Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיים ABS לקלאו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קלאו 98 ויש לי בלוח שעונים מנורה של ABS עכשיו המנורה אף פעם לא דלקה גם שמסובבים חצי סוויץ.

האם יש לי ברכב ABS?

פירקתי את הלוח שעונים ויש מנורה תקינה ולא שרופה מתחת ובנוסף יש לי מנורה של בלמים צלחת עם קווים מסביב וגם לה יש אותו סיפור כמו ה ABS.

פורסם

לחבר שלום רב,

לקליאו יש מערכת ABS וייתכן שמישהו ניתק או עקף את נורית החיווי בלוח השעונים עקב תקלה במערכת ה-ABS ולכן המנורה לא דולקת בזמן סיבוב סווי'ץ.

יש לגשת למוסך מורשה ולהתחבר לסורק תקלות לשם איבחון הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין באוטו ABS.

לוח שעונים משותף עם דגמים נוספים, שלא הגיעו לארץ, להם כן היה ABS.

פורסם

אתה רוצה לומר שהצרפתים דפוקים עד כדאי כך שהם התקינו מנורות גם ברכבים שהגיעו ללא ABS.

ומאיפה המידע שברכב שלו אין ABS ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אין ABS, רק 2 כריות אויר.

פעם היתה לי קליאו אליזה מודל 1998.

הבטיחות לא משהו:

http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_1997/10.aspx

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדיוק רציתי לשאול את אותה השאלה.אותם שתי מנורות שאף פעם לא דלקו.הבנתי שאין ABS,אז השאלה שלי מהם שתי המנורות -

הצלחת עם קיו-קו ותיבת גיר שמעליה כתוב AUTO?

פורסם
אתה רוצה לומר שהצרפתים דפוקים עד כדאי כך שהם התקינו מנורות גם ברכבים שהגיעו ללא ABS.

ומאיפה המידע שברכב שלו אין ABS ?

יש דגמים לקליאו 98 שיש ABS ויש דגמים שאין רק שמיקום המנורה קיים ולא מחובר לדגם שאין את המערכת , ואותו לוח שעונים גם לדגם שיש את המערכת ושם הנורה כן עובדת.

וזאת בשביל ליצר לוח שעונים אחד לכל הרכבים .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
בדיוק רציתי לשאול את אותה השאלה.אותם שתי מנורות שאף פעם לא דלקו.הבנתי שאין ABS,אז השאלה שלי מהם שתי המנורות -

הצלחת עם קיו-קו ותיבת גיר שמעליה כתוב AUTO?

ה"צלחת" היא נורת התראה לשחיקת רפידות בלמים קידמיות. היא אמורה להידלק, כשעובי הרפידות יורד מתחת למינימום.

אבל, אף פעם אי אפשר לסמוך עליה. לאחר החלפת רפידות לפעמים לא מחברים את הכבל הזה, או שהוא נקרע, או שרפידות לא מקורית בכלל לא כוללת את החיבור הזה.

הנורה השניה היא נורת תקלה של הגיר האוטומטי.

אני לא אתפלא, אם היא קיימת גם במכונית ידנית.

פורסם
ה"צלחת" היא נורת התראה לשחיקת רפידות בלמים קידמיות. היא אמורה להידלק, כשעובי הרפידות יורד מתחת למינימום.

אבל, אף פעם אי אפשר לסמוך עליה. לאחר החלפת רפידות לפעמים לא מחברים את הכבל הזה, או שהוא נקרע, או שרפידות לא מקורית בכלל לא כוללת את החיבור הזה.

הנורה השניה היא נורת תקלה של הגיר האוטומטי.

אני לא אתפלא, אם היא קיימת גם במכונית ידנית.

בדיוק!אצלנים וחארות!אותו DASH BOARD לשתי הדגמים.

ולגבי ההתראה של הרפידות,היו לי זמנים שבלמתי ברזל על ברזל,וזה לא היה דלוק.רק רפידות מקוריים יכולים להפיעל את המנגנון הזה?

פורסם

לא מדובר על עצלנות. גם אתה, אם תצמרך אי פעם להחליף את לוח השעונים, תרוויח (לפחות עקרונית) ממוצר

שמיוצר בכמות גדולה יותר באופן סדרתי, מאשר אם היו מייצרים דגם ספציפי.

מצטרף לשאלה לגבי התראת רפידות - כיצד ניתן לוודא שהיא אמורה לפעול ?

פורסם

מפרקים גלגלים קדמיים .על הרפידה דרך חור מחובר חוט, שבקצהו פלסטיק שעובר דרך חור ברפידה שאורכו כסנטים .

גרד את קצה הפלסטיק ותיראה ביפנים חלק מתכתי, הצמד אותו לדיסק כשהסויץ' פתוח והרכב מונע והמנורה צריכה להידלק .

בלחיצה על ברקס, כשהרפידות עומדות להיגמר, הפלסטיק נוגע בדיסק הוא נישחק ומגיע למתכת, מה שיוצר מגע חשמלי ונידלקת הנורה בלוח שעונים , המערכת אמינה ולא שמעתי על בעיות .

אבל מכונאים לפעמים לא מחברים את הכבל ואז לא תידלק מנורה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...