Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוכב אצלי קלריון DXZ865 חדש לחלוטין כבר יותר משנתיים מאז שגנבו לי את האוטו הקודם שלא הספקתי להתקין אותו בו (למזלי לפחות זה!)

ועכשיו יש לי טויוטה אוונסיס 2002 עם המערכת המקורית שהחלטתי לשדרג לחלוטין כולל איטום (כי האקוסטיקה באוטו הזה נוראית!! :?)

ובתור התחלה אני רוצה לנסות להתקין את הקלריון הזה, ואתמול פתחתי את הפנאל וקצת הסתבכתי עם זה,

אז קודם כל אני רוצה לשאול האם זה בכלל אפשרי? זאת אומרת זה לא נראה שאמורה להיות איזושהי בעיה עם זה אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה שאחרי זה הכל יעבוד ולא יושבט לי חצי מהמחשב דרך בגלל שאני אנתק את המקורי?

ואם כן איך אני עושה את זה? (קצת הסתבכתי שם עם הצמות זה לא כל כך מובן שם.. אם היה לי איזה תרשים של מה זה מה היה הרבה יותר קל :\ )

תודה רבה מראש :)

(אגב הכונן דיסקים יוצא כי ראיתי אותו למכירה בנפרד, צירפתי תמונה גם שלו)

ומדובר בפאנל הזה:

toyota_avensis_a1240465792b2623610_6_orig.jpg

808a_1.JPG

פורסם

לדעתי (ומנסיוני)

אני פירקתי HU מקורי, ואין כל קשר למחשב.

יתכן ואתה תצתרך חיפוי או לחילופין מתאם לדש...

אך השינוי בסאונד שווה את זה!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אם אתה תנתק את הHU המקורי לא יקרה כלום, אבל אל תחתוך או תנתק את החוטים של הצמה עצמה לפני שביררת בוודאות אם לא עוברים דרכה חוטים שקשורים לתפקוד של מחשבי רכב או כריות אוויר.

תנסה לפנות ל"גיל-קאר" עם השאלה הזאת - הם מתקיני הבית של טויוטה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק עוד שאלה אחת במידה ואני מוצא ויודע בוודאות שהחוטים שמצאתי הם של הרמקולים וה + וה - אני פשוט מוציא אותם ומחבר אותם לצמה של הרדיו החדש או שאני צריך איזשהם מתאים מיוחדים בשביל זה?

והחיפויים ומתאמים איפה אני יכול להשיג אותם? (אני משער שבארץ אני לא אשיג הרבה לאוטו הזה..)

ומחר גם אני אנסה להתקשר לגיל קאר לשאול במה הם יכולים להועיל לי :)

תודה! :-)

• תוכן חדש...