ממש חשק לעשות טיולים בין מכוניות פרטיות.

פורסם

מבחינת מקום:

כבעלים לשעבר של גולף V, וכיום גולף VI, אין בעיה להוביל בתא המטען עגלת בוגאבו (אין הרבה עגלות יותר גדולות ממנה) + כדורגל + כמה שקיות סופר, ובוודאי שאין בעיה להכניס למושב האחורי בוסטר+כסא תינוק (אגב, יש חיבורי ISOFIX).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סתם רציתי לעדכן.

אחרי שקצת התלבטתי עם עצמי החלטתי לנוסת לבדוק בכ"ז את האופצייה של האסטרה החדשה והלכתי לסוכנות UMI הקרובה לביתי. רציתי לראות כמה יהיו המחירים ואילו אופציות יש בפנים, אולי אגדיל את התקציב, אולי אקבל קצת הנחה, אולי תהיה איזו אופצייה של מימון. בכל מקרה לא ממש יצא מזה משהו והם הפגינו אפס גמישות לגבי האסטרה.

אבל אחרי כל זה הסוכן שדיברתי איתו התחיל ללחוץ עלי לנסות את השברולט קרוז, ורמז ששם יש הרבה יותר על מה לדבר. אמרתי לו שהרכב לא ממ שמעניין אותי, אבל אחרי לחץ מתון הסכמתי לעשות נסיעה. בחוץ עמדה קרוז מיותמת להדגמה.

מה אני אגיד לכם - רק אחרי הנסיעה הזו הבנתי איך שברולט חירבנו את המותג שלהם בארץ בשנים האחרונות. פשוט לא הצלחתי להשתחרר מהתחושה שאני נוהג בעוד קאבר של דייהו. לא משנה כמה ניסיתי לבחון את הרכב בצורה אובייקטיבית, בכל מקום שראיתי את הסמלט של שברולט, כל מה שיש לי בראש זה דייהו וכל המכוניות זוועה שלהם ששברולט שיווקה כמו אבאו ואופטרה. זה פשוט לא ייאמן איך הם הצליחו לעושת לעצמם כ"כ הרבה נזק. בכל פעם שאני רואה שברולט, פתאום כולם כבר נראים לי כמו דייהו ולא כמו שברולטים אמיתיים. ואם לי זה קורה, אני מניח שזה יקרה להרבה אחרים, ולדעתי זה יגרום לרכב הזה להתפספס. הקרוז אגב רכב לא רע בכלל. לא מרשים או מוצלח כמו שהרבה פה בפורום מאדירים אותו מקריאת מפרטים בלבד עוד מלפני שהגיע לארץ, אבל החלט היה יכול להיות על תקן משפחתית אוטומטית סטנדרטית לכל דבר ועניין. יש לי הרגשה שזה היה יכול להיות הפוקוס של שברולט, או לפחות היה מצליח לשחזר את החדירה שהיה להם עם הקוואליר, אבל הם פשוט החריבו את המותג עם השטויות שלהם.

בשבילי לפחות הוא ממש לא היה רלוונטי. לא הייתה לו שום איכות אירופית שלא לדבר על מוצקות גרמנית או נוחות צרפתית.

• תוכן חדש...