Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטרנטיבה ל-וולוו S60/80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכיוון אירופה אני ממליץ ךף על opel vetra שתכנס גם בשנתון 2003-2005 היטב לתקציב שלך.

אוטו מצויין למנהלים ועדיין לא מושך את העין.

בעיקרון התעניינתי ברכב הנ"ל .. הוא מאוד מצא חן בעיניי ומה שאתה אומר זה נכון, רק ש.. שוב זה בא בעדיפות שניה

עם האודי, הפולקסווגן, ה B4 והאקורד (אגב אקורד ו B4, לו היו הדגמים החדשים קצת עולים פחות לא הייתי מהסס)

אי אפשר לעבור את מהירות האור, וזה לבטח לא רצוי, כי הכובע עלול לעוף. - וודי אלן

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שמלהיב אותי ברכב בעיקר- האבזור הרב וה "ג'אדג'טים"

בדגמים בסיסיים של BMW, כמו 318, לא תמיד יהיה אבזור עשיר ו"ג'אדג'טים". סאנרוף, עץ, מסכי LCD צבעוניים, שליטה על כל מיני פונקציות מג'ויסטיק, עור וכד' בד"כ קל יותר למצוא בדגמים בכירים יותר של היצרן. בדגם בסיסי של 318 E46 אתה יכול להתקל בג'נטים ברזל, מושבי בד, אין עץ, אין מסך צבעוני באמצע קונסולה, מערכת סטריאו לא תמיד הכי משובחת (לא מבין כ"כ במערכות סטריאו אבל שמעתי את הצליל במערכת יקרה מקורית של BMW והדגם הפשוט - עולם אחר לגמרי, אפילו פתאום צליל היקפי ועשיר לתחנת רדיו פשוטה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אל תשכח את המזגן המכני לרוב,פשוט בדיחה של היבואן והיום יש לך סדרה 5 האחרונה(E60) בדגמים הבסיסיים עם מזגן מכאני,זה פשוט בזיון.

אבל מבחינת אבזור במיוחד בב.מ.וו אל תצפה להרבה במיודח שלא בדגמים הבסיסיים

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ההמלצה שלי - אאודי A6. רכב יוקרתי אבל לא מנקר עיניים ו"מזדקן" טוב יותר מהוולוו והבימר. אין בעיית חלפים ורבים מהם זולים (מכאני) בגלל השיתוף עם דגמי פולקסוואגן שונים. הרכב בעל תדמית מהוגנת ואמנם הוא לא כולל כ"כ הרבה גאדג'טים אבל בגרסא הבכירה תקבלו גג, עץ, עור, מנוע חזק, מושב חשמלי וכו'. במחיר שלו נמוך יחסית ודומה לוולוו, אבל כאמור עולה עליו מבחינת איכות הגימור. הוולוו יהיה חזק יותר, במיוחד בגרסת ה-T6 שבה לא מומלץ לגעת בגלל אמינות לקויה ביותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
תודה לכל המגיבים עד כה.. :-)

את האמת פחות משנה לי ההתנהגות על הכביש, חוץ מיציבות ובטיחות ..

ויותר שם דגש על האמינות והסביבה הפנימית של האוטו מאשר מבחוץ..

מה שבאמת מלהיב אותי מה BMW בדומה לוולוו אם בכלל יש מה להשוות זה נוחות הישיבה והיוקרה שלהן- מבפנים (אפילו כשמדובר בדגם הנמוך (S60 וסדרה 3) אפשר להבין שזה אוטו מעולם אחר בהשוואה ל B4 או פאסאט למשל..

זה מה שמלהיב אותי ברכב בעיקר- האבזור הרב וה "ג'אדג'טים"

http://www.bmwheritage.com/the-e46/e46_interior

http://www.zaduzopije.com/s60/interior.jpg

אודה למי שמחזיק רכב דומה ויוכל לספק לי חוויה אישית מהרכב הנ"ל

BMW 318 AI מודל 2000 / 2001

האם בכלל יש E46 1999 ????

שוב פעם כמו שרבים אמרו פה, אתה לא תמצא מה שאתה מחפש בדגמים הבסיסיים.

אתה רוצה יוקרה? S80 T6.

אתה רוצה ביצועים ? BMW עם מנועי V6.

הS60 הבסיסית ממש לא עדיפה (לדעתי) מהB4 של אותה שנה.

שוב פעם מנסיון על S60 בגירסאת 2.4 170 כ"ס -פה אתה כבר מתחיל

להרגיש יוקרה.

קח בחשבון גם ש318 ממש לא תספק לך הנאה מנהיגה ואו יוקרה אלא יותר תאכל לך

מהכיס (טיפולים יקרים יותר וכו').

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
ההמלצה שלי - אאודי A6. רכב יוקרתי אבל לא מנקר עיניים ו"מזדקן" טוב יותר מהוולוו והבימר. אין בעיית חלפים ורבים מהם זולים (מכאני) בגלל השיתוף עם דגמי פולקסוואגן שונים. הרכב בעל תדמית מהוגנת ואמנם הוא לא כולל כ"כ הרבה גאדג'טים אבל בגרסא הבכירה תקבלו גג, עץ, עור, מנוע חזק, מושב חשמלי וכו'. במחיר שלו נמוך יחסית ודומה לוולוו, אבל כאמור עולה עליו מבחינת איכות הגימור. הוולוו יהיה חזק יותר, במיוחד בגרסת ה-T6 שבה לא מומלץ לגעת בגלל אמינות לקויה ביותר.

אני מסכים איתך בכל מילה שאמרת, רק שהביטוח של הרכב הנ"ל יעלה בשנה 14K !! גם לצערי .. כך שעדיף להסתכן בתקלה בוולוו S80 שתעלה לי 10K בשנה ולא להיות בוודאות עם סכום כזה..

למרות שבאמת הרכב הנ"ל עונה על כל הדרישות ..

מה עם פאסאט?

פורסם

רק לידיעתך חלפים של וולוו מאוד לא זולים...

כפתור ווליום למערכת (פלסטיק) -סכום תלת ספרתי.

(אם אני לא טועה ישמצב גם באזור ה500 ש"ח).

סתם לידע כללי:)

והפאסאט מכונית מעולה.(על איזה שנתון אתה מדבר ?).

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
רק לידיעתך חלפים של וולוו מאוד לא זולים...

כפתור ווליום למערכת (פלסטיק) -סכום תלת ספרתי.

(אם אני לא טועה ישמצב גם באזור ה500 ש"ח).

סתם לידע כללי:)

והפאסאט מכונית מעולה.(על איזה שנתון אתה מדבר ?).

כן זה שאמרו לי גם .. על כל פנים

היום התעניינתי בפאסאט 2.0 קלאסית למדיי .. הרכב שמור ונראה טוב בלי תאונות.

מה אתם חושבים על האוטו (בואו נשים את הBMW והוולוו בצד ... בלי השוואות :? )

מבחינת אמינות.. ואיזה נפחים הם הכי כדאיים ?? האם יש בעיות לדגמים עם טורבו ?

ממה שהבנתי גם שהטיפטרוניק בעייתי בדגמים אלה.. האם זה נכון ?

פורסם
מה אתה אומר על 520 ?

אתה מדבר איתי על במוו?

פורסם

ROVER R75

2.0 ליטר ,V6 אוט'

יוצרה ותוכננה בידי BMW כאשר הייתה שייכת לה.

מאוד מפנקת ומאובזרת.

אם מעניין אותך יש לי משהו מעניין בשבילך.

פורסם

אני גם רציתי להמליץ לו על הרובר 75 אבל אם הוא נרתע מהאחזקה של הולוו אז אני לא חושב שאפשר להעמיד את הרובר על הפרק.

בכל אופן חבר קנה השבוע אודי איי 6 שנת 2002 ב58 אלף ,אני מאוד התרשמתי מהרכב למרות שהוא לא בדיוק כוס התה שלי .

יש לי הרגשה שהוא יתאים לכם בול ,הן מבחינת האבזור הרב שישנו באוטו וגם רמת מחירי התחזוקה המעט שפויה יותר מהבמוו והולוו ,למרות שלגביי הולוו אני לא בטוח , כמובן כל זה תקף אך ורק אם הרכב לא ייטופל במוסכים של צ'מפיון .

ישנם גם אופציות אמריקאיות שיכולות לתת מענה לדרישתו של פותח השירשור ,כאמור הדרישה שלו היא רכב מאובזר ללא צורך בהתנהגות יוצאת דופן ,העיקר שיישדר שהוא עלה יותר מכמה שתכלס שילמו עליו .ככה שאני חושב ששברולט אימפלה גם יכולה לעשות את העבודה וגם איזה ביואיק "קטנה" בת 5 שנים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

75 רכב מפנק, אך שמעתי הרבה רעות עליו, לכן לא אמליץ, ממליץ לך לבדוק טוב את העניין, ואם כבר לקחת רכב יוקרה בעייתי, אז תלך על T6, קשה לי להאמין שיש רכב מפנק ממנו במחיר כזה מצחיק.

אכן התכוונתי לבמוו 520, רכב מצויין, יש לכמה קרובים 520 528 530 730 ופשוט לא מפסיקים לשבח את הדגם, מה גם שיוקרה וכו' תיהיה בטוח שהוא משדר לא פחות מוולוו, הטיפולים יהיו יקרים כמובן, הרכב מפנק ברמות (האמת שאני צמוד מאוד ל730 אך גם כשאני ב5 למיניהן לא "חסר" כלום, אני פשוט מתאהב ברכב הזה כל פעם שאני רואה אותו), תבדוק טוב מחירי טיפולים (והוא יהיה יקר מA6 ומוולוו בכל המובנים), תבדוק אם הביטוח מתאים לך, אני מאמין שתאהב את העיצוב, בכל אופן, יש לו קסם יחודי לדעתי.

משה

פורסם

רמת אבזור של 730 לדורותיהם לרוב גבוהה יותר מדגמים הבכירים של סדרה 5. 520 הוא לא דגם בכיר בסדרה 5, יש מצב שאבזור שלו יהיה יחסית דל.

בתקציב המדובר באמת ניתן לקנות E38 בשנתונים מוקדמים יחסית או E32 ואז ישאר יותר עודף, אבל מכוניות האלה מאוד יקרות לאחזקה. מנוע V8 שמותקן ב-E38 מאוד רגיש להתחממות. חלקים מכאניים יקרים מאוד גם לדגם הזה וגם ל-E32 (רק שבמקרה הזה בנוסף עוד מאוד קשה להשיג חלקים).

רכב יוקרה ישן, לא הופך להיות זול לאחזקה עקב היותו זול לקנייה. יש לקחת את זה בחשבון. תחשוב על זה לדוגמא שבסדרה 7 אפילו צמיגים במידות גדולות ויקרות (תכין כמה עשרות אלפי שקלים ליישור קו).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני כמעט סגור על פאסאט הזאת , מה אתם חושבים ???

פאסאט 1800 טורבו LUXURE ?? 2001

הרכב נסע 220K +-

חישוקי מגנזיום, 4 חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, אימובילייזר, גג נפתח, ABS ,כריות אוויר 6 ,הגה כוח ,רדיו דיסק ,מזגן מפוצל

מה אתם חושבים ??

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1125953&Pic=3

• תוכן חדש...