Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לכם חברי הפורום היקרים!

אני בדילמה כלשהי והרגשתי צורך עז לשתף אותכם אז ככה...

הרכב הוא מבעלות פרטית, יד ראשונה עם 59K קילומטר, העניין הוא כך:

1. האנשים שבאו להראות את הרכב מיופה כח של המוכרת, עד עכשיו לא ידוע לי אם אחד מהם סוחרי רכב, לטענתם זה מקורב וכו...

2. לא ידוע בוודאות איך הרכב טופל... ביקשתי היסטוריית טיפולים שתתקבל בערב.

3. תוצאות הבדיקה במכון הרישוי אור עקיבא (לא יודע אם מותר לציין שמות של מכונים) העלו שהמנוע והשאסי במצב מושלם אך יש בעיות אחרות שהעיקרית ביניהם היא פגיעה בעבר בדלת האחורית ובכנף האחורית שכתוצאה מכך הוחלפה דלת מקורית ועשו תיקוני פחחות וצבע בכנף האחורית גם רשום בבדיקה ש"הוחלפו חלקי מרכב, תיקוני מרכב , פגושים", עוד יש לציין שיש מספר שריטות בכמה מקומות ברכב, באחת הדלתות יש אפילו משקע לינארי מסויים(לא שריטה בפח) , עוד רשום בבדיקה שיש רעש במערכת התיזמון והשסתומים, לבדוק רצועת תזמון, היתכן בזמן כל כך קצר?, צריך לעשות כיוון ציר אחורי של הגלגלים, שתי צמיגים מקדימה שחוקים, בלם יד דורש תיקון אף גם הוא אם כי בקטנה, ולסיום "נקישה בשילוב הילוכים, חופש ונקישות בציריות" , וצריך להחליף פעמון וציריה קדמית שחורקת...

עוד נרשם שמכיוון שהתיבת הילוכים רובוטית יש לבדוק אותה בטויוטה גם כן מה שגרם לסעיף של נקישה בשילוב ההילוכים לדבריו..

ולקינוח הטסט וכנראה שגם האחריות מטויוטה מסתיימת בסוף חודש יולי, מחיר אחרון שממנו המוכר אינו זז הוא 74.5K ש"ח(המחירון 79K ש"ח), שזה בדיוק התקציב שעומד לרשותי לקניית רכב.

מה דעתכם על העסקה, עדיין כדאית או שלוותר? , אשמח לקבל גם חוות דעת, גם הצעות יעול לגבי רכבים אחרים כולל משפחתיות.

don't think too much , you'll lose it.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ראה הוזהרת

זה סוחר מסריח.

אני כבר נפלתי בפח כמוך,קניתי מאזדה לאנטיס עם 139000 ק"מ שנת 99 יפהפיה בלי תאונות,הכל שקר,מלא בעיות עלה יותר מ8000 שקל תיקונים על בלאי שהסתיר הסוחר והיתה תאונה חזקה מאחורה שלא נגעה בשלדה אבל תרונה די חזקה בשמשה האחורית.

אל תיפול בפח פשוט תמשיך האלה לתקנה אוטו פרטי שמופיע על שם המוכר שנמצא מולך.

פורסם

אל תתקרב לרכב הזה בכלל.

נקישות בהילוכים? חבל על הזמן! זה רק יגרום לצרות.

ושלא נדבר בכלל על החלפת חלקיי מרכב.

תחפש לך רכב אחר. כמו שאמרו, ראה הוזהרת.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אל תקנה את היאריס עם הגיר הרובוטי היא זוועה.עדיף לרדת במודל ולקחת את הדגם הקודם עם הגיר האוטומטי הרגיל או ללכת על רכב אחר.

פורסם

תודה רבה על התגובות, החלטתי לבסוף לרדת מהרכב הנ"ל הן מבחינת הפחד ממרמה והן מבחינת אי הכדאיות ביחס למחיר ותמורה..

תודה רבה לכל מי שנתן את דעתו בדבר.

פורסם

טוב שהגעת למסקנה הזו כי יש הרבה אנשים שמחפשים מכוניות ונתקלים בדברים דומים ליאריס הזאת ופשוט ננעלים על הרכב כי הוא יפה או כי הם חושבים שיסדרו להם כמה ברגים והכל יהיה בסדר. אבל הם טועים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

זה בכלל לא ק"מ נמוך. ברמה של ליסינג.

מה שמעלה את השאלה - למה לא לגשת עם התקציב שלך לאחת מסוכניות הליסינג ולקחת משם רכב נורמלי יותר?

פורסם

חוץ מהעובדה שהמוכר הוא מיופה כוח, איך הגעתם למסקנה שמדובר בסוחר? אגב, רוב הריג'קטים של המכון הם הכסת"ח הרגיל. לגבי הנקישה בשילוב הילוכים, לא ברור לי אם זה כסת"ח או בעייה אמיתית.

פורסם
חוץ מהעובדה שהמוכר הוא מיופה כוח, איך הגעתם למסקנה שמדובר בסוחר? אגב, רוב הריג'קטים של המכון הם הכסת"ח הרגיל. לגבי הנקישה בשילוב הילוכים, לא ברור לי אם זה כסת"ח או בעייה אמיתית.

לגבי הנקישה ככל הנראה וגם לפי מה ששאלתי את הבוחן זה גם סוג של כסת"ח משום שאין להם שם אינפורמציה מלאה עם הגיר הרובוטי של היאריס אז הם מייחסים לו סוג של בעייתיות או נקישות..

איך הגעתי למסקנה, שהמתווך שאיתו תיאמתי טלפונית אמר לי בטרם הגעתי עד לזכרון הרחוקה ש...:

א. הרכב עם 50KM ומתברר כ59KM.

ב. שהרכב לא קיבל מכות או תאונות ומתברר שהחליפו דלת ועשו תיקוני פח לכנף האחורית שלא לדבר על משקע לינארי בדלת השניה(שלא סודרה) ומספר שפשופים קלים מסביב..

ג. שאין לו מושג באותו ולא בהיסטוריית הטיפולים, אפילו בדגם הוא התבלבל וחשב שזה 1400 סמ"ק.. וכמובן לא יצר קשר ישיר עם המוכרת עצמה אם הוא מכר שלה...

וגם בגלל ש:

ד. הבן אדם מדבר בטלפון עם מישהו אחר שמסתבר שגם קשור לרכב והוא לא קשור לבעלת הרכב או למשפחתה ככל הנראה.

ד. שאחד מהצמד הנחמד החזיק משהו כמו 5 תעודות זהות של אנשים שונים...

ה. הבוחן אמר לי שהוא "לא אהב את השמן הזה" להלן אחד מהצמד.. :)

פורסם
זה בכלל לא ק"מ נמוך. ברמה של ליסינג.

מה שמעלה את השאלה - למה לא לגשת עם התקציב שלך לאחת מסוכניות הליסינג ולקחת משם רכב נורמלי יותר?

זה גם שיקול... אבל עדיין אני מחפש רק מיד פרטית עד שאתייאש כנראה מחוסר האמינות הטוטאלית שאני נתקל בה מהמוכרים לצערי... , סוג של ג'וק שכזה.

• תוכן חדש...