Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט בין שני רכבים, אשמח לשמוע את דעתכם. שניהם מאותו דגם ואבזור: Citroen Picasso C4 Pack רובוטית בנזין דגם 2008. במחיר של שניהם שיקללתי רשיון עד סוף השנה.

רכב ליסינג:

1. מחיר: 116K (מגלם הנחה של 4% על קילומטראז' ו- 7% על ליסינג)
  2. ק"מ: 52K
  3. גיל: 1.5 שנים (דגם 2008, עלה לכביש בסוף 12/2007)
  4. יתרת האחריות: 1.5 שנה
  5. טיפולים: במוסך והחלפים של היבואן
  6. פגיעות: פח וצבע, הכל תוקן
  7. הערות: הליסינג היה של פריים ליס, אני מכיר אישית בחור שנהג בו, הקנייה מטרייד אין של לובינסקי והוא מתחייב לתקן את כל הליקויים שהתגלו בדו"ח הבדיקה (כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=266893). כמו כן הרכב עבר הכנה, תיקוני צבע וניקוי ריפוד. את רוב הקילומטראז' הרכב עשה ע"י נהג יחיד בכבישים בינעירוניים, עם העברה ידנית של הילוכים. הריפוד הבהיר אמנם נוקה, אך קצת פגום במושבי הילדים. בכמה כפתורים וידיות בתוך האוטו הצבע נשחק.

רכב פרטי:

1. מחיר: 124.5K
  2. ק"מ: 24K
  3. גיל: 2 שנים (דגם 2008, עלה לכביש 07/2007)
  4. יתרת האחריות: 1 שנה
  5. טיפולים: במוסך והחלפים של היבואן. יש ספר טיפולים.
  6. פגיעות: פח וצבע, ישנה מעיכה קלה שלא תתוקן. עדיין לא בדקתי במכון.
  7. הערות: הרכב נראה שמור. ישנם תוספות שלא קריטיות בשבילי: גלגלי מגנזיום וחיישני רוורס.

2 המחירים סופיים. אינני זקוק למימון של טרייד-אין או למכירת רכב שלי או לאחריות שלהם, מאחר ורכב באחריות כוללת של היצרן. אני מתכננן רכישת רכב לכ-3 שנים ולקילומטראז' נמוך (12K+ בשנה).

לפי החישוב שלי, ההפרש בקנייה פחות או יותר דומה להפרש במכירה בין 2 הרכבים: אם אני "אוסיף" קילומטראז' נמוך, רכב הליסינג יהיה פחות חריג בקילומטראז' במכירה שלו.

מה פיספסתי?

פורסם

אין שום ספק ששווה להוסיף הרכב מיד פרטית ולא מליסינג רק זה שווה יותר מההפרש כשתבוא למכור,מעבר לכך נהג שמקבל רכב מליסינג לא ממש שם על הרכב אפילו אם הוא לא שלוך לעומת נהג שהרכב בבעלותו יתנהג בצורה שונה ועדיפה לגמרי עם הרכב.מעבר לכך לפרטי יש מחצית מהק"מ ועוד תוספות,אין פה בכלל שיקול לך על הפרטי.

פורסם

לך על הפרטי.

יהיה לך משמעותית יותר קל למכור אותו בעתיד מפני שבשלב שתרצה למכור יעמדו מולך רכבים מליסנג יד ראשונה במחיר דומה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

גם אני חושב שכדאי ללכת על הפרטית. ישנן עוד שתי סיבות שחשבתי עליהן:

1. בלאי צמיגים. ההבדל בקילומטראז' משפיע מאוד על מועד החלפת הצמיגים

2. החלפת רצועת טיימינג. גם כאן קילומטראז' רב הוא לרעתך.

• תוכן חדש...