Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תם עידן הקליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצה:

בפעם האחרונה שאמרתי כזה דבר לעצמי, מצאתי את עצמי אחרי תקופה קצרה מאוד מוכר מכונית שמאוד אהבתי (והחזקתי בה כמעט 4 שנים עם תכנון לה-ר-ב-ה יותר) וקונה משהו שבחיים לא תכננתי לקנות: פג'ו פרטנר 2002. חצי שנה לאחר מכן, מבלי לתכנן למכור (אהבתי מאוד את הפונקציונליות של הפרטנר, כמו גם הנוחות, המרווח הפנימי וכו')מצאתי את עצמי מוכר את הפרטנר לטובת קסארה 2003 (תכל'ס, השינוי נעשה בעיקר בגלל שאישתי מאוד רצתה). אחרי שנה ושלושה חודשים עם הקסארה, אני עדיין מפנטז שבבוא היום אני ישים את ידי על C4_1.6_HDI או ברלינגו\פרטנר 1.6 HDI במחיר זנותי - אבל בינתיים אלו רק פנטזיות ואין לדעת מה יוליד יום.

באיזושהי נקודה בחיים אתה יודע שאי אפשר לתכנן שום דבר - אבל מאז באמת, אבל ממש ב-א-מ-ת, הפסקתי לתכנן כאלה דברים.

:-)

איציק

בפעם הקודמת שאמרתי את זה, החזקתי את הרכב עוד 4 שנים ובסה"כ 5 שנים (פולו 16V) :)

ברור שאי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד, אבל יש מסלול משוער. מבחינתי הזדמנות יכולה להיות רק צניחת מחירון של הGTI MK5 כי אין כיום שום רכב שאני אישית אראה כשדרוג בתחום המחירים של 80K ומטה (למשל).

דבר אחד בטוח - הסיכוי שתהיה לי פיג'ו פרטנר הוא 0. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קליאו רכב מדהים.

שלך בדימוס ספציפית בכלל יפהפייה.

לדעתי הכי תתגעגע לאחיזה בסיבובים...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

אחד בא ואחד הולך, כולה מכונית משתדרגים כל הזמן אין טעם לדעתי ליותר מידי סנטימנטליות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הבחור השקיע ברכב המון זמן וממון וגם מכר מהסיבה הלא נכונה, בטח שיש טעם לסנטימנטליות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני ממש מזדהה איתך, כמעט חודש שאני בלי הנינג'ה.

ולמרות שיש לי תקציב גדול יותר לרכישה חדשה אני פשוט מבואס מדי בשביל להתקדם.

יהיה טוב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...