Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי קופה שחורה שנת 2003 אוטומאטית(טיפטרוניק) לא מזמן.

המנוע המדובר הוא ה V6 2.7 ולפי הביקורות שלכם הוא לא ספורטיבי מעניין אותי למה ומהי ההגדרה לספורטיבי...

כמו כן מעניין אותי אם הגירסא של הידנית של האוטו הזה יותר מהירה למרות שכל הנתונים שלה יותר נמוכים 2000 סמק ושלושים כוחות סוס פחות כמו כן ההאצה מאפס למאה פחות טובה..

עכשיו לגבי שיפורים ועצות אני ישמח להצעות... אני אוהב את הרעש של המנוע אבל לא יותר מדי צעקני.. כרגע יש אחלה רעש אבל אם יהיה אפשר להגביר אותו טיפה זה יהיה נחמד... אני יודע שמורידים את המשתיק שם ליד האגזוז או משו כזה השאלה היא אם אפשר טיפה להגביר את הרעש ואם זה בכלל יהיה רעש יפה (הרעש!! אתם אמורים לדעת על מה אני מדבר) חוקי וכמה זה יעלה.

פורסם

אפשרויות סאונד זה בפורום אודיו למייטב ידיעתי

שם הם מומחים לזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המנוע ממש לא ספורטיבי וגם לא הרכב. זה מנוע כבד בפעולה שלו, עייף ומאוד ישן. אם אני לא טועה ב2003 לרכב יש גיר עם 4 מהירויות, לא? הרכב אולי נראה ספורטיבי ואולי נראה לך שהוא מוציא רעש ספורטיבי כי הוא רועש, אבל הרכב בוא נגיד את זה ככה, רק דיבורים.

פורסם

שוב, זה לא מתאים לפורום השיפורים. קרא את כללי פורום השיפורים.

וכתיבתך אינה מתאימה לקארזפורום. אנא הפסק להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...