Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

דבר ראשון - פורום מעולה ולמדתי ממנו המון (חרשתי את ההודעות השונות ואני ממש מקנא בהתקנות של יוסי אלפיין ובפרוייקט הבידוד של הבורה שראיתי כאן - זו אהבה לרכב !!!!)

ברשותי סיאט טולדו 2003 אהובה ומטופלת בפדנטיות.

התחדשתי היום בHU JVC KD-BT1

ובקומפוננט JBL GT5650

הסיבה שבחרתי את הHU היה שיקלול של מחיר והרצון שלי לקבל יכול לקרוא MP3, USB ודיבורית BT במכשיר אחד

ושלא יהיה סיני (מותג מוכר)

הסיבה לקומפוננט הזה הינה שלא רציתי מגבר והם בהספק נומינלי של 40W-RMS מה שיתאים ל HU שמוציא 20W-RMS

המערכת שירדה אחר כבוד מהרכב היתה HU של PIONEER DEH-5060BI אשר היה רק בעל הכנה ל BT ן USB שעלו יותר מלקנות את ה HU החדש.

ברכב מורכבים כרגע חלקי קומפוננט מקוריים של בלאופונקט

במגש האחורי מותקנים פיוניר 6X9 360W או משהו בסגנון (ממברנה כחולה) ששמתי רק כדי לתת קצת "אווירה" של בס ולמלא את החורים שהשאיר הבעלים הקודמים.(אגב ב HU של פיוניר הגדרתי פילטר לאחוריים שמוציא רק תדרים נמוכים - ועבד מאוד נחמד כתחליף סאב)

ולבקשות העזרה:

1. את הטוויטר החדש אני רוצה להתקין במקום המקורי של הטוויטר בדלת (בדיפון עצמו ולא במשולש של המראה)

כיצד עושים זאת ? (ניסיתי לדחוף אותו פנימה אך הוא לא יושב טוב בתוך העיגול למרות שהוא נכנס (אי התאמה של הקליפסים שתפסו את הטוויטר המקורי)

2. כיצד להרכיב בצורה איכותית את המיד ? לפרק התושבות המקוריות ולהרכיב "ספייסרים" - טבעות התאמה ? (רכשתי גם טבעות התקנה מפלסטים אך הקדחים לא מתאימים בדיוק לקדחים המקוריים).

3. כמו כן, המלצות לגבי כבלים - המקוריים שבאו עם הרמקולים מספיק טובים או שצריך לקנות מיוחדים ?

אציין שאת העבודה אני רוצה לעשות לבד, לאו דווקא מטעמי חיסכון (למרות שזה גם חשוב) אלא מטעמי אהבה לרכב ופדנטיות בהתקנה (גם אם זה ייקח 3 שעות - אני מעדיף להכיר מקרוב כל חוט ובורג)

לידע כללי - לא ייכנס לרכב בעתיד סאב, וכפי הנראה גם לא מגבר.

תודה למגיבים

פורסם

קודם כל תתחדש :-)

תושבות לרמקולים עדיף שתכין מMDF ולא תשתמש בטבעות מפלסטיק , לגבי הטוויטרים - צריך לראות על מה מדובר ואיזו התאמות ניתן לעשות - תנשה לעלות תמונות . אם אתה לא מתקוון להתקין מגבר החיווט המקורי של הרכב יענה על צרכיך . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ראשית - תודה על התשובה

מדוע עדיף מ MDF ? טבעות הפלסטיק לא יעשו את העבודה ?

תמונות אנסה להעלות בהמשך.

• תוכן חדש...