Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שאני נופל על אנשים שלא משלמים וזה סכומים של אלפי דולרים

מה שקורה זה שנגיד העלתי מוצר, הבידים הגיעו לכמה אלפי דולרים

וכבר כמה פעמים זה ש'זכה' לא משלם

אז יש את השבוע 'המתנה' הזה ואז יש אפשרות לתת לאותו אחד משהו שדומה לפידבק שלילי

(זה שונה מפידבק כי אם יש לו 3 כאלו אז מעיפים אותו מאיביי)

בכל המקרים זה אנשים שיש להם חנות או ממש מבינים בעניין לפי ההיסטוריה שלהם

הבעיה היא שאני אחרי שבוע מעלה את המוצר שוב למכירה

תאכלס אותם אנשים שמחפשים את זה כבר רואים אותו פעם שניה או שלישית עולה למכירה

וכך יכולת המכירה של אותו מוצר יורדת לי כי יתכן ונוצר להם רושם שמשהו לא בסדר במוצר והם לא מודעים לזה שהקונים הם חמקנים

אפילו קרה שבפעם השניה שהעלתי מוצר פנה אלי זה שזכה בו בפעם הראשונה והתחמק והוא רצה לנסות לרכוש אותו מחוץ לאיביי וגם מזה הוא התחמק בסוף

מה אני יכול לעשות כדי להבטיח כמה שיותר את מכירת המוצר בפעם הבאה

שימכר בכמה שימכר אבל לפחות להבטיח שיעבירו אלי את הכסף

(לצורך העניין אני עם 100% פידבק חיובי ומעבר לפייפאל אפשר לשלם לי בכרטיס אשראי ללא פייפאל)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתור התחלה תהיה כנה, תכתוב במודעת המכירה שלך שכבר כמה פעמים הקונה לא משלם ושאתה מתנצל בפני הבידרים שבאמת מעוניינים לקנות ושמעכשיו אתה מבקש מהבידרים ליצור איתך קשר ולאמת פרטים, אפילו טלפונית ככה שלא יהיה לאותו אדם שאתה מדבר איתו לאן לברוח.

שווה לבדוק אם קיימת אפשרות ב EBAY לאשר "בידים" מהאנשים השונים.

אם ה"קונה" (בעל העסק המניאק שמנסה להפיל אותך ככה שהוא יצליח למכור ולא אתה) שמתחמק ממך שוב ושוב היה פותח יוזרים פיקטיבים, ככה ישר אתה יכול לעלות עליו לפני שמסתיימת המכירה כי יהיה לו 0 פידבק מה שיצביע על כך שהוא משתמש חדש (ופיקטיבי במקרה הזה), היית יכול לבדוק אפשרות תיאום עם EBAY, אני מניח שהם היו מחזירים לך תשובה.

אבל ציינת שמי ששם את ה"ביד" הכי גבוה הוא בעל פידבק גבוה או משתמש פעיל וזאת באמת בעיה.

אתה יכול להרחיב למה אתה לא יכול לתת להם פידבק שלילי, זה הכלי היחיד שעומד לרשותך במצב הזה?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אולי אני לא מחדש, אבל אם כן אז מצויין. האם חשבת לשקול לבצע מכירה בצורת BUY IT NOW ? תחשוב לעצמך על מכיר שתהיה מרוצה ממנו ותמכור ככה, ללא BIDS. מי שלא רוצה לא קונה ומי שרוצה יודע בדיוק את המכיר. יכול לעזור בדיוק למיקרים שאתה מתאר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא הבנתי - האם במקרים האלה זה אנשים עם חנויות ופידבקים רבים חיובים? כי אם לא, אז תמיד אפשר להתנות את הבידרים למספר פידברים מינימלי בהשתתפות.

דבר שני - אחרי שמישהו זכה והוא לא משלם, אתה יכול להעביר את הזכות לבידר השני (Second chance offer), ניסית את זה?

פורסם

כן כמובן שניסיתי בכל הפעמים להעביר את המכירה לבידר השני

אבל הם לא רצו בסוף - ייתכן בגלל שזה אחרי כמה ימים והם כבר שמו עין על מכירה אחרת

זה לא בידויק פידבק שלילי - זה יותר גרוע - זה כמו כרטיס צהוב על הריסת מכירה

אם לאותו אדם יש 3 כאלו הוא נחסם מאיביי

ומעניין שזה לא מזיז להם למרות שזה מאוד הורס להם שם את הביזנס

אני אשכול את האפשרות של קניה מיידית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שני דברים שאפשר לעשות:

1.לחייב תשלום במקום,יש אופציה כזאת אבל אני חושב שקיימת רק במכירה רגילה ולא מכרז.

2.אם יש לך מקרא של אי תשלום אתה מתלונן לאיביי והם מחזירים לך את הכסף שחיבו אותך על המכירה.

אבל זה תמיד קורא,תמיד יש אנשים שסתם הציעו ולא בא להם לשלם

אייל

• תוכן חדש...