Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם צריכת דלק עולה כל עוד התוסף בתוך המיכל?

marat84
שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום היום עברתי טיפול גדטל עם הסי 5 שלי הכולל טיימניג וטיפול עשרת אלפים רגיל כשבסוף הטיפול הוסיפו לי תוסף דלק אחרי שהכניסו אותו המחשב באוטו מראה שהוא הצריכה עלתה פי שתיים מהרגיל.

האם זה לגיטימי ורגיל למיכל דלק עם תוסף השוהה בו כרגע או שנוצרה איזהשהיא בעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הוסיפו בכלל תוסף דלק?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המטרה הייתה לנקות את המערכת הדלק כחלק מטיפול תקופתי

בטח התוסף מעלה את האוקטן של הבנזין אני מעריך האם זה גורם לאוטו לאכול יותר דלק כשהבנזין עם אוקטן יותר גבוה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח התוסף מעלה את האוקטן של הבנזין אני מעריך האם זה גורם לאוטו לאכול יותר דלק כשהבנזין עם אוקטן יותר גבוה?

התוסף מעלה את הסכום בקופת המוסך ולא את האוקטן!

מי שימציא תוסף שיעלה אוקטן ולאורך זמן, יהיה מיליונר.

על זה נאמר פריירים לא נגמרים רק מתחלפים.

המוסך לא ביקש ולא מבקש ממך אישור להוסיף תוסף, אי לכך כל נזק שנגרם, או כל בעייה שהחלה לאחר הוספת תוסף, יש להתלונן במוסך, ולעמוד על זכותך, לפתרון הבעייה.

הישראלי "חולה" תוספים, והמוסך מנצל זאת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם העלאת אוקטן דלק לא תגביר את תצרוכת הדלק. עדיין ממתין לתשובה לשאלתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתנהג רגיל אפילו מרגישים קצת יותר סחיבה בהתחלה כהתנעתי את האוטו במוסך הוא קצת רעד אבל אחר כך נסיעה רגילה אבל המחשב דרך מראה לי תצרוןכת ממוצעת 16 ליטר למאה קילומטר כשלפני הטפול זה עמד על 11 ליטר גם התצרוכת הרגעית מראה לי מספרים מטורפים כמו 22 ליטר למאה קילומר בהאצה כשלפני זה לא היה מטפס כל כך גבוה דיברתי עם המוסך אמרו שזה ליגיטמי אחרי טיפול וזה יעבור....

האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא לגיטימי כלל. אם כבר ההפך הוא הנכון. לא נראה לי שיש קשר לתוסף אך אני מניח שכבר תדלקת את הרכב, האם נמדדה תצרוכת דלק יותר טובה?

השערה שלי היא שלא ויש כנראה בעיה אם מערכת בקרת המנוע, משהו לא הוחזר למקום כמו שצריך לאחר הטיפול, מספיק הרי צינורית וואקום קטנה שדולפת כדי להפריע משמעותית בתצרוכת הדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5648 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...