Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטיבה ל-וולוו S60/80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר שבשביל טורוב בנזין הק"מ גבוה.

ניתן למצוא אחת עם ק"מ נמוך משמעותית עם יש סבלנות.

תוסיף לרשימה גם את הסאאב - שווה בדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אומר שבשביל טורוב בנזין הק"מ גבוה.

ניתן למצוא אחת עם ק"מ נמוך משמעותית עם יש סבלנות.

תוסיף לרשימה גם את הסאאב - שווה בדיקה.

עידן

כן זה גם מה שאמרו לי.. הרכב עולה במחירון 44K.. בוא נגיד שאני הולך על זה

על איזה מחיר כדאי לי לסגור.. אמרתי למישהו שמבין שאני חושב בכיוון ה 38K הוא היה בשוק !

הוא טוען שלהתחיל לדבר מ 35K לפני בדיקת מכון רישוי אפילו !

אי אפשר לעבור את מהירות האור, וזה לבטח לא רצוי, כי הכובע עלול לעוף. - וודי אלן

פורסם

תלוי איפה נעשה קילומטרז' הזה. אם לרוב בנסיעות בין עירוניות, זה פחות בלאי מבנסיעות עירוניות.

תחשוב על זה שבכביש אתה עובר 100ק"מ בשעה ובעיר את אותם 100ק"מ אתה עובר בשעתיים וזה מאוד אופטימי אם נסעת על 50. גם גיר כל הזמן צריך להעלות ולהוריד הילוכים בעיר, עצירות תכופות, כיבויים לעיתים קרובות וכד'. בנסיעה בין עירונית יש את כל זה פחות.

לא יודע איך מתים מנועי 1.8T של VAG, אבל שוודית שלנו עם כימעט 240Kק"מ (גם טורבו בנזין) - עדיין כוחה במותניה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז אתם מציעים שכן אלך על זה???

ממה שהבנתי שבגלל שזה 1800 וטורבו זה כאילו 2400 סמ"ק .. האם זה נכון ??

איך הרכב הנ"ל מבחינת אמינות - מה המחלה שלו על כל פנים אני חושב שבגלל שזה רכב גרמני

לא אמור להיות משהו רציני לא ?

חוץ מזה שהחלקים לא זולים בלשון המעטה

פורסם

המחיר של אאודי A6 נמוך והתמורה טובה. לגבי הביטוח - לא יותר מ-4K מקיף לשנה. ורק תנחש כמה יעלה לך לבטח בימר...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
המחיר של אאודי A6 נמוך והתמורה טובה. לגבי הביטוח - לא יותר מ-4K מקיף לשנה. ורק תנחש כמה יעלה לך לבטח בימר...

אני לא יודע מאיפה הבאת את המספר הזה - של הביטוח???

אולי כשאני אומר שהרכב יהיה מבוטח ל - גיל 18 ונהג חדש שזה אח שלי הקטן העניין הזה יעלה בעוד כ 10K ..

לפחות זה מה שבדקתי

האם ההצעה הזאת לאודי פוסלת את הפאסאט??

ראיתי עוד אחת היום ומאוד התרשמתי ממנה אחלה של אוטו קצת קלאסי לטעמי אך עדיין מאוד חזק

מודל 2002 מנוע טורבו בנזין 1800 נסעה כ 160KM - במחירון של לוי יצחק עולה 52 .. במחירון ביד שניה עולה 44

דורש עליה 49?? מה אתם חושבים ?

איך האוטו הזה נמכר בדרך כלל (כמה מתחת למחירון?) ועל איזה מחירון מסתכלים?? אני לא מבין בזה בדיוק

פורסם

אני סגור על פאסאט 1800 טורבו רמת גימור LUXURY מודל 2001

מחירון הרכב 44K ביד שניה .. ובלווי יצחק הוא עולה 44.7

המוכר טוען שהסוכן ביטוח שלו אמר לו שהרכב עולה 44 בתוספת 4 אחוז על גג נפתח שיש לרכב וגלגלים רחבים.

שזה יוצא 48 אלף כמעט

בדקתי בצ'מפיון וטוענים שהוא עולה 44 גם ..

הוא רוצה על הרכב 45 אלף לפני בדיקה

הרכב נראה יפה ונסע 160K ... יוצא ממוצע 20 אלף לשנה

על איזה מחיר אתם ממליצים????

פורסם

אודה לאלה שיש להם מה לענות ולא לאנשים עם דיסלקציה.

יש לי רעיון מושלם למכונית בשבילך,

אבל לצערי אני קצת דיסלקט.

סליחה.

• תוכן חדש...